Şimdi Ara

Sizi etkileyen tek yabancı dizi desem ? (Anket açıldı ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
718
Cevap
11
Favori
18.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Türk

Breaking Bad ;)

hocam o dizi ilk sezondan sonra biraz hareketleniyor mu su an 5 bölümdeyim cok yavaş ilerliyor
  • Breaking Bad derim.
  • Prison Break yabancı dizilere başlama sebebim
  • Dexter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • breaking bad
  • Breaking Bad
  • Breaking bad. Sherlock twd teen w. Pb hepsini izledim. Hiçbiri bb nin yanına yaklaşamaz kanımca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzlediğim diziler : Breaking Bad, Game of Thrones, Prison Break, Lost, Arrow, The Walking Dead

Aralarında benim için en iyisi Breaking Bad. ( Lost ilk izlediğim dizi 4 sene öncesi, ozamanlar beğenmiştim seri seri bölümler falan :) şuan beğenir miyim bilmiyorum )

Aralarında en beğenmediğim ise 1. sezonu hariç Prison Break. 1. sezon müthiş ötesi ama diğer sezonlar bence çok saçmalıyor, diziyi bitirmek için izledim.
  • Prison Break
    Breaking Bad
    Oz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diego Ribas

quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Bi kaç kişi lost demiş şu diziyi çok merak ediyorum başlasam mı acaba yoksa zaman kaybı mı olur çok kararsız kaldım :D

hocam bende izlemeyi düşünüyordum fakat hainin biri yüzünden final spoileri yedim

izleme bence spoiler yedim izlemedim ama o spoiler neyse fazla kurcalamayayım sen bilirsin

Muhtemelen yanlış spoiler yemişsindir şunlardan biri: (spoiler sayılmaz tabii ama dizinin sonunun nasıl bitmeyeceğini söylemekte spoiler sayılabilir gibi olduğundan spoiler içine aldım)

Her şey rüyaymış
    ya da
    ada aslında öteki tarafmış

bu ikisinden birisiyse yalan yok öyle bir şey

• Lost'u sevenler Carnaval adlı diziyide severler.
  • The Wire

Sizi etkileyen tek yabancı dizi desem ? (Anket açıldı )

çok dizi izliyorum kıyas yapmam sonuçta hepsi birbirinden güzel yapğımlar var BB House of Cards Mad men Got Sopranos vsvs . Ama bu başkadır bende
  • The Pasific
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepsen

quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Türk

Breaking Bad ;)

hocam o dizi ilk sezondan sonra biraz hareketleniyor mu su an 5 bölümdeyim cok yavaş ilerliyor

Sakin ol, sindire sindire ilerliyor, dizide yapılan herseyin bir nedeni var, o kadar iyi kurgulanmış ki :) neyse söyle söyliyim ; ikinci sezonda daha hareketli olur bir'e nazaran. Ama artık 3,4,5 te önüne geçilemiyor. Hareket o hareket, kaptırış o kaptırış :D ama şunu da belirteyim hele o 4.sezon finali.. Mükemmel. Bi de normal final de çok da fena sayılmaz :) neyse uzattım galiba biraz, ama çok etkiledi napiyim :D sakın 1.sezon fazla hareketli değil diye bırakayım deme. Sindire sindire ;) :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dexter
  • Sürekli değişiyor.
    the wire
    oz
    breaking bad
    sons of anarchy bu aralar.
  • the oz
  • Spartacus 1. sezon
  • BB
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.