Şimdi Ara

Sizin aracınız 100 KM de kaç litre yakıyor ?? (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
29
Favori
264.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şehir içi ortalama 29 km hız - 7-7,5 lt. arası yakıyor
    Sakn kullanım oda.
    Biraz agresif kullanım 8-9 anında görüyor
  • a4 2015 2.0 tdi 177 hp 40 kmh ortalamayla 8 litre yakıyor normal sürüş ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Yeni Civic FC5 Otomatik ile Ankara şehir içi çok az trafik ile 7 litre LPG tüketimi var. Bulunduğum konum dolayısı ile ağır trafik yok.

Eco modda kullanıldı. Normal kullanım şartları ile.

Şehir içi 22 krş’a tekabul ediyor. (Litresi 3.1tl)

Sehiricinden kasit trafigin oldugu dur kalk yapilan yollardir insanlar yanlis yonlendirilmesin.eskisehir ya da istanbul yolunda 80e sabitlenen veri degil.o agirlik ve dedemden kalma motoruyla civic normal sehiricinde 12 lt yakiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgay0651

quote:

Yeni Civic FC5 Otomatik ile Ankara şehir içi çok az trafik ile 7 litre LPG tüketimi var. Bulunduğum konum dolayısı ile ağır trafik yok.

Sehiricinden kasit trafigin oldugu dur kalk yapilan yollardir insanlar yanlis yonlendirilmesin.eskisehir ya da istanbul yolunda 80e sabitlenen veri degil.o agirlik ve dedemden kalma motoruyla civic normal sehiricinde 12 lt yakiyor.

Yahu benim yaşadığım yerde trafik yoksa benim suçum mu ?

İlla istanbul trafiğini mi baz alacağız ? Zihniyete bak.

Adam Elazığda yaşıyordur, Bitliste yaşıyordur, Konyada yaşıyordur 5 litre yakar kime ne ?

Eryaman- Sincan - Batıkent arasında kullanıyorum. Ve 22 kuruşa geziyorum. Trafik az var. Hiç yok değil. Konu burda benim için kapanmıştır.

Ayrıca sürücü vardır 10 litre yaktırır sürücü vardır 7 litre yaktırır. Pilotajlıkta önemli.

Arkadaşım 1.2 TSI Jetta kullanıyor. Ankara içi 5.5 ortalaması. O adama şimdi “Yav he he Trafikte 8 den aşağı düşmez” diyemezsin. Trafik yoksa adamın suçu değil.

Saçma sapan konuşmalar cidden gülüyorum buna. Sonuç olarak ben Evimden çıkıp Ankaranın içinde 22 kuruşa geziyor muyum ? Geziyorum. Nokta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 26 Ekim 2017; 17:7:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Skoda Yeti 1.6 TDI DSG
    Şehir içi 6lt/100km
    Şehir dışı 4.7lt/100km
  • gecenlerde kopege carptim. araba 15 gun serviste kaldi.

once kaskodan astra 1.6 cdti otomatik sedan verdiler. 136hp.

1800km yol yaptim. 7.2lt ortalamam var. dur kalk yok denecek kadar az. sehirlerarasi biraz hizli seyahat

sonra servisten ikame arac olarak 2015 a4 2.0tdi 177hp verdiler. cvt sanziman. onun da 400km ortalamasi 8.6lt/100km..

• Megane 2 sedan 1.5 dci İstanbul şehir içi normal kullanım 5.2 lt.

• 2016 1.6 Hb Egea Dizel Otomatik

istanbul şehir içi yoğun trafik , bol dur kalk , ortalma hız 10-15 , sakin kullanım 6.0 litre

İstanbul şehir içi normal trafik , 30-50 ortalama hız sakin kullanım , 4.5 -5 litre

Şehir dışı 85-90 arası 3.8 litre , 90-120 arası 4-4.5 litre , 130-190 arası 5.5 litre

Agresif kullanımda en fazla 8.5 llitre yaktırabildim , daha fazla yakmadı...

Yıllık bakım ücreti 800 TL

Araç :9600 km'de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memo84 -- 27 Ekim 2017; 4:57:37 >
  • 2007 Mazda 3 1.6 Benzinli şehiriçi ortalama hız 27km, tüketim 7.5 litre

• ankara sehir icinde son birkac seferdir 100 tlye e 440 km yol yapiyorum. 4.60 tan hesaplarsam 100 kmde 4.95 litre yakit tuketiyor. sehirdisinda ise 12 yillik bi arac icin yakmiyor bence 40 lira mazot aliyorum boluya gidiyorum, 80 lira aliyorum antalyaya gidiyorum. arac 206

• Özel aracım fabia karma tüketim 5 litre benzin.
    Şirket aracım 1.3 mjet fiat egea 5 litre mazot.
  • quote:

quote:

quote:

Yahu benim yaşadığım yerde trafik yoksa benim suçum mu ?

İlla istanbul trafiğini mi baz alacağız ? Zihniyete bak.

Adam Elazığda yaşıyordur, Bitliste yaşıyordur, Konyada yaşıyordur 5 litre yakar kime ne ?

Eryaman- Sincan - Batıkent arasında kullanıyorum. Ve 22 kuruşa geziyorum. Trafik az var. Hiç yok değil. Konu burda benim için kapanmıştır.

Ayrıca sürücü vardır 10 litre yaktırır sürücü vardır 7 litre yaktırır. Pilotajlıkta önemli.

Arkadaşım 1.2 TSI Jetta kullanıyor. Ankara içi 5.5 ortalaması. O adama şimdi “Yav he he Trafikte 8 den aşağı düşmez” diyemezsin. Trafik yoksa adamın suçu değil.

Saçma sapan konuşmalar cidden gülüyorum buna. Sonuç olarak ben Evimden çıkıp Ankaranın içinde 22 kuruşa geziyor muyum ? Geziyorum. Nokta.

Tamam o zaman firmalar da emisyon degeri olcerken Konyanin bir ucundan otekine en buyuk vites 70 km hiz ile gitsinler 300 km ayni sehir nasil olsa.ortalama hizin 20 25 olmadigi deger o arabanin sehirici yakit tuketim degeri degildir diyorum anlamak istemiyorsunuz ortalama hiz ile tuketim resmini koyun eyvallah diyelim.22 kurus yakit hesabinda benzin tuketimini gozardi ettiginizden de eminim 4 km git dur 1 kmsi zaten benzinde araba sonra carp bol oh arabam mis yakiyor olmaz.

• 17 km/s 6.8 lt.sadece sehir ici.arac yeni seat ibiza 1.0 ecotsi s&s.

• Volkswagen polo 1.4 benzinli şehirdışı 4 litre şehiriçi 6 litre

• Peugeot 407 2.0 hdi (163ps) tam otomatik

Sehir ici,yogun trafik 10 litre
    Sehir disi yuksek tempolu 7 litre

Hic kasmam,bosluk denk gelirse yapistiririm
  • Bakıyorum da şehir içinde hybrid arabam kadar yakan benzinli araç kullananlar var. Neden yalan söylüyorlar anlamıyorum da kullandıkları arabalarla o tüketimler mümkün değil, neredeyse hepsini kullandım ya da kullanan dostlarım var. Yokuş aşağı yollarda biraz gidip fotoğraf falan çekiyorlar sanırım bir de kanıtlamak için

2015 Yaris Hybrid
    Şehir İçi : 4.4Lt (Işıklı trafikli yokuşlu tam şehir içi, ortalama 18-25km civarlarında genelde. ) (Ankara'da Eskişehir yolu gibi 70-80 ile gidilecek düz bir rotada gidip geldiğimde 3,8 civarlarına indirebiliyorum, ancak ideal koşullar şehir içi sayılmaz :) )
    Şehir Dışı : 4.6Lt ( Evet şehir dışında daha çok yakıyor ) (120-130 Cruise ile)
    Senelik Servis Bakım Masrafı 500TL Civarında, Bu Sene Km'yi doldurmadığımdan (15.000km'de bir yağ ve filitre değişimi) dolayı senelik bakımım 240TL Tuttu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lamb0fGod -- 8 Kasım 2017; 11:31:41 >

• KIA Venga 2012 Dizel 1.4

Şehir içi 5.4
    Şehir dışı 4.7
  • günlük sabah akşam işe git gel 20 km iki kişi 1.3 dizel

Sizin aracınız 100 KM de kaç litre yakıyor ??
  • Bmw 1.18i

Şehir içi 8.5lt

• quote:

quote:

valla bendede dedemden kalma 2.4 accord var ama sehir ici 15 lt lpg yakiyo civic biraz daha az yakmasi lazim

12 lt cok

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.