Şimdi Ara

sizi en çok etkisi altında bırakan kitap ve yazarı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: glarus

elbette iki sanatında ayrı dinamikleri var ama benim ifade etmek istediğim kitapların portalının daha geniş olduğu birazda

Katılıyorum söylediğinize. İki sanatında farklı avantajları var. Sinemada müzik kullanımı varken, edebiyatta bunun imkanı yok. Aynı şekilde dış ses olmadan, edebiyattaki gibi karakter düşüncelerinin anlatımı yok sinemada. Ama gerçek şu ki bu dinamikleri iyi özümseyip bir sanat eseri yaratıldığında iki sanatında ulaşabileceği etki çok büyük olabiliyor.
  • Kitap seçerken okuduktan sonra bana kazandırması muhtemel olan şeyleri göz önüne alırım.Yazarıda önemlidir tabii...
    Machiavelli'nin Prens adlı kitabı çok hoşuma gider. Kitap 16.yy'da yazılmasına rağmen içindeki bilgiler bugün bile geçerliliğini korumaktadır.
    Kitaplarımı ise genellikle kitapçılarda seçiyorum ama satın alma işlemini internetten yapıyorum (Prens'i kitapçıdan almıştım ama,4tl miydi neydi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FABA16B0B -- 8 Eylül 2013; 0:18:20 >
  • Sabahhattin Ali-Kürk Mantolu Madonna.Hemen bi kıza aşık olasım gelmişti.
  • kitabın fiyatı önemli olmuyor aslında bazen fiyatı çok düşük olup da gerçekten de kaliteli eserlerde olabiliyor ben genellikle roman türlerini kiralıyarak okuyorum malum yer sıkıntısı ama diğer arşivlediğim bilim ve araştırma üzere birçok kitabım var özellikle de tarihe mal olmuş eserler
  • BYRİSE6 kullanıcısına yanıt
    hahhahahaaaaaaaa iyiymiş benim bir bayana aşık olma gibi ihtimalim yok ama merak ettim kesin alıp okuyacağım
  • Tanrı Yanılgısı - Richard Dawkins
  • Khaled Hosseini - Uçurtma Avcısı
    Sabahattin Ali - Kuyucaklı Yusuf
    José Mauro De Vasconcelos - Şeker Portakalı
  • Yazar önemlidir elbet ama kimi zaman romanın yazarına bakmadan içeriğine de vuruluyoruz. Çünkü kitapta anlatılanlar bize tanıdık gelebiliyor. Ya da yaşadıklarımı bu kitapta bulabilirim diyorum. Haliyle o kitap benim için daha da özel bir hal alıyor. Ama beni en çok etkisi altında bırakan kitap Kürk Mantolu Madonnaydı. Karakterlerini özlediğim bi kitaptır kendileri. Okumadıysanız şiddetle tavsiye ederim.
  • Khaled Hosseini - Uçurtma Avcısı 
    Dijital Kale-Dan Brown
    Açlık oyunları ilk kitabı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazar kadar cevirmende önemli kimisi abuk subuk ceviriyor ve sıkılıyorsun kimiside güzel ceviriyor. Su anda İki şehrin hıkayesini okuyorum yakında bitecek
  • Şeker Portakalı

İçten bir anlatımdı. Zeze karakteri kendisini inandırıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Travma - Adlı Kitabı okuyan var mı arkadaşlar ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.