Şimdi Ara

sizi en çok etkileyen film hangisi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
3.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Love me ıf you dare 2003
    titanic..
  • Bende Yuzuklerin Efendisi Serisinden Etkilenmisdim
  • Once Upon A Time in the West
    The Shawshank Redemption
    Schindler's List
    Requiem For A Dream
  • Godfather I-II
  • The Shawshank Redemption.

Genelde Morgan Freeman'ın olduğu filmler.
  • Requiem For A Dream
    No Country For Old Man
    Eternal Sunshine Of The Spotless Mind ( Benim için yeri başka )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goldstein -- 13 Haziran 2008; 22:52:38 >
  • Arkadaşlar bazı cevaplar çok gülünç olmuş açıkcası bir filmin bir insanı etkilemesi için dram olması gerekmezmi action filmlerinin ne işi var , açıkcası benim hoşuma giden az çok etkileyen haluk bilginerin filmi "Polis" di..
  • Sin City
    Carlito's Way
    Godfather I-II zorlarsak III
  • quote:

Orjinalden alıntı: E®han

Arkadaşlar bazı cevaplar çok gülünç olmuş açıkcası bir filmin bir insanı etkilemesi için dram olması gerekmezmi action filmlerinin ne işi var , açıkcası benim hoşuma giden az çok etkileyen haluk bilginerin filmi "Polis" di..

Bir filmin etkileyici olması için illaki duygusal olarak etkilemesi gerekmez ki.Mesela Yüzüklerin Efendisi'ni seyreden biri savaş sahnelerinin mükemmeliğinden mekan tasarımlarından etkilenmiş olabilir. Running Scared'i seyreden biri çekim tekniklerini etkilenmiş olabilir.Bir de bu açıdan bakarsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi addar -- 13 Haziran 2008; 23:15:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkblaziken

quote:

Arkadaşlar bazı cevaplar çok gülünç olmuş açıkcası bir filmin bir insanı etkilemesi için dram olması gerekmezmi action filmlerinin ne işi var , açıkcası benim hoşuma giden az çok etkileyen haluk bilginerin filmi "Polis" di..

Bir filmin etkileyici olması için illaki duygusal olarak etkilemesi gerekmez ki.Mesela Yüzüklerin Efendisi'ni seyreden biri savaş sahnelerinin mükemmeliğinden mekan tasarımlarından etkilenmiş olabilir. Running Scared'i seyreden biri çekim tekniklerini etkilenmiş olabilir.Bir de bu açıdan bakarsan sevinirim.

haklısın ben özellikle kralın dönüşündeki atlıların sahnesi+müzik ten çok etkilenmiştim ve burdaki etkileyiciliği en çok beğendiğin gibi de anlayabilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: darkblaziken

quote:

" Filmden etkilenmek " tabirine farklı gözlerden bakarız buda normaldir , bizi insan yapanda budur..

• V for Vendetta ve Fight Club

Sanırım anarşist eğilimli bir kişiliğim var ve bu filmlerde resmen cennetten 2 şer saatlik seyir gibi gelmişlerdi.

V for Vendetta'ı en az 100 kez izlemişimdir. Inanın abartmıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burak Murat

V for Vendetta ve Fight Club

Sanırım anarşist eğilimli bir kişiliğim var ve bu filmlerde resmen cennetten 2 şer saatlik seyir gibi gelmişlerdi.

V for Vendetta'ı en az 100 kez izlemişimdir. Inanın abartmıyorum...

v yi bende sevmiştim son kısmında binanın patlaması falan o bölüm güzeldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: sand storm

quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

The gladiator..
    Filmde sezarın gelip ondan yüzünde ki miğferi çıkartıp adını söyle dediği sahneyi belki 100 defa izlemişimdir. Çok duygulanmış ve ağlamıştım zamanında :(

bittim o sahnede bide şu 2 tane dövüş sahnesi vardı onları tekrar tekrar izledim

Bilgisayarımda kayıtlı durur gladiator.. Sıkıldığımda yada boş vaktm olduğunda kesin izlerim.
    Ayrıca Evet o dövüş sahneleri çok güzeldi ;)
  • TEREDDÜTSÜZ SCARFACE
    DONNİE BRASCO
  • quote:

Arkadaşlar bazı cevaplar çok gülünç olmuş açıkcası bir filmin bir insanı etkilemesi için dram olması gerekmezmi action filmlerinin ne işi var

seni etkileyen tek duygu hüzün galiba ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fr@gile -- 14 Haziran 2008; 14:39:41 >
  • herkesin zevkleri farklı bu arada kimse animasyon sevmiyomu
    beerfest te güzel film izleyin(bira festivali)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sand storm -- 15 Haziran 2008; 0:46:28 >
  • Dövüş Kulübü

Kelebek Etkisi

Son Kale

• Son zamanlarda izlediklerim içinde beni en çok etkileyen film
    Daima Lilya İnsanın yüzüne tokat gibi çarpıyor.
  • 1)Selvi boylum al yazmalım
    2)Hacivat karagöz
    3)Green Way ( yeşil Yol )
    4)Kasımda aşk başkadır

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.