Evet bu benim maile gelmişti,bende destek için üye oldum!
Arkadaşım fakemisin yoksa
Kardeş ne alakası var biz buraya yalan söylemek içinmi üye olduk ayıp oluyo ama ha
Ama benim mailime her gün geliyor gerçekten sıklıdım ya.
quote:
Orjinalden alıntı: demon
quote:
Orjinalden alıntı: General
Ya ben bu adamdan çok sıkıldım artık yeter durmadan spam yapıyo maillerle haklıysa gitsin mahkem var hukuk var orada arasın hakkını!
Dinleyen de dinlesin telefonumu ben memnunum gsm operatörlerinden.
Ulan konuları birileri açıp onunla ilgili yorum yapıyorsa adamın günahı ne işine gelmezse okuma, zorla oku diyen yok ki
Bu insanın düşüncesine hayranım. Davetiye gelmedi ama gruba ona destek için katılıcam.
Ne yazıkki bana gelmedi
Hemen üye oluyorum, çünkü cidden destek olmak istiyorum bu adama. Onun çektiğini kimse çekmemiştir herhalde..
Bu insana destek olanlara fake dediler yaaaa Bu yüzden destek olmak istesem bile fake demesinler diye destek olmuyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Faux Carnival
Hemen üye oluyorum, çünkü cidden destek olmak istiyorum bu adama. Onun çektiğini kimse çekmemiştir herhalde..
aynı fikirdeyim
quote:
Orjinalden alıntı: aglamak
quote:
Orjinalden alıntı: aysegul
Bilişime yasaklayıcı kararlar ile bu ülke bir yere varamaz. Bu ülke geri kalmak zorundadır. Herkes bunun için çaba gösteriyor. hasan yıldırım buraya ne yazdım bil bakalım
alıntı yapınca belli oluyor h.y (açılımını) gerçekten modlar neden böyle bu hasan amcamın suçu günahı namuslu, şerefli olması mı???????????????...
Destek versemmi vermesemmi bilemiyorum düşünmem gerek galiba
Destek verirseniz en iyisini yaparsınız
henüz davetiye gelmedi
hasan yıldırım hasan yıldırım hasan yıldırım hasan yıldırım hasan yıldırım hasan yıldırım hasan yıldırım hasan yıldırım hasan yıldırım hasan yıldırım hasan yıldırım hasan yıldırım hasan yıldırım hasan yıldırım hasan yıldırım hasan yıldırım hasan yıldırım hasan yıldırım hasan yıldırım hasan yıldırım hasan yıldırım hasan yıldırım hasan yıldırım hasan yıldırım hasan yıldırım hasan yıldırım hasan yıldırım hasan yıldırım hasan yıldırım hasan yıldırım hasan yıldırım hasan yıldırım hasan yıldırım hasan yıldırım hasan yıldırım
lan harbi yıldızlı öıkıyomuş laaaaaaaan.
Neden **** yazarsınız anlamadım ya, açıkarmısınız
quote:
Orjinalden alıntı: yittix
Neden **** yazarsınız anlamadım ya, açıkarmısınız
Dostum normal şekilde hasanyıldırım yazarsan **** yıldız çıkıyor. türksellde istediği hattı kontrol eden insan diyorlar ne demekse
Davetiye mativiye gelmedi yaaa
quote:
Orjinalden alıntı: erkankavak
Davetiye mativiye gelmedi yaaa
Erler buraya yazı yazmayın siz fakemişsiniz gidin nereye yazarsanız yazın
quote:
Orjinalden alıntı: ^karizma^
lan harbi yıldızlı öıkıyomuş laaaaaaaan.
Ne yani yalanmı konuşuyoruz laaa
quote:
Orjinalden alıntı: erdaldarici1
Bu insana destek olanlara fake dediler yaaaa Bu yüzden destek olmak istesem bile fake demesinler diye destek olmuyorum
dostum başkasına bakma sen ne derseler desinler sen gruba üye ol