SIZI ARAYANLARIN KIM OLDUGUNU MERAK EDIYORMUSUNUZ eminim merak etmiyorsunuz cunku bende merak etmiyorum ama kimaramis mesajından sonra TURKCELL den gelen "sizi arayan numaraların kime ait oldugunu ogrenmek icin KIM BOSLUK NUMARA yazıp 2222 ye gonderin seklinde gelen 2. mesajdan artık sıkıldım ve eminim ki bu konuda yalniz degilim ve bu konuda sikayetimi turkcell ile paylastim ================ Sayın Turkcell, Kim aramış mesajından sonra gelen bizi arayan numaraların kime ait olduğunu nasıl öğrenebileceğimiz konusunda gelen 2. mesaj artık sıkmaya başladı merak etmeyin herkez KIM NUMARA yazip 2222 gonderip kime ait oldugunu ogrenmeyi biliyor Yani gercekten aliniyorum sadece mesajları okurken/silerken kayıp edilen zaman degil burda surekli belirterek bir nevi cahil yerine aliyorsunuz musterilerinizi 10 tane musterinizi arayın eger olurda 1 tanesi kim aramis mesajından sonra, kimin aradığını nasıl ogrenilebilecegi mesajini almak isterse bana gunde 100 tane mesaj gonderin bakin buraya yaziyorum hepsinide okuyacagim. Tamam anladim uygulamayi duyurmak adina 1-2 defa mesaj gonderilebilir ama tum kontorlu faturali hatlarima gonderiliyor gercekden daha gondermenize gerek yok hani nisanlinizin/esinizin dogum gununu bir kere unutursunuz beyninize kazir daha unutmaniz mumkun olmazya ayni hesap o sekilde bu uygulama artik beynimize kazindi birde emin olunki musterilerinizin KIM BOSLUK NUMARA yazip 2222 ye gondermemesinin sebebi haberleri olmadiklari degil ya merak etmiyorlardir ya zaten biliyorlardir eger merak etipde gondermiyorlarsa bunun en buyuk sebebi 4kontordur 1 ay ucretsiz yapin yada 150 kontor yukleyene 15 adet ucretsiz sorgulama hakki verin nasil cok kullanilacak goreceksiniz. sizlere iyi çalışmalar dilerken reklam ve/veya bilgi amacli bu tur mesajlarin/e-maillerin izin alinarak musterilere gonderilecegi insanalarin kisilik haklarina saygi duyulacagi bir gelecek diliyorum cunku biliyorumki bu mesaji okuyan siz turkcell calisanida turkcell yada diger firmalardan bu konuda sikayetcisiniz
Cemal Soydemir 532*** 545*** 536*** (son 2 numarayi özellikle yazdim cunku emin olunki degerli musterileriniz cok zeki birakin KIM YAZIP 2222 ye gondermeyi turkcell hattini vodafone vodafone hattini da turkcelle gecirip kampanyalardan yaralanmayi biliyor)
Bu forumda bende sikayetciyim diye yazıp asagiya dogru ekleme yaparsanız daha iyi olur cunku bende merak ediyorum tek sikayetci benmiyim diye
güzel yazmıssın ne cevap geldı onuda yazarsın
Karşı mail geldi mi?
evet yalnız değilsin
Bende sıkıldım bu mesajdan.
Ben de ben de..
eğer turkcell fihriste telefon fihristinizi kaydederseniz, bu mesajlarda telefon numarası yherine arayanın ismi gözükür...
Fırsat, kampanya ve servislerimiz hakkında Kontörmetre bilgisi ile birlikte gönderilen mesajlar ile ilgili görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Kalan kontör bilgisi ile gönderilen mesajları almak istemiyor iseniz: KontörMetre servisini kullanıma kapatabilirsiniz. Ancak bu durumda kalan kontör bilginiz de otomatik olarak gönderilemeyecektir.
Hattınıza gelen Turkcell reklam, tanıtım, bilgilendirme mesajlarının kısıtlamasını;
· Gelen mesajı 2780 kısa mesaj numarasına ileterek, · 757 2780 numarasını arayıp, ilgili kategorilerden birini seçerek, ·www.turkcell.com.tr adresinden Web-Online İşlem Merkezindeki "Bilgi Güncelleme" menüsünden ilgili kategorileri seçerek, · 444 0 532/444 0 535 Turkcell Müşteri Hizmetlerini arayarak gerçekleştirebilirsiniz.
Ben ne diyorum onlar ne diyorlar ben fırsata falan kayıtlı degilimki ne kontormetresi ne alaka benim bahsettiğim ne onların cevabı ne ama sanırsam biz istemiyoruz deme hakkımız varmış siz istiyormusunuz diye sormakdansa ... bunu tercih etmişler buda bişi
Paylaşım için teşekkürler
daha önceden bana geliyordu şimdi yollamıyorlar yabancı numara olursa direk gönderdiklerini biliyorum arkadaşlardan
gerçektende bu mesajlar sıkıyor insanı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme