Kullanmayı bilen ve Bakımlı araba için 11 abartı. İstanbul da Sürekli 140 beygiri hissetmek için kuvvetli arabayla gazlamak istersen 9-10 mümkün ama otomotik gibi kullanırsan birde uzın yolda gayet tasarruflu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sizin aracınız 100 KM de kaç litre yakıyor ?? (85. sayfa)
-
-
sanzuman nedir?
-
Birde ortalama hiz tuketimi paylasayim, yol 108km, ortalama hiz 31 km tuketim 4.1.
Istanbul sehirici turu basaksehir habibler esenler sisli nisantasi ispartakule tekrar başakşehir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
otomatik hocam
-
1.0 atmosferik demiştim zaten, greentech tabi
Macun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Skoda Octavia
2017 1.6 TDI
Yazlık Continental PremiumContact 7 var üstünde.
Şehiriçi 6.5-7
Uzun yol 5.5 (130-140 civarı gidiyorum.
3 gün önce Ankara Mersin yaptım. 120-140 km hızlarla geldim. Ortalama 5.3 yaktı.
astra 2015 1.4t otomatik 11 litre şehir içi. 19 km ortalama hız.
-
2017 model 1.33 Corolla
Hiç sifirlamadim yol bilgisayarı 6.1 litre
Uzunyol genellikle 5.4 litre
Şehiriçi 6.8 litre civarında
Kisa.mesafe ve evinde sarz imkanın var ise almazsan zenginsin demektir :)
Aynı rotada;
Alfa romeo tonale 1.5 mhev 6.5lt/100km
Opel e-corsa fl 12kw/100km, site içi ac 90tl/100km, site içi dc 100tl/100km, evden şarj 40tl/100km, dışardan dc 120-160tl/100km
Passat B8 2.0 TDI 150lik kullanıyorum pek sakin kullanmam şehir içi karışık 6 litre civarı yakıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kia ceed 1.0 hibrit ortalama 5.5 civarı
-
Şanzıman yağı değiştiniz mi hiç
izmit-malatya
-
hayır değiştirmedim. birincisi km'si düşük 37900 küsür ikincisi B14NET revizyon. lpg hiç takılmadı. astra j'de şu olu bu olur diye duyduğunuz kronik sorunların hepsi A14NET'te olur. ben bu aracı periyodik hariç sanayiye götürmedim aldığımdan beri. şurada 19 sayfalık bir konusu var. tek tek bakmadım hepsine ama kolay bir işlem gibi görünmüyor. 50 60 bin demişler daha fazla diyen de var ama 2015 ya da B14NET diyen görmedim. vites geçişi ya da vuruntu problemleri yok. çok yakmasının sebebi 2015 ağustos'ta konya özkaymak'tan bir öğretmen almış bu aracı işe gidip gelmek için ama miss daisy'nin şöförü gibi sürmüş. vitesler geç atıyordu ışık kalkışlarında birden hızlanmıyordu. ağustos 2018'de aldım konyalıyım 15 litre yaptım ilk aldığımda niye gitmiyor bu araba diye ama şimdi hiç vites hissettirmeden ışıklarda tak tak anında hızlanıyor. şazınman sürüşe göre değişiyormuş hani tesla falan rakibim kalkışlarda. biraz ondan çok yakıyor her yerde de ışık olunca. düz yolda 1850 devir 55-60 km sabitle 3 4 litre gösteriyor ekranda. kalkışlardaki sabırsızlığım olmasa aslında baya indirmişim 15'ten 2018'den beri. ben de geçen konuyu görünce merak edip baktım. efendi kullanımda bir B14NET otomatik bu kadar yakmaz beni baz almayın.
https://www.opelim.net/threads/astra-j-1-4-t-otomatik-sanziman-yagi-degisimi.136983/
-
Çok iyi değer, 1.16d mi ?
320i ed
-
3 aracında ben tarafından keyfi sürüşlerimde yakıtları bu şekildedir. Güzergah İstanbul Halkalı- Aksaray git gel 40 bazen sahilden 50 km. Yani İstanbul trafiği diyebiliriz.
- araç Honda accord 2.0 executive 2010 lpgli Yol bilgisayarı 14-15 lt gösteriyor lpg tankını dolduruyorum 190-210 km arası bitiyor 680-720 tl arası doluyor. Kmde 3.50 TL diyebiliriz.
- araç Honda civic dizel otomatik 2018 model. Yol bilgisayarı 7.8-8.2 arası gösteriyor sıfırladığım hesap ettiğim zaman 3.50 civarı yakıyor.
- araç Passat b8 2.0 Bitdi 240 4x4 2016 model. Yol bilgisayarı 9-10 lt arası gösteriyor genelde hesaplayınca 4 liraya yakın yakıt tüketimi gözüküyor.
Ben biraz sert sürüyorum başkası sürse çok daha az yaktırır hepsine ama sürücü sabit olduğu için araçlar arası yakıt farkını net görebiliyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X