Zenginin parası züürtün dilini yorarmış.. galiba böle bi söz vardı Hayal kurmak ne güzel
non-pre olayını kaldırırdım full gb yapardım bankayı
kendime +10 hb alırdım o bana yeterdi sanırım
oLsun hayal FeLan düŞünmesi ßiLe gzel
k.o. da her an herşey oLaßiLir.. unutmayın
bana böle bişey olcak. 1-oyuna yeniden başlarım 2-yeni bi tane server açarım 3-kendimi 80 lvl yaparım.kendime 4 char açarım(1 account ta ) 4-Char ların hepsini 80 lvl yaparım. 5-Char ların üstünü kimsenin bilmedii itemlerle dizerim.(mesela warrior a raptor un 5 katı atak, giga nın 5 katı bonus veren bi silah gibi) 6-yine kimsenin bilmedii uniqe takılar dizerim. 5 rol+5 rom gücünde yüzük 5iron belt gücünde kemer gibi 7-server ın ilk günü oyuna sadece ben girecem sonra herkese açık olacak. 8-BU kadar
oyundan sıkılır pcyi kapardım
kndim için bişi yapmazdım -tek başına koxp suz kasan bütün herkesi +70 yapar üstlerine başlarına bişiler dizerdim -bide grupca soyulan char larımızın itemlerini geri getirirdim o eski geceleri unutamam hep birlikte toplanır bn içer espri yapar arkadaşları kacırırdım ks yapmaya gelen adamları kovalardım üstüme bira dökerdim ama smdi o char ların hepsi soyulducok özledimm we son olarak oyunda cok iyi item yapar bunları ytl ile satar daha snra o parayla türkiyenin en iyi hacker ını tutar hilaldamın sitesini hackler bütün koxp sitelerini hackler hilaladamın mail adresini hackler hilaladamın bilgisayarını bulup asla yok olamıycak bi trojen atardım.we knight a asla koxp kurulamıyacak bi pacht getirirdim.üstüne kalan parayla kiralık katil tutar hilaladamı öldürtürdüm
quote:
Orjinalden alıntı: Sell.item
BÜTÜN USER'LERİ BANLARDIM K2 BATARDI HERKEZ KURTULURDU LANET OYUNDAN
Oyunu toptan kaldırırdım
Bize şans kaba etiyle güLer , tek derdim ve düşüncem +6 Quest Daggerimi geri getirirdim
we son olarak aresde assas acar lwl 80 yapar f9devilin itemlerinin aynısından dizer f9devil le arenada vs yapar we combo nasıl yapılır gösterirdim.daha snra o char ı ytl ile satar parayı hilaladamı öldürmek için tutucağım kiralık katillere iş daha temiz olsun die werirdim
ben bütün koxperleri gezerek tesbit edip banlardım......
quote:
Orjinalden alıntı: lordbulent
Bu kadar ciddi şeyler yapacaktın yani
Hadi ßeyler yorumLar pls....
quote:
Orjinalden alıntı: 3fs4ne
Bize şans kaba etiyle güLer , tek derdim ve düşüncem +6 Quest Daggerimi geri getirirdim
Bize deil sana öle güler
Gördük Yeşil Kutulardan
Gm yi soyardım aleme ibret olsun die cz nin ortasında yalvarttırırdım AGA 5 K PLS de derdim derdi
ezikleri iktitar yapardım warriorların boynuznu keserdim küçük şirin bişi yapardım kel magelere saç verirdim
roguelerin ismini rahibe die değiştirdim yapacak şey çook
quote:
Orjinalden alıntı: BanaHerYoLSensinRab.
Gm yi soyardım aleme ibret olsun die cz nin ortasında yalvarttırırdım AGA 5 K PLS de derdim derdi
ezikleri iktitar yapardım warriorların boynuznu keserdim küçük şirin bişi yapardım kel magelere saç verirdim
hec qülceğim yoktu la
quote:
Orjinalden alıntı: __XXX_CEZA_XXX__
quote:
Orjinalden alıntı: BanaHerYoLSensinRab.
hec qülceğim yoktu la
dedim deme size konuyu açaLım ßeyLer yazın yorum yaww