Şimdi Ara

sizi en çok etkisi altında bırakan kitap ve yazarı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kitap seçerken neye dikkat edersiniz ve yazarıyla ilgili bilgilere dikkat eder misiniz?
    okuduğunuzda belki kendinizden belkide içinde yaşadığınız dünyadan bir parça bulduğunuza inandığınız bir eser var mı?
    bu esere nasıl ulaştınız?
    paylaşırsanız sevinirim

• 1- Yazarı çok önemlidir tabi. Bazı yazarlara gözü kapalı güvenirim tüm kitaplarını edinirim.
    2- Anayurt Oteli, Saatleri Ayarlama Enstitüsü kitapları etkilemiştir beni. Ayrıca içinde yaşadığım coğrafyadan ve kültürden kopuk kitaplar olmaması da etken.
  • size bir sorum daha olacak bu kitapları nasıl edindiniz yada haklarında okumaya karar vermek için bilgiye nereden ulaştınız
  • Forumu takip ederek
  • teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: glarus

teşekkürler

Rica ederim
  • Beğendiğiniz tarzda kitaplar paylaşan forumcuları takip edebilrsiniz. Fantastik, polisiye, klasik, gerilim her türlü okuyucu var forumda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rotarian kullanıcısına yanıt
    bu forumlarda yeniyim galiba zamanla bu konuda daha iyi bilgi sahibi olacağım şimdiden teşekkürler
  • Jean-Cristophe Grangé - Siyah Kan
  • Joseph D'lacey - Et
    Stephen King - Yeşil Yol
    Glenn Meade - Kar Kurdu
    Charles Dickens - İki Şehrin Hikayesi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi çok kitap okumam ancak Sabahattin Ali çok hoşuma gidiyor
  • Yazar Olarak Trevanian 'ı çok severim .Okuduğum her kitabı bana birşeyler katmıştır.
  • Danny Greene kullanıcısına yanıt
    onun bir eserini okudum diğerlerine de göz atacağım sağolun
  • hepsini okudum özellikle yeşil yol en harikasıydı bence
  • doğrusu ben Sabahattin Ali'nin kitaplarından ziyade şiirleri ve özellikle bestelenen eserleri çok hoşuma gidiyor heleki Edip Akbayram'dan aldırma gönül
  • quote:

doğrusu ben Sabahattin Ali'nin kitaplarından ziyade şiirleri ve özellikle bestelenen eserleri çok hoşuma gidiyor heleki Edip Akbayram'dan aldırma gönül

Evet çok güzeller
  • Gölgesizler- Hasan Ali Toptaş
  • sinema görsel olarak da beynimize daha anlaşılır hitap ettiği için elbette daha kolaydır kitap okumak anlamak ve özümsemek üçlemesinin ortasındadır kitapta karakterleri siz seçersiniz kitapta senaryoya göre yönetmen sizsinizdir sinemayı da severim ama benim için asıl olan kitaplardır
  • quote:

sinema görsel olarak da beynimize daha anlaşılır hitap ettiği için elbette daha kolaydır kitap okumak anlamak ve özümsemek üçlemesinin ortasındadır kitapta karakterleri siz seçersiniz kitapta senaryoya göre yönetmen sizsinizdir sinemayı da severim ama benim için asıl olan kitaplardır

Aslında imzamdaki söz biraz eksik ifade edilmiş. Edebiyatın gücünün, sinemadan daha büyük olduğunu düşünmüyorum. İki sanatında birbirinden farklı dinamikleri var. İki sanatta birbirinden üstün sayılmaz.
  • elbette iki sanatında ayrı dinamikleri var ama benim ifade etmek istediğim kitapların portalının daha geniş olduğu birazda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.