Şimdi Ara

Size Şans GüLErse?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o gün ko yu kapatırdım
    sonra bütün yıl hava atardım ko yu ben kapatabildim diye çünkü o kadar zor ki kapanması
  • walla +10 woe +10 rons +10 görev staffı isterdim+10 paper set +10 linen set +10 complate set isterdimfull valkery set(exp-defence vs.) isterdimin. +3 g.belt +3 sse +3 rof +3 isterdim99999999999milyon mana-hp pot isterdim...Ts Totem isterdim..çatal-kaşık takımı isterdimronarkta oynadıgım için ve kimsede olmadığı için CS +10 isterdim(str verirdim )2.derece 25 dd isterdimbide 80 lwl olmak isterdim

• aslında ilk yapcağım cüce mageler uzatırdım evlendirme yapardım Lüfere disco koyardım

düşünsenize warrior pk dan gelmiş len prest bana 2 tane potion of soul ver bakem kafayı buluyo çıkıyo bardan sarhoş rogueler kapkaç yapıyo D:

apeleri amelyatla ayırırdım yapışık olmazlardı attila ya hun eklerdim adı AtiilaHun olurdu

aman bizimkide hayel yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

we son olarak aresde assas acar lwl 80 yapar f9devilin itemlerinin aynısından dizer f9devil le arenada vs yapar we combo nasıl yapılır gösterirdim.daha snra o char ı ytl ile satar parayı hilaladamı öldürmek için tutucağım kiralık katillere iş daha temiz olsun die werirdim

• lvl up kağıdı alırdım
    lvl 80 de bırakırdım
    kendımı gm sundiresinden
  • NOT : COK CİDDİYİM

önce kanat taktırırdım sundriesten ( neden bilmıom ama sundrieste satılırdı herhalde kanat her b war nede olsa orda ) sonra ucarak heryeri hızlıca gezip sabaha kadar lwl kasan adamların lwllerini duşururdum ne die bu kadar uraşıolar bu salak oyun için sonra vaz gecerdim emekleri gelirdi aklıma kesin hepsini lwl 69 yapardım 70 kendileri olsun daha sonra item dizerdim +7 chitin o kadar yeter bide para verirdim 200 m herkese yeter herhalde kendim için pek bişe yapmam kanat yeter
  • Anvilin basma sınırını kaldırırdım ve item basma şansını arttırırdım
  • 75+,full unique takı ve silahlara sahip olmak...
  • hepınız olabılecek seylerı ıstemısınız ben
    90 lwl olmak ısterdım...

benım istegım ne kadar sacmaysa bu konusda okadar sacma demektır....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urfalee31 -- 4 Haziran 2007; 8:03:21 >
  • Human town a gider humanlarla takılırdım gün boyunca
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sell.item

BÜTÜN USER'LERİ BANLARDIM K2 BATARDI HERKEZ KURTULURDU LANET OYUNDAN

• quote:

Orjinalden alıntı: OrQuN

DEATH KNİGHT LARDA ÜSTÜNDE FP BİLE OLMADAN KOXP KULLANMADAN ELİYLE PARMAKLARI ........ KADAR KASAN ASASLARI ARCHERLARI WARRİORLARI MAGELERİ HERHALDE 60+ LWL YAPARDIM .

Çok güzel düşündün bende aynı şeyleri yapardım herhalde ek olarak onlara shell set te gönderirdim
  • kendimi direk 800 lvl yapardım. elime +10 hbnın 800 kat fazla atack verenini alırdım +10 hiç kimsenin bilmedikleri oyunun en iyi uniqlerini alırdım.itemlerimide+10 yapardım.kalkna olarak +10 dol ve +10 cs alırdım.
  • dual +3 rof um olsun yeterdi
  • f9devil warior sen asas dion nasıl oluyo
    quote:

we son olarak aresde assas acar lwl 80 yapar f9devilin itemlerinin aynısından dizer f9devil le arenada vs yapar we combo nasıl yapılır gösterirdim.daha snra o char ı ytl ile satar parayı hilaladamı öldürmek için tutucağım kiralık katillere iş daha temiz olsun die werirdim
  • +10 cs +10 ss fela isteyenler uskoyu bırakın turkgamere başlayın +10giga +10 avedon +10 fllame shard istediinizi +7 olarak cekin direk +10 abasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: deadlydozen13

f9devil warior sen asas dion nasıl oluyo
    quote:

bilioz adam geciniodu bi aralar en iyi warrior combo yu bn yapıorum die bnde ona asas comboyu gösterirdim itemlerinin aynından derken de warrior sheel +10 warsa rogue shell +10 yapardım +10 raptor warsa +10 dual shard alırdım

• quote:

Orjinalden alıntı: Sell.item

BÜTÜN USER'LERİ BANLARDIM K2 BATARDI HERKEZ KURTULURDU LANET OYUNDAN

İyi fikir aslında.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.