Şimdi Ara

Sizin için En iyi Film Hangisi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
3.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim değişmez 1 numaram Dead Poets Society. Nedeni ise , benzer bir ortamda benzer olayları yaşamış olmam. Yani benden çok şey bulmam bu filmde.
  • obili O kullanıcısına yanıt
    Favoriye ekledim ilk fırsatta izleycem...
  • Dostum bak her okuyuşumda yeni mesajını hayal kırıklığına uğruyorum. Pulp Fiction ve Dead Poets Society filmlerini izlememiş biri film kültürüm çok geniş dememeli lütfen. Diğer konunu bir an evvel silmelisin sana tavsiyem.
  • Zindan adası , dünyanın merkezine yolculuk , 30 gün gece , son şans , teksas katliamı filmleri benim için ayrıdır. Benim bütün filmlerle ilgili kısada olsa bi anım vardır. Yıllarda geçse nerde ne zaman izlediğimi unutmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapislam

quote:

Orijinalden alıntı: erkan_888

http://www.imdb.com/title/tt0472043/

Buda benim en favori filmim

Çok güzel Film olduğunu duymuştum. Benim Listemde var ama izlemek daha kısmet olmadı... Tr dublajı piyasada yok herhalde dublaj yapmadılar ?

Dublajlı mı izliyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Müller

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erkan_888

http://www.imdb.com/title/tt0472043/

Buda benim en favori filmim

Çok güzel Film olduğunu duymuştum. Benim Listemde var ama izlemek daha kısmet olmadı... Tr dublajı piyasada yok herhalde dublaj yapmadılar ?

Dublajlı mı izliyorsun?

DubLaj bulduğumu dublaj, dublaj bulamadığımı altyazılı izliyorum ama genelini dublaj izliyorum....

• En iyi filmim mi tartışılır ama ilk on umda kesinlikle var. Watchmen i izlemediysen uncut versiyonunu altyazılı izlemeni tavsiye ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

En iyi filmim mi tartışılır ama ilk on umda kesinlikle var. Watchmen i izlemediysen uncut versiyonunu altyazılı izlemeni tavsiye ederim.

Watchmen duydum ama izlemedim, izleyecem...uncut versiyonu ne olyor onu anlmadım ?
  • rapislam R kullanıcısına yanıt
    Sinemada gösterilen versiyonda çıkarılmış olan sahnelerin eklenmiş hali. Blu ray e özel eklenen sahneler gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Bu gün izledim güzel filmdi. Neden O kadar başarılı görüyorlar anlayamadım...
  • quote:

Bu gün izledim güzel filmdi. Neden O kadar başarılı görüyorlar anlayamadım...

Ben de "başarılı görmekten " neyi kastettiğini anlayamadım Yoksa bi yorum yapardım
    Hocam İmdb puanı 8 ve baya kişi beğendiğini söylüyor.. Bende neden bu kadar beğenildiğini ve yüksek puan aldığını anlamadım dedim.. Çünkü öyle çok anlamlı bir filmmiş gibi gelmedi bana yada ben anlamadım ?
  • rapislam R kullanıcısına yanıt
    Özel olarak bana hitap eden bir film olmasının haricinde , anlatılan o kadar çok şey var ki... carpe diem nette en çok kullanılan nickler arasındadır herhalde Özgürlük, eğitim sistemindeki çarpıklıklar , ebeveynlerin olumsuz tutumları , aşk , sevgi... daha birçok şey. Bir gencin hayalleri ve bunu gerçekleştirme yolunda yaptıkları... Birçoğumuzun , hayatı amaçsız ve bomboş yaşadığını sembolize ediyor adeta. Eski öğrencilerin fotoğrafları önündeki sahne ibretliktir mesela. Hangisini sayayım , her sahnesi ayrı bir sembol. Oyunculukta bana göre bir efsane olan Robin Williams , bu filmde ayrı bir güzeldir. Canlandırdığı karakter hakeza... Ben sanatsal yorumlar yapamam , beni aşar ama illa nette bu konuda açıklamalar vardır. Bakabilirsin arzu edersen.

Beğeni zevk meselesi tabi. Herkese hitap etmeyebilir. Fakat beğenmeyenler için , ben (çok samimi olarak) üzülürüm.

• Benim için en iyi film tabiki Cristian Bale ile Dark Knight Batman 3'lemesi. 1. sıraya başkası yakışmaz. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regardy sth. -- 14 Mart 2016; 17:22:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Knight serisi güzel olmaz mı :)
  • Guguk Kuşu

• Umudunu Kaybetme

Bu film beni en çok etkileyen filmdir yeri ayrıdır bende.
  • İnterstellar
    Esaretin Bedeli

Yıldızlar arası gerçekten efsaneydi benim için

• Braveheart
    Carlito's Way
    Stalker
    Kuzuların sessizliği
    ...
  • mcquazer kullanıcısına yanıt
    Listede aldım kesin izleyeyim o zaman

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.