Şimdi Ara

SİZE ÖZEL PS4 TÜM MODELLER KAPLAMA (SKIN COVER) YAPILMAKTADIR. PS4 + 2DS4 : 50 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
830
Cevap
85
Favori
57.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ds4 arka ışık cover'ı yine sticker galiba. Kamera ile iletişiminde herhangi bir aksaklık yaratıyor mu?
    Problem olmazsa şöyle bir şey düşünüyorum:
    SİZE ÖZEL PS4 TÜM MODELLER KAPLAMA (SKIN COVER) YAPILMAKTADIR. PS4 + 2DS4 : 50 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: MesutBY

Merhaba, işlemler çok güzel görünüyor.

Ds4 arka ışık cover'ı yine sticker galiba. Kamera ile iletişiminde herhangi bir aksaklık yaratıyor mu?
    Problem olmazsa şöyle bir şey düşünüyorum:
    SİZE ÖZEL PS4 TÜM MODELLER KAPLAMA (SKIN COVER) YAPILMAKTADIR. PS4 + 2DS4 : 50 TL

Yaratmaz hocam sonuçta orayı saysam bir şeyle kaplıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sevgili Afr0oo,
    Öncelikle bana yaptığın çalışma için teşekkürler. Referans kısmına 100 karakter yazılabildiği için mecbur buradan yazıyorum bazı şeyleri ve sana ilerisi için olumlu yansıyacağını düşünüyorum.

Afr0oo kardeşimin çalışmasını edinmek isteyen arkadaşlar gönül rahatlığı ile edinebilirler. Güzel iş çıkarıyor kendisi. İyi niyetli, güvenilir ve cana yakın bir arkadaşımız. Fakat kargom perişan vaziyette geldi. Katlanma izleri ve buruş buruş izler oluşmuş coverda. Hafif sıcak ütü ile kumaş üzerinden düzeltmeye çalıştım elimden geldiği kadar. Bir karton ve mukavva desteği yapılabilir kargoya, poşetin içinde cover buruşmasın diye. Birde cover kesiminde beyaz çerçeve izine dikkat edeceğimizi iz olmayacağını konuştuk ama maalesef beyaz çerçeve çoğu kenarda vardı. Benim cover siyah olduğundan bazı kenarlar beyaz bazı kenarlar normal oldu iyi olmadı. Ön cephe geniş yüzlerde ise 1-2 mm fazlalık oldu bende, alanlar malzemeye nazik davransın çünkü esnek bir malzeme ve uzuyor biraz gerince. Bunlara daha sonraki alışverişlerimizde dikkat edeceğini düşünüyorum. Başka coverlarda alacağım kendisinden. Baskı ve malzeme kalitesi çok iyi bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: bugsymaloone

Sevgili Afr0oo,
    Öncelikle bana yaptığın çalışma için teşekkürler. Referans kısmına 100 karakter yazılabildiği için mecbur buradan yazıyorum bazı şeyleri ve sana ilerisi için olumlu yansıyacağını düşünüyorum.

Afr0oo kardeşimin çalışmasını edinmek isteyen arkadaşlar gönül rahatlığı ile edinebilirler. Güzel iş çıkarıyor kendisi. İyi niyetli, güvenilir ve cana yakın bir arkadaşımız. Fakat kargom perişan vaziyette geldi. Katlanma izleri ve buruş buruş izler oluşmuş coverda. Hafif sıcak ütü ile kumaş üzerinden düzeltmeye çalıştım elimden geldiği kadar. Bir karton ve mukavva desteği yapılabilir kargoya, poşetin içinde cover buruşmasın diye. Birde cover kesiminde beyaz çerçeve izine dikkat edeceğimizi iz olmayacağını konuştuk ama maalesef beyaz çerçeve çoğu kenarda vardı. Benim cover siyah olduğundan bazı kenarlar beyaz bazı kenarlar normal oldu iyi olmadı. Ön cephe geniş yüzlerde ise 1-2 mm fazlalık oldu bende, alanlar malzemeye nazik davransın çünkü esnek bir malzeme ve uzuyor biraz gerince. Bunlara daha sonraki alışverişlerimizde dikkat edeceğini düşünüyorum. Başka coverlarda alacağım kendisinden. Baskı ve malzeme kalitesi çok iyi bu arada.

Abicim öncelikle merhabalar. Kargoda sıkıntı olduysa kusura bakmayın tekrardan gönderirdim size. O kadar kişiye yolladım yaklaşık 3 arkadaşta falan olmuştu bu problem hatta birine hemen farklı istediği resimden yapıp yolladım :) Eğer isterseniz aynısından yollarım 1 kere daha ? Kargo olayına gelirsek 10000 defa dememe rağmen kırılacak şey var içerisinde dememe rağmen hala Yurtiçi kargo hor görerek evrakları katlayıp üzerlerine bir şey koyuyorlar daha ne yapacağıma şaşırdım artık bende.

• Bende bugün Cihan kardeşimden stickerları aldım. Yapıştırırken biraz zorlandım özellikle piano black kısma stickerı uygularken yanlış yapıldığında çıkarması zor oluyor. Ufak bi çizik ve bikaç göze batmayan baloncuk ile işlemi gerçekleştirdim gayet güzel oldu.

• cheRnogod kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık dostum çok güzel olmuş tanıştığıma memnun oldum tekrardan :)

• Benim bebek bu. Baskı kalitesi ve malzeme çok iyi cidden. Tek sıkıntı bazı kenarlarda baskıda beyaz çizgi var. Oraları boyasam mı diyorum asetatlı kalemle?

SİZE ÖZEL PS4 TÜM MODELLER KAPLAMA (SKIN COVER) YAPILMAKTADIR. PS4 + 2DS4 : 50 TLSİZE ÖZEL PS4 TÜM MODELLER KAPLAMA (SKIN COVER) YAPILMAKTADIR. PS4 + 2DS4 : 50 TL

• bugsymaloone kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun abi ama belirtmek isterim kağıdın kesit alanı beyaz yani ben en kadar içten kestirirsem beyaz gözüküyor üstten bakınca falan :)

• Cihan candir :) hakikaten forumda nadir gorulen on numara kalitede bir kardesimiz bende yaptirdim malzeme kaliteli ama su kargo gercekten sikinti benimkide katli gelmisti..yurtici yerine arasi mi denesen acaba kardesim

• alican88 kullanıcısına yanıt
    Abi kargo olayını çözdüm artık bunun içine koyup yolluyorum :)

• bende ps3 super slim için istiyorum
  • tanwater_ kullanıcısına yanıt
    Süperslim için şuan taslak yok hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

Süperslim için şuan taslak yok hocam :)

offfffffffffff ya.
  • geneli full galatasaray yok mu fenerli bir arkadaş bea .
  • quote:

Orijinalden alıntı: h!j@cker

geneli full galatasaray yok mu fenerli bir arkadaş bea .

Fenerli hiç olmadı hocam yaptıran

• quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

quote:

Orijinalden alıntı: h!j@cker

geneli full galatasaray yok mu fenerli bir arkadaş bea .

Fenerli hiç olmadı hocam yaptıran

fbli yaptırana 1 adet ps3 oyun bedava .d ciddiyim bu konuda
  • h!j@cker kullanıcısına yanıt
    Hadi bakalım hocam hem size ben bana yarasın :D

• BU ADAM DOLANDIRICI PARA GÖNDERMEYİN SAKIN

http://forum.donanimhaber.com/m_88193445/f_//tm.htm#88193445
  • Afr0oo kullanıcısına yanıt
    h!j@cker kullanıcı hesap dolandırıcı murat aydın tarafından ele geçirilmiştir.kesinlikle para yollamayın
  • hala yokmu super slım olarak güzel bir galatasaray çalışman
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.