Şimdi Ara

Sizi etkileyen tek yabancı dizi desem ? (Anket açıldı ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
718
Cevap
11
Favori
18.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Scawn`

Prison break derim. İzlemeye başladığım ilk yabancı dizi olduğu için yeri bambaşka. Yalnız şuan bitirdiğim Chuck fazlasıyla etkilemiş durumda kararım değişebilir. Beyler bu arada Breaking Bad yada Dexter ikisinden birine başlamak istiyorum. Genel olarak herkesin ilk 5 inde. Sizce hangisine başlıyayım?

Dexter dizisinin ilk 4 sezonu güzeldir ama sonradan hep düşüse geçmiştir.[Çoğunluk böyle der].
    Benim de yıllardır takip ettiğim diziydi.İlk başlarda güzeldi ama son 2 sezon da ve finalde batırdılar resmen.Eskiden Dexter hayranları baya fazlaydı ama dediğim gibi son 2 sezonda baya izleyici kaybettiler.Sana sezon puanlamamı yapayım,fikir edinmiş olursun.
    1.Sezon:9/10 - 2.Sezon:7/10 - 3.Sezon:7/10 - 4.Sezon 10/10 - 5.Sezon:5/10 - 6.Sezon:8/10 - 7.Sezon:4/10 - 8.Sezon:3/10

Breaking Bad:Bu diziyi geçen sene farkettim.Çok övüldüğü ve ilk sezonu 7 bölümden oluştuğu için izleyeyim bakalım dedim.Diziyi izlerken öyle bir sıkılıyordum ki 10 dakika bölümü izleyip biraz nette takılıp sonra bölüme devam ediyordum.Böyle böyle 7 bölümü izledim ve sezon finali de beni açmayınca diziyi bıraktım.Aradan 1 yıl geçtikten sonra BB hayranları iyice arttığı için tekrar izleyeyim dedim ama bu sefer 1.sezonu izlemeden direk 2.sezondan devam ettim.Sezona güzel başlamışlardı,ortalarında yine sıkılmıştım ama karakterlere alıştığımdan mıdır devam ettim.3.sezon ve 4.sezon güzeldi.Olması gerektiği kadardı yani hala daha abartılacak güzelliği bulamamıştım.5.sezona geçtim.Her gün 1 bölüm izliyordum.Sonra 5.sezon 5.bölüm çok hoşuma gitti,gaza geldim akşama kadar yerimden kalkmadan 8 bölüm izledim. Bu dizinin fanlarına göre dizi asıl 3.sezondan sonra başlıyor.Bu yüzden ben 3 ve 4.sezon hakkında fazla yorum yapmıyorum.:D

İki dizi hakkında görüşlerim bunlardır.Senin yerinde olsam son 2 sezonunda çamurda patinaj çeken bir diziyi izlemezdim.
    Bu yüzden Breaking Bad dizisini izlemelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasim Ozaman Kütahyalı -- 3 Mart 2014; 0:50:58 >

• One Tree Hill
  • Çok güzel özetlemişsin
  • One Tree Hill
  • True Detective. Şuan çok iyi gidiyor ilerde umarım düşüş yaşamaz.
  • mad men
  • Prison Break
    Spartacus
    Supernatural
  • PB ve Lost

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi düşündüm de yok yani ben izleyip geçiyorum çoğunlukla konusu üzerine araştırma yapıyorum manyağı falan oluyorum dizilerin ama etkilenecek kısmı yok bence dizilerin
  • Kesinlikle Dexter.

• LOST
  • fringe
    olivia dunham ;)
  • Prison Break 1. Ve 2. Sezon
    House MD
    Breaking Bad-3. Sezondan itibaren
    Lost-3. Sezon
    Aslında tüm sezonları güzeldir ancak bana göre öne çıkanlarını aklımda kalanlarını yazdım. İçimdeki en büyük boşluğu ise prison break yarattı diyebilirim. Birde Okuduğum bölümden dolayı ise house bir yana diğerleri bir yana.

• Başlıkta sizi etkileyen tek dizi yazmasına rağmen 3 dizi yazanlar var
    Hannibal

• Breaking Bad

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chuck
  • Fringe

• quote:

Orijinalden alıntı: hepsen

Evet arkadaşlar sizi etkileyen tek yabancı dizi desem hangisini söylersiniz ? Ben P.B derdim.
    Edit: Bu konuyu açali 7 ay oldu şu anki derinden etkileyen ve kos koca bir boşluk bırakan fringe diyorum.

"OZ"u izlememişsin belli
  • Dexter
  • Shameless
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.