Şimdi Ara

Sizin için En iyi Film Hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
3.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi;

İzlediğiniz filmler arasında ilk sırayı hangi film alır ? Neden ?

Samimiyetle belirtirseniz en azından bana ve izlemek isteyen arkadaşlara tavsiyede bulunmuş olursunuz...

Benim için en iyi ve şimdiye kadar başka filmlerin değiştirmeyi başaramadığı Film;

Nedeni: Konusu, Senaryosu, Oyunculuk kalitesiyle ve Ruh halimi yansıtmasıyla bende bıraktığı tadı başka filmlerde yakalayamamış olmam....

• Bir çok film var bence söylemek yanlış olur. Söylediğin filmi uzun zamandır merak ediyordum, en kısa zamanda izleyeceğim
  • http://m.imdb.com/title/tt0375611/

şu filmden aldığım zevki hiç bir filmden alamadım. yaşatmışlar tüm sahneyi adamlar. iliklerime kadar hüzün işlemişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcquazer

http://m.imdb.com/title/tt0375611/

şu filmden aldığım zevki hiç bir filmden alamadım. yaşatmışlar tüm sahneyi adamlar. iliklerime kadar hüzün işlemişti
    sinama tarihinin iki filmi vardır iki dönüm noktası
    kurgusuyla esaretin bedeli
    gerçekciliğiyle er raynı kurtarmak

çok uzun zaman oldu böyle filmler yapılmayalı.
  • mcquazer kullanıcısına yanıt
    Hocam Bu Filmin Sanki Türk Versiyonu da vardı ben Türklerin çevirdiğini izledim aynı konudur diye buna bakmak istemedim...
  • darkwink kullanıcısına yanıt
    İkise de güzel filmler.. Ama Er Raynı Kurtarmak izleyeli çok uzun zaman oldu konusunu dahi hatırlamıyorum... bi daha izleyecem...
  • rapislam R kullanıcısına yanıt
    evet bahsettiğiniz Benim Dünyam filmi ama oyuncular farklı yani Black filmindeki oyuncular üstad o filmi izleyin derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • erkurt02 kullanıcısına yanıt
    İzlemenizi Şiddetle Tavsiye ederim. A Beautiful Mind izlememek çok şey kaçırmak demek.
  • En iyi filmlerim var, sayarsam duramam. Soru bana yaşattığı duyguya göre hangisi diye sorulmalı.

• Sen Yaz sen yazmaktan sıkılmazsan ben okumaktan sıkılmam okur ve değerli gördüğümü mutlaka izlerim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapislam

Sen Yaz sen yazmaktan sıkılmazsan ben okumaktan sıkılmam okur ve değerli gördüğümü mutlaka izlerim..
    http://www.imdb.com/title/tt0472043/

Buda benim en favori filmim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan_888 -- 26 Şubat 2016; 12:09:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan_888

http://www.imdb.com/title/tt0472043/

Buda benim en favori filmim

Çok güzel Film olduğunu duymuştum. Benim Listemde var ama izlemek daha kısmet olmadı... Tr dublajı piyasada yok herhalde dublaj yapmadılar ?
  • rapislam R kullanıcısına yanıt
    Dublajı yok evet iyikide yok böyle daha güzel kardeş

• erkan_888 E kullanıcısına yanıt
    ilk firsatta izleyecem...
  • mcquazer kullanıcısına yanıt
    Fırsat bulunca izleyecem hocam...
  • quote:

Fırsat bulunca izleyecem hocam...
    Bir Film İsmi vermek Çok mu zor acaba Hiç cevap gelmemiş ?
  • quote:

Bir Film İsmi vermek Çok mu zor acaba Hiç cevap gelmemiş ?

Alıntıları Göster
    Hocam bir çok film farklı kategorilerde zirvelerde. Kendim için konuşuyorum şu film hayatımda izlediğim en iyi filmdi diyemem. Bir de böyle sorulunca aklıma direk gelmiyor.

Ancak kaba taslak benim için zirvede olanla pulp fiction, fight club, star wars serisi (ki bu en beğendiğim film serisidir ama pulp fuction da benim için nirvanadır yan yana koyup eleştiremem), matrix(keza bu seri yapım da öyle star wars la kategorileri tutsa da ayrım yapamam), usual suspect, hayat güzeldir (ingilizcesini anımsayamadım ama çocukluğumda izlemiştim ilk defa, babasının çocuğu bırakıp gittiği yani roberto benignin joshuayı (gerçek ismini bilmiyorum) bırakıp infazına gittiği sahne hala hafızamdadır, ne dokunaklı sahnedir be o. Babamın gözünden yaş geldiğini hatırlarım), a clockwork orange ... Bu liste uzar ve bu filmler arasında tercih yapamam ben. Hepsin çok çok etkilendiğim sahneler olmuştur. Varsa aralarında izlemediklerinin şiddetle tavsiye ederim.. ha birde kimliksiz diye bir film vardı ingilizcesi idenity/identity gibi bir şeydi bir repliğini hiç unutmam. "Merdivenlerden inerken orada olmayan bir adamla karşılaştım. Bugünde orada değildi. Keşke dedim, keşke gitse.."

• quote:

Orijinalden alıntı: Morgoth Draqe

Hocam bir çok film farklı kategorilerde zirvelerde. Kendim için konuşuyorum şu film hayatımda izlediğim en iyi filmdi diyemem. Bir de böyle sorulunca aklıma direk gelmiyor.

Ancak kaba taslak benim için zirvede olanla pulp fiction, fight club, star wars serisi (ki bu en beğendiğim film serisidir ama pulp fuction da benim için nirvanadır yan yana koyup eleştiremem), matrix(keza bu seri yapım da öyle star wars la kategorileri tutsa da ayrım yapamam), usual suspect, hayat güzeldir (ingilizcesini anımsayamadım ama çocukluğumda izlemiştim ilk defa, babasının çocuğu bırakıp gittiği yani roberto benignin joshuayı (gerçek ismini bilmiyorum) bırakıp infazına gittiği sahne hala hafızamdadır, ne dokunaklı sahnedir be o. Babamın gözünden yaş geldiğini hatırlarım), a clockwork orange ... Bu liste uzar ve bu filmler arasında tercih yapamam ben. Hepsin çok çok etkilendiğim sahneler olmuştur. Varsa aralarında izlemediklerinin şiddetle tavsiye ederim.. ha birde kimliksiz diye bir film vardı ingilizcesi idenity/identity gibi bir şeydi bir repliğini hiç unutmam. "Merdivenlerden inerken orada olmayan bir adamla karşılaştım. Bugünde orada değildi. Keşke dedim, keşke gitse.."

Alıntıları Göster
    Etkisinde kaldığım 17 film başlığının da sana ait olduğunu görenler boşuna uğraşmak istememiş olabilirler. Senin zevkin senin kararındır saygı duyarım ama hayata bakış açını değiştiren filmler olarak adlandırdığın filmler çok geniş bir film kültürü olan bir arkadaşımız olduğun izlenimi bırakmadılar bende maalesef. Sen bence bu sene en iyi film oscar ödülüne aday olanlardan başla izlemeye geçmiş senelere doğru git. Son 20-25 senenin aday filmlerinden epey bir tarayıp izleyebilirsin. Ondan sonra film festivallerinde boy gösteren filmleri biraz tara. Daha sonra da senin favori yönetmenlerinin kariyerlerindeki filmleri tara seç izle. Geniş olduğunu iddia ettiğin film kültürüne biraz daha genişlik katarsın böylece. Ondan sonra da gel içlerinden en iyisini seç bakalım seçebiliyor musun ? Belki o zaman kimse niye cevaplamıyor diye kızacağına sorduğun sorunun saçmalığını kavrarsın. Benim için geniş bir film kültürü olanların en iyi filmi yoktur. İlk 10'u veya 20'si vs. vardır. Hiçbirisi diğerinden yukarıda değildir. Sayarken hepsi birlikte sayılır. Demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım.

• negres_1903 N kullanıcısına yanıt
    Hocam fikrinizin geneline katılmakla beraber benim hakkımda yaptığın eleştiriye katılmıyor.. Öncelikle Benim İçin en güzel 17 Film demiştim.. Herkes beğenecek diye bir şey yok ki çoğunluk beğendi zaten. Tamam 1 2 Film saçma olabilir izlediğim anda konu itibari ile beni tarafsız değerlendirmeye engel olmuş olabilir. Zaten sizlerin kötü dediği filmleri kabullenip tekrar izleyecem... Gelelim 2. konuya Bu konuyu açmamın sebebi kendi güzel gördüğüm filmleri söylemek değil siz değerli arkadaşlarımızın izleyipde beğendiği filmleri gün yüzüne çıkartıp ben ve benim gibi düşünenlere izlemesini sağlamak.. Açtığım her konuya verilen her cevabı takip ederim, verilen her film önerisini dikkate alır ve izlerim. Konuyu açıp kaçmıyorum yani. . İnandığım bir nokta var tek kişinin film önerilerinde bazen benim öneridiğim 17 filmde olduğu gibi hayal kırıklığı uğruyabilirsiniz, Ama birden çok farklı arkadaşın hayatındaki ilk filmler arasında güzel şaheser çıkabilir.. Neden bu kadar film önerisine ihtiyaç var ? Çünkü herkesin zamanı değerli bazen imdb puanın bile yüksek olduğu çoğu filmi izliyon 2 3 saat sonunda hayal kırıklığına uğruyon. Bunun oluşması için Güzel film önerilerine her zaman ihtiyaç duymuşum ve duyacağım... Saygılar.....

• quote:

Orijinalden alıntı: Morgoth Draqe

fight club, usual suspect ikisini izlemiştim gerçekten güzel eserler... a clockwork orange bir arkadaşın tavsiyesi üzerine izlemiştim hiç zevk almamıştım filmde verilmek istenen mesajı pek analayamadım... zaten çok eski film olduğu için oyuncu vs. kalitesi beklemiyordum..
    pulp fiction ve hayat güzeldir indirdim sıraya çoktandır koymuşum daha fırsat olmadı izlemek...
    identity bir kere tam izledim sonra unuttum.. başka arkadaş önerdi izlemediğim film olduğunu sandı yine izledim yarıda bıraktım.. ve 3. kez< yarısına kadar izledim bıraktım.. ne yazık kı filmin kendisini hep unutuyorum ama tamamını bir kez daha izleyecem ....

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.