Şimdi Ara

SİZİN KİTAPLIĞINIZ/KÜTÜPHANENİZ?? (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.169
Cevap
75
Favori
91.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: E-Nazmi

quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

E-Kitap okuyucular da suyla çalışıyor, rüzgar gücüyle çalışıyor zaten değil mi? hiç elektrik harcarlar mı onlar? Harcamazlar. Sevimli şeyler.

Bir ağaçtan ne kadar kağıt yapılıyor haberiniz var mı sizin? Bir kitap için bir ağaç kesilseydi dünyada ağaç kalmazdı. Ayrıca artık kesilen her ağacın yerine yenisi dikiliyor. Geç bunları. Hikaye anlatmayın. Bilmem kaç bin kitap bulabiliyormuşsun. Ömrün boyu kaç kitap okuyacaksın acaba? Ben o binlerce kitabı basılı da buluyorum. Kaldı ki basılıyla e-kitabın parası da aynı. Ayrıca e-kitap öküzce bir isim. Sen bin yıldır kitap dediğimizin başına e ekle sonra da bunun tutulmasını bekle.

İthaki yayınları baskısı Isaac Asimov - Vakıf ve Dünya bulsana hadi... Veya Richard Matheson - Ben efsane

http://www.nadirkitap.com/hepimiz-vampiriz-richard-matheson-kitap1692495.html

http://www.nadirkitap.com/ikinci-vakif-vakif-4-cilt-isaac-asimov-kitap468671.html

http://www.nadirkitap.com/vakif-ve-imparatorluk-vakif-dizisi-isaac-asimov-kitap4655045.html

Attığın linkin içeriğine bi bak bakalım benim dediğim kitap mı? Uğraşmana gerek yok bulamazsın...

Hangisi Matheson'un kitabı mı? Açıkçası umrumda değil olup olmadığı ama vikipedi de aynı kitap olduğu yazıyor.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Hepimiz_Vampiriz

Daha fazlasını da sen araştır bul. Uğraşamayacağım. Kıvırma boşuna.

Ben dansöz değilim kıvırmıyorum.
    İlk sorumda ithaki yazdım mı yazmadım mı?
    Araştırmama gerek yok fantastik ve bilimkurgu kitap konusundaki tecrübemi forum biliyor

Asimovun yüzlerce eseri var ve ben vakıf ve dünya dedim sen ne attın ikinci vakıf ile vakıf ve imparatorluk her gördüğün ak sakallıyı deden sanma

Ayrıca fiyatına bak 70 lira diyor ooo vay canına çok ucuzmuş ekitabı en son baktığımda bedavaydı

Hee bana korsancı diye laf sokma az üstte kütüphanemin resmini paylaştım zaten bende matbuları var ben ekitabı okuma rahatlığı için tercih ediyorum zaten baskısına parayı veriyorum

Senin yeteneksizliğinden bulamadığın kitabı bulmak için ömrümde okumadığım kitapların serilerini araştıracak değilim. Doğru sahafa gitmiyorsun demek ki. Bu kadar kitap Moğollara kurban gitmediğine göre aramayı bileceksin. Sonuçta 1830 Bulak baskı bir kitap değil aradığın. Ayrıca sen e-kitap oku. Lüzumsuz tartışmaya ihtiyacım yok.

Koçum ben zaten buldum tüm türkiyedeki sahafları gez bulamazsın yok piyasada millet 100lerce lira vermeye razı satan yok ben buldum bi keriz aldım. Ayrıca benim sahaflar konusundaki tecrübemi de biliyor arkadaşlar bunun bir kanıtı da kütüphanem hepsi nadir kitaplar...

İlk mesajında bana ne demiştin kıvırma şuan yazına baktığımda gözümün önüne sibel can geldi yeminle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

E-Kitap okuyucular da suyla çalışıyor, rüzgar gücüyle çalışıyor zaten değil mi? hiç elektrik harcarlar mı onlar? Harcamazlar. Sevimli şeyler.

Bir ağaçtan ne kadar kağıt yapılıyor haberiniz var mı sizin? Bir kitap için bir ağaç kesilseydi dünyada ağaç kalmazdı. Ayrıca artık kesilen her ağacın yerine yenisi dikiliyor. Geç bunları. Hikaye anlatmayın. Bilmem kaç bin kitap bulabiliyormuşsun. Ömrün boyu kaç kitap okuyacaksın acaba? Ben o binlerce kitabı basılı da buluyorum. Kaldı ki basılıyla e-kitabın parası da aynı. Ayrıca e-kitap öküzce bir isim. Sen bin yıldır kitap dediğimizin başına e ekle sonra da bunun tutulmasını bekle.

İthaki yayınları baskısı Isaac Asimov - Vakıf ve Dünya bulsana hadi... Veya Richard Matheson - Ben efsane

http://www.nadirkitap.com/ikinci-vakif-vakif-4-cilt-isaac-asimov-kitap468671.html

http://www.nadirkitap.com/vakif-ve-imparatorluk-vakif-dizisi-isaac-asimov-kitap4655045.html

Attığın linkin içeriğine bi bak bakalım benim dediğim kitap mı? Uğraşmana gerek yok bulamazsın...

Hangisi Matheson'un kitabı mı? Açıkçası umrumda değil olup olmadığı ama vikipedi de aynı kitap olduğu yazıyor.

Araştırmama gerek yok fantastik ve bilimkurgu kitap konusundaki tecrübemi forum biliyor

Asimovun yüzlerce eseri var ve ben vakıf ve dünya dedim sen ne attın ikinci vakıf ile vakıf ve imparatorluk her gördüğün ak sakallıyı deden sanma

Ayrıca fiyatına bak 70 lira diyor ooo vay canına çok ucuzmuş ekitabı en son baktığımda bedavaydı

Hee bana korsancı diye laf sokma az üstte kütüphanemin resmini paylaştım zaten bende matbuları var ben ekitabı okuma rahatlığı için tercih ediyorum zaten baskısına parayı veriyorum

Senin yeteneksizliğinden bulamadığın kitabı bulmak için ömrümde okumadığım kitapların serilerini araştıracak değilim. Doğru sahafa gitmiyorsun demek ki. Bu kadar kitap Moğollara kurban gitmediğine göre aramayı bileceksin. Sonuçta 1830 Bulak baskı bir kitap değil aradığın. Ayrıca sen e-kitap oku. Lüzumsuz tartışmaya ihtiyacım yok.

Koçum ben zaten buldum tüm türkiyedeki sahafları gez bulamazsın yok piyasada millet 100lerce lira vermeye razı satan yok ben buldum bi keriz aldım. Ayrıca benim sahaflar konusundaki tecrübemi de biliyor arkadaşlar bunun bir kanıtı da kütüphanem hepsi nadir kitaplar...

İlk mesajında bana ne demiştin kıvırma şuan yazına baktığımda gözümün önüne sibel can geldi yeminle

Lüzumsuz tartışma istemiyorum dedim hala kışkırtmaya çalışıyor. Sefil-i biidrak.

• quote:

Orijinalden alıntı: VNTSG

Abi kusura bakmayın ama gereksiz tartışıyorsunuz. Bırak isteyen istediği gibi okusun .

Bizde onu diyoruz ama kabul etmiyor teknoloji düşmanları illa koklayacaklar kitabı... Oku da hangi organınla okursan oku diyoruz ama idrak eden kim...

• VeRMİNaaRD kullanıcısına yanıt
    Sizin bu tartışmanız aynı ukitap'taki mayakitabevi tartışmasına döndü :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çareler tükenmez..

http://m.gittigidiyor.com/urun/79162788

Önce yazdığımı oku ithaki dedim ben

Senin aradığın kitap filan değil,ne olduğu da beni ilgilendirmiyor..

İyi ozaman sazan gibi atlama ben sana yazmadım e nazmiye dedim

Üslup zaten gösteriyor karekteri değil mi?

Senin anlayacağın dilden konuşuyorum yoksa kitap bölümü benim uslubumu da karakterimi de iyi biliyor. Ortalığı karıştırmak için yeni gelen senin gibi troller bilmezler tabi...

Yeni gelen derken! Baktığımızda senden daha önce kayıt olmuşum foruma. Diğer arkadaşa da, bana da kullandığın dil şunu gösteriyor ki okuduğun kitaplar sana hiç birşey katmamış. İstersen Beyazit kütüphanesi senin olsun fotoğrafını çek koy ama nafile..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    Bölümde yenisin forum tarihine bakmadım ben bu bölümde üye olduğumdan beridir aktifim

Seninle anlayacağın dilden konuşuyorum yoksa benim uslubumu gayet iyi biliyorlar
  • quote:

E-kitap okuyucusunun harcayacağı enerji, kitap okumak için açtığın lambanın enerjisinin yanında koca bir hiç. Cahil seni, bilmediğin konu hakkında ne atıp tutuyorsun? Yukarıda arkadaşın verdiği kitapları bul sen hele önce de sonra e-kitap'ı eleştirme hakkın olsun. Rezil oldun bir de zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun. Sonra da "lüzumsuz tartışma istemiyorum ben yeaa" de. Gerçi e-kitaba ismi yüzünden laf atacak birine ne anlatıyorum ki ben...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

"E" nazmi kardeş sen neden taktın başında e bulunan şeylere git kitabını oku sanane milletin e kitabindan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 17 Kasım 2014; 23:53:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu forum altında olması gereken;

SİZİN KİTAPLIĞINIZ/KÜTÜPHANENİZ??

ancak olan;

• E-Nazmi E kullanıcısına yanıt
    Kardeşim isteyen istediğini okusun neden tartışıyorsunuz ki :)

Bak ben sana bir şey diyeyim, ben e kitap hiç sevmiyorum ama Türkiye'de kitap fuarları sadece yayınevlerini yüceltmek için açılıyor bunu hiç ama hiç unutma, indirim diye sana sundukları yüzde 20 yüzde 25 hepsi palavra, fuar dediğin Almanya'daki gibi olur mesela, Yüzde 90a varan indirimler olur.

Bizim yayınevleri basıyor bir popüler kültür ürünü hoop paralar cukka bakarlar mı sizin bizim gibi edebiyata, aşka, sanata, şiire?

Hal böyleyken arkadaşlarda elektronik ortamda okunabilir kitaplara yönelmişler yani kimseyi ilgilendirmez, mesea ben yüz tl de olsa basılı kitap alırım bu benim tercihim ama e kitap alan veya okuyanda varsın okusun napalım herkesin okuduğu kendine sonuçta değil mi? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Kardeşim isteyen istediğini okusun neden tartışıyorsunuz ki :)

Bak ben sana bir şey diyeyim, ben e kitap hiç sevmiyorum ama Türkiye'de kitap fuarları sadece yayınevlerini yüceltmek için açılıyor bunu hiç ama hiç unutma, indirim diye sana sundukları yüzde 20 yüzde 25 hepsi palavra, fuar dediğin Almanya'daki gibi olur mesela, Yüzde 90a varan indirimler olur.

Bizim yayınevleri basıyor bir popüler kültür ürünü hoop paralar cukka bakarlar mı sizin bizim gibi edebiyata, aşka, sanata, şiire?

Hal böyleyken arkadaşlarda elektronik ortamda okunabilir kitaplara yönelmişler yani kimseyi ilgilendirmez, mesea ben yüz tl de olsa basılı kitap alırım bu benim tercihim ama e kitap alan veya okuyanda varsın okusun napalım herkesin okuduğu kendine sonuçta değil mi? :)

Okusunlar zaten. Biz de e-kitap okuyana sövmüyoruz ama "yanımda beş bin kitap var" ya da "çevreye zarar vermiyorum" gibisinden bir şeyler söylenince hoşuma gitmiyor. Zaten fuara da iki senedir gitmiyorum. Bu kadar salakça bir fuara gidip de kendimi yoramam. Sonuç olarak ben tartışma istemiyorum derken adam "koçum moçum" gibi liseli laflarıyla kışkırtmaya çalışıyor ama cevap vermeyeceğim. İsteyen istediğini istediği şekilde okur.

• quote:

Bu forum altında olması gereken;

ancak olan;

kusura bakma, biz kağıdı değil kitabı seviyoruz. senin fantezin kendine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wheel

quote:

kusura bakma, biz kağıdı değil kitabı seviyoruz. senin fantezin kendine.

aynı ülkede, aynı dili konuşuyoruz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuwanda87 -- 21 Kasım 2014; 22:59:55 >

• Aman Allah'ım! Şaka gibi ya. Konu kütüphane/kitaplık konusu adam hala kağıdı değil kitabı seviyoruz diyor.
  • quote:

Aman Allah'ım! Şaka gibi ya. Konu kütüphane/kitaplık konusu adam hala kağıdı değil kitabı seviyoruz diyor.

işte sadece onu anlatmaya çalışıyoruz ama nato kafa nato mermer..
  • 'E-!'Nazmi kardeş, boş şeylere takılıyorsun hayla! Ve nuwanda87! Ders vermek istiyorsan git öğretmen ol. Öğretmen olmuşsan da şunu bil; bir konuyu çözümlemek, kendi görüşlerini açıklamak ve kanıtlamak, karşı tarafın konu hakkında zayıf yanlarını ortaya koymak için yaptıkları konuşmalara tartışma denir. Yani fikrini savun, konuyla alakası olmayan şeyler hakkında ders verme, komik duruyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NJP -- 22 Kasım 2014; 2:06:55 >
  • yav isteyen normal kitap okusun isteyen sanal kitap okusun , yeter ki okusun kardeşim... Okumamaktansa sanal okusun ama okusun.Okuyun la işte ne çektiyse insanlık cahillikten çekti ne şekilde okuyorsanız okuyun , yeter ki okuyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: NJP

'E-!'Nazmi kardeş, boş şeylere takılıyorsun hayla! Ders vermek istiyorsan git öğretmen ol. Öğretmen olmuşsan da şunu bil; bir konuyu çözümlemek, kendi görüşlerini açıklamak ve kanıtlamak, karşı tarafın konu hakkında zayıf yanlarını ortaya koymak için yaptıkları konuşmalara tartışma denir. Yani fikrini savun, konuyla alakası olmayan şeyler hakkında ders verme, komik duruyor!

O ünlem koyduğun E'nin elektronik olduğunu sanıyorsunuz değil mi? Değil. Edirneli Nazmi'nin E'si o. Hani şu meşhur Türki-i Basit akımından olan şairin. "Hayla" falan yazmamayı öğren ilkin. Dediklerim komik geliyorsa da gülün geçin. Madem komik geliyor niye cevap yazmaya çabalıyorsun ki?
  • quote:

quote:

'E-!'Nazmi kardeş, boş şeylere takılıyorsun hayla! Ders vermek istiyorsan git öğretmen ol. Öğretmen olmuşsan da şunu bil; bir konuyu çözümlemek, kendi görüşlerini açıklamak ve kanıtlamak, karşı tarafın konu hakkında zayıf yanlarını ortaya koymak için yaptıkları konuşmalara tartışma denir. Yani fikrini savun, konuyla alakası olmayan şeyler hakkında ders verme, komik duruyor!

O ünlem koyduğun E'nin elektronik olduğunu sanıyorsunuz değil mi? Değil. Edirneli Nazmi'nin E'si o. Hani şu meşhur Türki-i Basit akımından olan şairin. "Hayla" falan yazmamayı öğren ilkin. Dediklerim komik geliyorsa da gülün geçin. Madem komik geliyor niye cevap yazmaya çabalıyorsun ki?

Tartışmanın başından beri bir izleyici olarak, mesajından rahatsız oldum ve tartışılan konudan uzaklaştığını, tartışmayı başka yere çektiğini gayet iyi bir şekilde ifade ettim. Ama üstteki mesajın gösteriyor ki terimlerle uğraşmaya devam edip konuyu iyice saptırmaya da devam edeceksin. Sözlerim bitti, şimdi kurduğum kelimeleri kurcalamaya devam edebilirsin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NJP -- 22 Kasım 2014; 0:28:35 >

• quote:

'E-!'Nazmi kardeş, boş şeylere takılıyorsun hayla! Ve nuwanda87! Ders vermek istiyorsan git öğretmen ol. Öğretmen olmuşsan da şunu bil; bir konuyu çözümlemek, kendi görüşlerini açıklamak ve kanıtlamak, karşı tarafın konu hakkında zayıf yanlarını ortaya koymak için yaptıkları konuşmalara tartışma denir. Yani fikrini savun, konuyla alakası olmayan şeyler hakkında ders verme, komik duruyor!

Mesajına daha sonra beni niye ekledin onu anlamadım.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.