Şimdi Ara

Sizin LoL Maceranız Kimle Başladı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • s3 westte gold olan bir arkadasim zorla baslatti oyna oyna diye . Basta sacma gelmisti ama bayadir sardim .Simdi o oyunu birakali 6 ay falan oluyor . Soruyorum neden biraktin , diyor cok sacma bir oyun . Daha dun ben sacma derdim...

Insanlar degisiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litendria

tabikisi

• İnternet kafedeki abiler oynuyordu. Ben muhabbetlerini dinliyordum ama anlamıyordum. Sonra bir gün oyunu sorduğumda söylediler ve ben de başladım, 1 hafta oynadıktan sonra sıkılıp bıraktım. Uzun bir süre sonra oyun yavaş yavaş ünleniyordu, dayanamayıp tekrar başladım. Oyunun giriş ekranında yasuo vardı 2. başladığımda. Şimdi oyunu bırakalı 1 sene oluyor. Koca 1 sene. Şimdi bakıyorum da oyunda hiç bir şey değişmemiş. Feed lemeler, küfürler, yaş kitlesi, script hackler, ddos lar. Geri dönmeyi de düşünmüyorum, sadece arada forumda takılıyorum.

• Mat dersinde matematikçi ders işlemek yerine arkadaşlarımla lol tartışıyordu bir tek ben bilmiyordum. Bende kendimi dışlanmış hissettiğim için başladım ve bir süre sonra arkadaşlarımın ve matçının low olduklarını fark ettim.

• Bir gün şans eseri Twitch kanalını buldum. Orda bir kız oynuyordu.Her yayın açtığında takip etmeye başladım ve bende oynayabilirim dedim ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten biliyordum lol diye bi oyunun olduğunu fakat başlamaya uşeniyordum onun yerine cs 1.6 ets nfs world gibi oyunlar oynayıp dh konu dışıyla zaman ölduruyordum. En sonunda inat ettim başlamak için launcher %33 te kaldı yuklemedi falan bende bu benim için geçerli bi bahane diyip başlamadım Sonra başladım ama NA da başladım 22 level olunca falan ping daha az olur diye euw'ye geçtim asla trye geçmedim, arada arkadaşlarla trde 5 levellik hesapla aram falan atıyordum 1v1 2v2 falan tabi beni eziyorlardı o zamanlar, sonra westte 30 levele yaklaştıkça arkadaşları yakalamaya başladım ve 30 level olunca tr'ye geçtim (neden yaptım bilmiyorum) bizimkilerden 1 yıl falan sonra başlamama rağmen hepsini tokatlıyordum refleksler takım oyunum falan hepsi daha iyiydi bunlardan, sonra bunlardan teki oyunu bıraktı 2 side oyuna çok az girmeye başladı bende canım sıkılınca tekrardan takım oyunu için weste geri döndum 2 ay önce şuan yuvarlanıp gidiyoruz işte.. Ama ilk çıktığım zaman ki aldığım heyecanı asla unutamam.

• İlk Başladığımda Biraz Zor bulmuştum ztn arkadaşlar fln oynuyor diye başlamıştım Hangi itemi alıcam nerde ne yapıcam bilmiyordum ilk oynadığım heroda ezreal dı kötü oynamıştım bıraktım 1sene sonra abim fln oynuyor diye yine başladım yeni hesap açtım fln ilk oynadığım heroda yasuo olmuştu o zmnlar yeni gelmişti lole baktım biraz iş var devamını getirdim 2 yıldır oynuyoruz :D lolden önce S4League Oynardım sadce Baya ustası olmuştum ama lol gibi değildi para farkı vardı o oyunda
  • Herkes oynuyor bir girelim dedik
  • İzmit Vilayet köprüsü yürüyen merdivenleri, bilen bilir. Arkadaş o sırada bahsediyordu. Ben de yarımağız ile tamam bakarım demiştim. Hey gidi.
  • 8. sınıfta sınav stresi falan filan bana yasaktı o zamanlar bilgisayar.
    Arkadaşlarım her teneffüs LoL falan filan ben 3 ay boyunca bu muhabbetlerde kendimi sınıftan dışarı atardım.
    Okulumuzda Fen Lab. vardı dersle ilgili küçük deneyler yapmak için falan filan. Harun isminde arkadaşım gel demişti bir bak indir eğlenirsin diye.
    Yasak tabii oynayamıyorum evde :D Gittim internet kafeye denedim gerçekten çok eğlenceliydi. Ders çalışıyorum tabii sınav var haftada sadece 2 gün oynardım yarı yıla kadar.
    Şimdi okuyunca garip gibi geldi de güzel sanki.
  • S2de bi arkadas gel oynayalim indir sende dedi. Sonra garen aldim kasli masli bisi diye. Sonra kostumleri gordum (ben o zamanlar güçlendirme saniyodum ) dedim bu garen cok gucludur kesin filan. Oyuna girince garen susturmasini konusamiyo chatte adam sandim. Olumune feedledim. Tryndamere darius fiora gibi guclu herolarla devam ettim ve 25 levelda oyunu ogrendim tamamen. Sonra guclu herolarla hep ayni seyi yaptigimi farkettim ve zevkli ve yetenek isteyen herolarda kendimi ustalastirmaya çalıştım. Zed ve yasuo lb gibi mesela. Run filan dizdim. Cok rp yatirmadim kostumler gereksiz geliyor bana. Oynadikca gelisiyorum ama ergenler ve veletler beni ciddi sekilde çileden çıkarabiliyor. Bunun dışında kaybetsem bile takımım iyi olduğu için anlayışlı bir takım olduğu için oyundan zevk alıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.