Şimdi Ara

Sizi etkileyen tek yabancı dizi desem ? (Anket açıldı ) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
718
Cevap
11
Favori
18.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Banane Pb den ? Ben Pb ile ilgili bir şey yazmış mıyım ? Etki bırakıp bırakmama noktasını göz ardı edersek Pb Dw ile karşılaştırılmaz bile. Hangisinin üstün olduğu çok açık. Ben Dw ya birşey yazmadım yazdığımı farz edecek olursak milletin pb yazmasına laf edip gelip dw ye laf ettiğini düşündüğün birine laf etmen de gayet alakasız.
  • oz..
  • Breaking Bad
  • Kesinlikle Breaking Bad. Karıncayı bile incitmeyecek bi adamın para,güç,hırs gibi etkenler yüzünden nasıl bir insana dönüşebildiğini mükemmel işlediler ve bende iz bıraktı.
  • breaking bad
  • Daredevil
  • Breaking bad. FeLiNa.

Daha önce yazdım mı bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • How I Met Your Mother
  • Bu konuya cevap yazdım mı hatırlamıyorum ama oyumu Breaking Bad'e veriyorum.Daha önce oy verdiysem affola
  • En son hangi diziyi izlediysem onun etkisinde kalıyorum kısa süre sonra geçiyor ya da etkisine alışıyorum. Etkilemeyen diziyi zaten ilk bölümlerde bırakıyorum. Bir dizi söylemem gerekiyorsa the sopranos.
  • prison break,breaking bad ve oz arasında kaldım tercihimi prison break'den yana kullanıyorum
  • Keyifle izlenen her dizinin özellikle sonu mutlaka etki altında bırakır. İçlerinden en etkilisi kesinlikle Six Feet Under idi ve bu dizinin 19.sırada olması üzücü.

• prison break
  • CHUCK

• Prison break diyorum

• Alışılmışın dışında bir yapıt; Falling Skies bence.

• Güncelll...
  • bReaking Bad

• Tabikide Breaking Bad. Heisenberg reisin üstüne bi karakter daha gelmedi ayrıca gelemezde. Üşüyoruz
  • Fringee

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.