Şimdi Ara

SİZİN KİTAPLIĞINIZ/KÜTÜPHANENİZ?? (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.169
Cevap
75
Favori
91.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kitaplığımın fotoğrafını bende çekmek isterdim ama malesef kitaplığım da pek kitap yok çünkü genelde kitaplarımı kütüphaneden alırım.
    hele bir çalışmaya başlayayım -ki az kaldı tahminimce- ilk işim kendime okudukça kitaplar almak. birden alırsam okuyamam , en iyisi okudukca almak aç gözlülük etmeden o kütüphaneyi kendi ellerinle doldurmak. birde bir kitabı ikinci hatta istersem daha fazla okuma gibi bir alışkanlığım da var. öhöm. yeni kütüphanem oluştuğunda görüşmek üzere :)
  • Çok büyük kütüphaneler varmış kitapseverler çok
  • Myron Bolitar kullanıcısına yanıt
    Hocam satmayın bence ben hepsini kitaplığımda tutuyorum hatta kütüphaneden okuduğum kitapları da liste yapıp kendi paramı kazanmaya başlayınca almayı düşünüyorum
  • Yeniden bir düzenliyim dedim, hazır indirmişken

SİZİN KİTAPLIĞINIZ/KÜTÜPHANENİZ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

Konuyu hortlatayım dedim . Kitaplığın yeni halinin bir kaç fotoğrafını cektim

Lında Howard-Sweeney hakkında ne düşünüyorsun?Tavsiye eder misin?

• Malesef hocamkitabı okuyamadan elimden çıktı :( kim aldı onu da hatırlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

Kitaplığımın mevcut görünümü:

SİZİN KİTAPLIĞINIZ/KÜTÜPHANENİZ??  SİZİN KİTAPLIĞINIZ/KÜTÜPHANENİZ??

Hocam size şeyi sorucaktım. Ben 4-5 kitap oluşan fantastik bi seri arıyorum. Hangi seriyi önerebilirsiniz?

• FaraziVKayra kullanıcısına yanıt
    Hocam fantastik ve bilim kurgu pek okumadığımdan bir tavsiyede bulunamayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 16 Mayıs 2015; 1:47:42 >
  • quote:

Hocam fantastik ve bilim kurgu pek okumadığımdan bir tavsiyede bulunamayacağım.

Böyle bi kitaplıktan illa çıkar diye düşünmüştüm Neyse sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheel

quote:

Orijinalden alıntı: E-Nazmi

E-Kitap okuyucular da suyla çalışıyor, rüzgar gücüyle çalışıyor zaten değil mi? hiç elektrik harcarlar mı onlar? Harcamazlar. Sevimli şeyler.

Bir ağaçtan ne kadar kağıt yapılıyor haberiniz var mı sizin? Bir kitap için bir ağaç kesilseydi dünyada ağaç kalmazdı. Ayrıca artık kesilen her ağacın yerine yenisi dikiliyor. Geç bunları. Hikaye anlatmayın. Bilmem kaç bin kitap bulabiliyormuşsun. Ömrün boyu kaç kitap okuyacaksın acaba? Ben o binlerce kitabı basılı da buluyorum. Kaldı ki basılıyla e-kitabın parası da aynı. Ayrıca e-kitap öküzce bir isim. Sen bin yıldır kitap dediğimizin başına e ekle sonra da bunun tutulmasını bekle.

E-kitap okuyucusunun harcayacağı enerji, kitap okumak için açtığın lambanın enerjisinin yanında koca bir hiç. Cahil seni, bilmediğin konu hakkında ne atıp tutuyorsun? Yukarıda arkadaşın verdiği kitapları bul sen hele önce de sonra e-kitap'ı eleştirme hakkın olsun. Rezil oldun bir de zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun. Sonra da "lüzumsuz tartışma istemiyorum ben yeaa" de. Gerçi e-kitaba ismi yüzünden laf atacak birine ne anlatıyorum ki ben...

Eski mesajlar ama gördüm ve dayanamıyorum.
    En olmaması gereken bölümde, kitap bölümünde senin ve şu diğer ölucu adam gibi seviyesizlerin olması ne kadar kötü.

Sen aldığını kitaplara para veriyor musun? Çünkü bahsettiğin kitapları korsan olarak topladığınızı senin seviyendeki insan bile bilir. Peki bu yaptığının alçakça bir emek hırsızlığı olduğunu bile bile hala nasıl savunuyorsun? Sana söyleyecek çok şey var ama bu seviyeyle anlamayacağın gibi bir de hakaret etmeye başlayacaksın.

Geteksizsiniz vesselam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 2pal

quote:

quote:

E-Kitap okuyucular da suyla çalışıyor, rüzgar gücüyle çalışıyor zaten değil mi? hiç elektrik harcarlar mı onlar? Harcamazlar. Sevimli şeyler.

Bir ağaçtan ne kadar kağıt yapılıyor haberiniz var mı sizin? Bir kitap için bir ağaç kesilseydi dünyada ağaç kalmazdı. Ayrıca artık kesilen her ağacın yerine yenisi dikiliyor. Geç bunları. Hikaye anlatmayın. Bilmem kaç bin kitap bulabiliyormuşsun. Ömrün boyu kaç kitap okuyacaksın acaba? Ben o binlerce kitabı basılı da buluyorum. Kaldı ki basılıyla e-kitabın parası da aynı. Ayrıca e-kitap öküzce bir isim. Sen bin yıldır kitap dediğimizin başına e ekle sonra da bunun tutulmasını bekle.

E-kitap okuyucusunun harcayacağı enerji, kitap okumak için açtığın lambanın enerjisinin yanında koca bir hiç. Cahil seni, bilmediğin konu hakkında ne atıp tutuyorsun? Yukarıda arkadaşın verdiği kitapları bul sen hele önce de sonra e-kitap'ı eleştirme hakkın olsun. Rezil oldun bir de zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun. Sonra da "lüzumsuz tartışma istemiyorum ben yeaa" de. Gerçi e-kitaba ismi yüzünden laf atacak birine ne anlatıyorum ki ben...

En olmaması gereken bölümde, kitap bölümünde senin ve şu diğer ölucu adam gibi seviyesizlerin olması ne kadar kötü.

Sen aldığını kitaplara para veriyor musun? Çünkü bahsettiğin kitapları korsan olarak topladığınızı senin seviyendeki insan bile bilir. Peki bu yaptığının alçakça bir emek hırsızlığı olduğunu bile bile hala nasıl savunuyorsun? Sana söyleyecek çok şey var ama bu seviyeyle anlamayacağın gibi bir de hakaret etmeye başlayacaksın.

Geteksizsiniz vesselam

"seviyesiz" de ne demek oluyor, haddini bil!

farkındaysan eğer biz o arkadaşla "e-kitap'ın verimliliği, pratikliği" üzerine tartışıyorduk. korsanlıkla, ölücülükle ne alakası var bunun? kaldı ki benim okuduğum e-kitapların %90'ının baskısı tükenmiş durumda zaten. diğerleri içinse emek hırsızlığı yaptığımın farkındayım, itiraz ettiğim yok. ki ileride hepsinin basılısını da alma niyetindeyim zaten.

"seviyesiz"miş, peh...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 2pal

quote:

quote:

Geteksizsiniz vesselam

"seviyesiz" de ne demek oluyor, haddini bil!

farkındaysan eğer biz o arkadaşla "e-kitap'ın verimliliği, pratikliği" üzerine tartışıyorduk. korsanlıkla, ölücülükle ne alakası var bunun? kaldı ki benim okuduğum e-kitapların %90'ının baskısı tükenmiş durumda zaten. diğerleri içinse emek hırsızlığı yaptığımın farkındayım, itiraz ettiğim yok. ki ileride hepsinin basılısını da alma niyetindeyim zaten.

"seviyesiz"miş, peh...

Prim vermeyin, herkes zengin zaten herşeyin orjinalini alacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar internet üzerinden sipariş verebileceğim bir kitaplık var mı acaba? ucuz ve sağlam.
  • bi uplayalımda hareketlensin
  • @FaraziVKayra

Fantastik seri önerisi istemişsiniz. Kral Katili Güncesi ve Buz ve Ateşin Şarkısı serisini öneririm.
  • Ben de kitaplık yapmak istiyorum ama düzen manyağıyım.
    Şimdi seri olarak okuyacağım kitapların hepsini koyamam filan :/
  •  SİZİN KİTAPLIĞINIZ/KÜTÜPHANENİZ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _AMADEUS_ -- 13 Haziran 2015; 15:06:42 >
  • quote:

Kitaplığımın mevcut görünümü:

Çok imrendim hocam, emeğinize sağlık çok güzel görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

kitaplığınızı nerden aldınız acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

Şu forumdaki en güzel kitaplıklardan birisi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.