Şimdi Ara

SİZİN KİTAPLIĞINIZ/KÜTÜPHANENİZ?? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.169
Cevap
75
Favori
91.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar geri sayfalara bakınca kitap okuyan insanların bizim ülkemizde olduğunu gördüm Ben 4 sene önce deneme amaçlı bir kitap yazdım toplamda 2000 sayfa tuttu. deli gibi basım evi aradım. en son biri %2 ilebiri basarım dedi. sayfayı 300 sayfaya düşür gel dedi. dediklerini yaptım. ama o yıl kriz çıktı benim kitap basılmadı. açıkcası paraya ihtiyacım var 10 dönüm gelibolu taraflarından tarla almak istiyorum (deniz kenarından) ve param yok. yani basım evi bulabilsem sen yaz biz basarız deseler 30 cilt yazarım. bana her kitaptan %5 versinler yeterli. kalan %95 i onların olsun. inanın kitap yazmak benim için çocuk oyuncağından farksız. 4 sene önce 7 farklı kitabı aynı anda yazmayı planladım. açıkcası ilki basılmış olsa bu beni ateşlerdi ama olmadı.şevkim kırıldı. aklımdan kitapıda sildim kitap yazmayıda şu an içimdeki ses beni dürtüyor bu yıl bastır diyor
    Babası, amcası, halası, teyzesi kitapçı olan, yayın evi olan, var ise ö.m den benle temasa geçebilir mi?

yardımcı olana kar'ın %50 sini vermeye razıyım. benim uğraşacak zamanımda açıkcası yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Creative_Director

Uzun zaman olmuştu fotoğraf paylaşalı. Benim ve eşimin Kitaplığı

SİZİN KİTAPLIĞINIZ/KÜTÜPHANENİZ??

enfes olmuş hocam. keşke zaman çarkının hepsini ciltli alsaydınız.
    kitaplıkların raf aralığı ve derinlikleri çok iyi. acaba hangi markanın kitaplıkları söyleyebilir misiniz ?

• İmrendim
  • @Joplin Teşekkürler . Zaman çarkı serisinin tamamın bir öğretmen arkadasım hediye etti o yüzden o nasıl okuduysa öyle aldım :) Kitaplıklar konusuna gelirsek siyah olan küçük bir dükkanın kendi üretimi oldugundan markası yok . zaten alttaki 2 rafı kapatan 2 kapagı vardı onları söktüm öyle kitaplık oldu diyebiliriz. Ortadaki Demonte olarak BAUHAUS dan almıştım 3. sü eşimin kitaplığı o da demonte alalı bayağı olmuş ama nerden bilmiyorum maalesef . evlenince birleştirdik hepsini şimdilik böyle kullanıyoruz.
  • Gördüğüm kitaplıkların çoğu çok güzel,ama popüler kitapların çoğunlukta olduğunu görmek bir eksiklik olduğunu gösteriyor.
  • Güzel kitaplıklar var ancak defalarca kez söylendiği gibi belli başlı popüler kitaplar revaçta. Bende de 150'den fazla kitap var, çoğunu ben almışımdır ne yazık ki Resim koyardım ancak hem kitapların hepsi bir arada değil hem de görüntü alacak düzgün bir alet yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tinus -- 14 Ağustos 2012; 19:17:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackemre

Gördüğüm kitaplıkların çoğu çok güzel,ama popüler kitapların çoğunlukta olduğunu görmek bir eksiklik olduğunu gösteriyor.

+1 klasikler olmadan bir kitaplık 5 parasızdır
  • Hazır kitapları monitörün yanından daha düzgün biyere kaldırmışken ben de paylaşayım dedim.Elimdeki tüm kitapları satıp sıfırdan başladığım için küçük ama sağlam bir arşiv sanırım 3 ay oluyor oluşturmaya başlayalı.Kitapların üstündeki e-reader ise arşivimin görünmeyen ama büyüüük bir kısmını temsil ediyor (ve evet kitaplığım yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 18 Ağustos 2012; 14:58:24 >

• Kitap okumayı zaten çok severim ama bu konuyu gördükce kitabımı hemen elime alasım geliyor
  • beyler çok fena imrendim ya
    benim toplam 22 kitabım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Hazır kitapları monitörün yanından daha düzgün biyere kaldırmışken ben de paylaşayım dedim.Elimdeki tüm kitapları satıp sıfırdan başladığım için küçük ama sağlam bir arşiv sanırım 3 ay oluyor oluşturmaya başlayalı.Kitapların üstündeki e-reader ise arşivimin görünmeyen ama büyüüük bir kısmını temsil ediyor (ve evet kitaplığım yok)

güzel bir başlangıç olmuş kindle da iyi yere gecmis en basa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Hazır kitapları monitörün yanından daha düzgün biyere kaldırmışken ben de paylaşayım dedim.Elimdeki tüm kitapları satıp sıfırdan başladığım için küçük ama sağlam bir arşiv sanırım 3 ay oluyor oluşturmaya başlayalı.Kitapların üstündeki e-reader ise arşivimin görünmeyen ama büyüüük bir kısmını temsil ediyor (ve evet kitaplığım yok)

Oo Kral Katili'niz gelmiş Hayırlı olsun

• Sagol geldi basladim bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar da benim kitaplığımdan:

SİZİN KİTAPLIĞINIZ/KÜTÜPHANENİZ??  SİZİN KİTAPLIĞINIZ/KÜTÜPHANENİZ??

İyi okumalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_hzl -- 21 Ağustos 2012; 10:16:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: minderbob

Harika kitaplar ve kitaplıkları olanlar var imrendim

Kitap okuma alışkanlığını yeni edindim sayılır günde en az 1 saat kitap okurum.

Klasikler için çok yanlış bir yayınevi. Okudum ordan biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kelâm

quote:

Hocam klasiklerden hangi yayın evini tavsiye edersiniz ? ( İş Bankası dışında )

• 1000'e yakın kitabım var ve ben hala kitaplık kuramadım.Vicdan rahatsızlığı duyuyorum:((
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar

quote:

Orijinalden alıntı: Kelâm

quote:

Hocam klasiklerden hangi yayın evini tavsiye edersiniz ? ( İş Bankası dışında )

Vallahi en iyisi İş Bankasıdır. Ama tuzludur biraz. Onun dışında İletişim iyi galiba. Klasikleri İş Bankasından okumaya çalış.

Ekleme: Ha,ha,ha bide şey var Akvaryum Dünya Klasikleri... Ucuz, yeterli çeviri (AntikBatı'dan daha iyi bence). Ben iki kitap okudum oradan memnun kalmadım diyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live Free or Die -- 21 Ağustos 2012; 11:21:35 >

• @Kelâm

Tuzludur orası ayrı da , çok kalınlar.

@Yorgun Domates

Sağolun hocam. İskele Yayıncılık hakkında ne düşünüyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar

@Kelâm

Tuzludur orası ayrı da , çok kalınlar.

@Yorgun Domates

Sağolun hocam. İskele Yayıncılık hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Ben cevaplayayım.

1-) İş bankası kültür yayınları klasikler için bence bir numara... Her yerinden kaliteli olduğu belli.

2-) İskele yayıncılık alacağına hiç alma en azından kitaplar hakkında önyargı oluşturmazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.