Şimdi Ara

Sizi etkileyen tek yabancı dizi desem ? (Anket açıldı ) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
718
Cevap
11
Favori
18.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi kaç gün öncesine kadar Prison Break di ama artık maalesef yeni izleyip bitirmiş biri olarak Breaking Bad.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oz
  • Pb ilk göz agrım

• Oz
  • -Say my name
    -Heisenberg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi algı operasyonu -- 13 Ocak 2016; 16:16:17 >
  • Prison Break
  • Marco Polo
  • Birkaç tane var , birine haksızlık olmasını istemediğimden dolayı oy kullanmıyorum.

• Breaking Bad ve Prison Break kapışır ama sen PB ye koy artıyı :)

• True detective 1. Sezon

• Aseuz kullanıcısına yanıt
    Bencede hayatımda en keyıf alarak ızledıgım dızıydı
  • Breaking Bad i izleyene kadar Lost veya Prison Break derdim ama son kararım Breaking Bad.

• Doctor Who ve Teen Wolf kimlerde derin izler bıraktı çok merak ettim. Doctor Who ve Teen Wolf bir insan da ne gibi bir iz bırakabilir ki nasıl bir iz bırakabilir ki ?
  • Güncel.. İkinci yılımız kutlu olsun umarım devam ederiz .d
  • Boardwalk Empire. Son sezona rağmen... reyting sorunu yüzündendi sanırım.
  • Prison break nasıl etkiliyor insanları anlayamıyorum wenworth miller yıllar geçti hala aynı tipleme ile rol yapıyor valla içimi bayıyor legends of tomorrow'da gördükçe (o bakışı için diyorum) bir garezim yok adama ama scofield'ın ve prison break'ın abartıldığını düşünüyorum. Konu başlığı en çok gaza geldiğiniz dizi değil en çok etkilendiğiniz diyor en çok house dizisinden etkilenmiştim üstüne bir sürü dizi izledim hala düşüncem aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

Doctor Who ve Teen Wolf kimlerde derin izler bıraktı çok merak ettim. Doctor Who ve Teen Wolf bir insan da ne gibi bir iz bırakabilir ki nasıl bir iz bırakabilir ki ?

Teen wolf ile dw yi yanyana getirmen gerçekten üzdü Doctor who çoktan efsane olmuş bir yapımdır ve hala ayakta.Ana hikayeye bakarsak.Doktorun tardisi alıp kaçması zaman savaşında yaptıkları türünün sonuncusu olması yalnız kalmamak için yanına yol arkadaşı alması ws. hepsini birleştirince Doktor'un hüzünlü bir hikayesi olduğunu görüyoruz.İzledin mi bilmiyorum ama ön yargılı olduğunu düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurtuldunuz

quote:

Doctor Who ve Teen Wolf kimlerde derin izler bıraktı çok merak ettim. Doctor Who ve Teen Wolf bir insan da ne gibi bir iz bırakabilir ki nasıl bir iz bırakabilir ki ?

Teen wolf ile dw yi yanyana getirmen gerçekten üzdü Doctor who çoktan efsane olmuş bir yapımdır ve hala ayakta.Ana hikayeye bakarsak.Doktorun tardisi alıp kaçması zaman savaşında yaptıkları türünün sonuncusu olması yalnız kalmamak için yanına yol arkadaşı alması ws. hepsini birleştirince Doktor'un hüzünlü bir hikayesi olduğunu görüyoruz.İzledin mi bilmiyorum ama ön yargılı olduğunu düşünüyorum.

Merak etme sen ben izlemediği şey hakkında yorum yapacak biri değilim sen rahat ol. Doctor Who'yu sevmiyorum ya da seviyorum demedim. Doctor Who bir insanda nasıl bir iz bırakabilir ki dedim ? Supernatural bir insanda iz bırakabilir mi ? Ne iz bırakır biliyor musun ? The Wire iz bırakır. Oz iz bırakır. Boardwalk Empire ya da Six Feet Under iz bırakır veya aklıma gelmeyenler. Doctor Who iz bırakacak türden bir dizi değil. Doctor Who bir bilim kurgu ve aksiyon filmi. Yazdıklarımı okudun mu veya okuduysan anlayabildin mi bilmiyorum ama Doctor Who bir insanda ne gibi bir iz bırakabilir ki yazmamdan diziyi sevdiğimi veya sevmediğimi veya tw ile yan yana diye tw ile bir tuttuğumu çıkarabiliyorsan senin biraz ön yargılı olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 14 Şubat 2016; 10:18:41 >

• Spartacus

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kurtuldunuz

quote:

Merak etme sen ben izlemediği şey hakkında yorum yapacak biri değilim sen rahat ol. Doctor Who'yu sevmiyorum ya da seviyorum demedim. Doctor Who bir insanda nasıl bir iz bırakabilir ki dedim ? Supernatural bir insanda iz bırakabilir mi ? Ne iz bırakır biliyor musun ? The Wire iz bırakır. Oz iz bırakır. Boardwalk Empire ya da Six Feet Under iz bırakır veya aklıma gelmeyenler. Doctor Who iz bırakacak türden bir dizi değil. Doctor Who bir bilim kurgu ve aksiyon filmi. Yazdıklarımı okudun mu veya okuduysan anlayabildin mi bilmiyorum ama Doctor Who bir insanda ne gibi bir iz bırakabilir ki yazmamdan diziyi sevdiğimi veya sevmediğimi veya tw ile yan yana diye tw ile bir tuttuğumu çıkarabiliyorsan senin biraz ön yargılı olduğunu düşünüyorum.

Tartışmaya girmek istemedim doctor who zaten 2 oy almış neden özellikle onu belirttiğini anlayamadım olay oydu. En başta listede 2. prison break nasıl bir etki bırakıyor onu tartışmak daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 14 Şubat 2016; 12:36:47 >

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.