< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sizin aracınız 100 KM de kaç litre yakıyor ?? (81. sayfa)
-
-
İlk 2 tüketim (En alttakiler) salt şehir için (Ankara), üstteki 3 tüketim ise %90 uzun yol, az bir miktarda şehir içi.
Uzun yollar sırasıyla;
20.06.21024 Olan, Ankara -İstanbul-Ankara'ya dönerken bir yerde doldurdum. (İstanbul içinde 2 gün gezme dahil)
06.07.2024 Olan, İstanbul-Ankara'nın devamı ve yaklaşık 50-60 km Ankara şehir içi var.
07.07.2024 Olan, Ankara-Bursa-Ankara. (Bursa-Gürsu içinde 30-35 km sürüş vardır, gerisi uzun yol)
-
Baya iyi gözüküyor hocam. Hybrid gibi arası yakmış neredeyse.
Bir süre önce konuşuyorduk Egealar hakkında ben Leon almıştım siz de C4X'e geçmişsiniz umarım memnunsunuzdur. İnceleme yazınızı bekliyoruz artık iyi forumlar..
-
Aracınız hayırlı olsun, Hybrid gibi değil, imkansız. Salt ş.içi 8-9 lt arası hatta aşırı sıkışık trafikte 10 lt ler görülebilir. Ama uzun yolda tüketim güzel.
En son Ankara-Bursa-Ankara yolculuğunda 5 yetişkin + 1 çocuk + dolu ama çok ağır olmayan bagaj ile aşağıdaki tüketimle geldim.
C4X için de naçizane şöyle bir başlığım mevcut, forumda;
-
Teşekkürler hocam babama Astra 1.2 aldık aynı motor, karma olarak 6,9 tüketiyor o da. Performansı güzel ve makul tüketim bence. İyi forumlar.
-
Hayırlı olsun, Astra güzel araç ama altı yere çok yakın, arka yaşam alanı boğucu ve bagajı küçük olduğundan bakmadım. 1.2 Bu araçlar için performanslı demeyelim de yeterli diyebiliriz. Yakıt tüketimi de karma 6,9 lt normal, bende de o şekilde neredeyse.
Yaklaşık 5/3 ü uzun yol, gerisi şehir içi.
-
Kendisi Astra 1.3 dizelden geçti ondan sonra uçak gibi geliyor şimdilik Genel ortalama benzer tek başına veya 2 kişi kullandıkları için yeterli geldi bize aile için kullanmak ızdırap gibi gelir, arka inip-binme olayı bile zor..
-
Kazasız, güzel günlerde binmek nasip olsun. En güzel araç, poponun koltuğuna değdiği araçtır.
-
En güzel araç bence mekağini modifiye edebildiğin araçtır. 68 hp aracımı 120 hp ye çıkarttım. 0-100 15 saniyeden 9 saniyeye düştü
(geniş kanatlı turbo ( 5 bin tl + intercooler 2500 tl + stage 2 yazılım 1000 tl.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 23 Temmuz 2024; 0:33:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Araç nedir? Ve yakıt tüketimi nasıl değişti?
Fabia 2016 1.0 atmosferik şehir içi
benzin 6.2 litre, lpg de 7.5 litre
Auris 2016 1.33 motor şehir içi
Benzin 7.3 litre lpg 8.8 litre
Şehir dışı benzin 6.2 litre lpg 7.6 litre
P 206 1.4 hdi. Yakıt çok fark etmedi. 5 bin devirleri rahat çevirmeye başladığı için o devirlerde yüksek yakıyor. 3 bin devire kadar yakıt aynı diyebilirim.
Aracın marka model ne başkan ? Yakıt tüketimi şehir içi ve şehir dışı kaç litre yakmaya başladı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaç model 206 ? İstanbul da mi kullanıyorsun yoksa İst dışı mı ? Şehiriçi ne yakıyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 24 Temmuz 2024; 12:41:18 >
İstanbul dışı kullanıyorum. Dediğim gibi 3 bin devire kadar yakıtı eskisinden azıcık yukarıda. 3 bin devirden sonra yakmaya başlıyor turbo tam yüke binince.
Modeli 2004 euro 4 motor. Egr ve katalizör iptal.
Şehir içi 5,5 6 litre falan yakıyor. 100 hıza kadar 4,5 litreye düşüyor, 100 den sonra 7 8 litreleri görmeye başlıyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 24 Temmuz 2024; 12:45:15 >
Hocam greentech mi yoksa 1.0 TSI mi ?
Turbonun ve intercooler linki var mı ? Benzer araç arkadaşımda var. Ona önereyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 24 Temmuz 2024; 18:56:43 >
Mg hs 1.5 luxury - Alındığı günden beri geçen 1 yıl, 9bin km ortalaması 8.1, ort hız 35. %30'u uzun yol.
Toyota auris 1.33 son 5 ay, tüketim 6.4. Ort hız 31. Şehir dışına hiç çıkmadı.
Aprilia sr gt 200 scooter - Son 2bin km ortalaması 2.3 litre.
-
Turboyu turbocu yaptı özel olarak. 301 intercoolerini uydurduk.
2015 Fiesta 1.25, benzin 6.8 İstanbul şehir içi tüketimi. Şehir dış uzun yol yapmadım,
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X