bir yugioh canavarı canlandırma hakkınız olsa ve bu canavar sizi ömür boyu kötülüklerden korusa hangisini seçerdiniz?ben kara zafer askerini seçerdim
quote:Orijinalden alıntı: Georges St-PierreSORU MU BORU MU? HORAKTI..quote:Orjinalden alıntı: Doggukan SORU MU BORU MU? HORAKTI.. doru dedin kardeş yani tabiki horaki
quote:Orijinalden alıntı: ibos2425quote:Orjinalden alıntı: Doggukan SORU MU BORU MU? HORAKTI.. doru dedin kardeş yani tabiki horaki Alıntıları Göster baby dragon
quote:Orijinalden alıntı: Kral_DenizDRAGONMASTERKNİGHT(süvarinin ejderhası) Alıntıları Göster Horakti tabiki
quote:Orijinalden alıntı: Bur_ak47Horakti tabikiAlıntıları Göster obelisk in korumasını isterdim tabi
quote:Orijinalden alıntı: alperfb43obelisk in korumasını isterdim tabiAlıntıları Göster horati diye bir kart yok o çizgi filmin ve sizin bir sallamasyonunuzdur konuya gelince ben kendimi korurum karta gerek yok
quote:Orijinalden alıntı: KaRaNdObRahorati diye bir kart yok o çizgi filmin ve sizin bir sallamasyonunuzdur konuya gelince ben kendimi korurum karta gerek yokAlıntıları Göster bence kariboh ve penguen asker
quote:Orijinalden alıntı: swat57bence kariboh ve penguen askerAlıntıları Göster Mavi Gözlü Parlak Ejder(Pyramidin Işığı'yla birlikte)
quote:Orijinalden alıntı: D.A.B.9Mavi Gözlü Parlak Ejder(Pyramidin Işığı'yla birlikte)Alıntıları Göster tabiki kara büyücü
quote:Orijinalden alıntı: Bozkitabiki kara büyücüAlıntıları Göster Konu yanlış yerde-gereksiz konu Şikayet edildi
quote:Orijinalden alıntı: Jungle BoogieKonu yanlış yerde-gereksiz konu Şikayet edildiAlıntıları Göster YU_GİOH :Horakti Pokemon:Charizard Genel olarak :Optimus Pirme (Transformes )
quote:Orijinalden alıntı: Jungle BoogieKonu yanlış yerde-gereksiz konu Şikayet edildiAlıntıları Göster kurabiye canavarı tabikide
quote:Orijinalden alıntı: t.tkurabiye canavarı tabikide Alıntıları Göster Bİ kız vardı böyle otun çiçeğin arasında oturuyodu.O korusun.Hem her gün gözümüz gönlümüz açılır, hemde bizi korur dallarıyla kollarıyla kökleriyle.
quote:Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!Bİ kız vardı böyle otun çiçeğin arasında oturuyodu.O korusun.Hem her gün gözümüz gönlümüz açılır, hemde bizi korur dallarıyla kollarıyla kökleriyle.Alıntıları Göster Van gölü canavarı