Şimdi Ara

Sizin LoL Maceranız Kimle Başladı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu oyuna en başta önyargıyla başladım. En az yarım saat süren bir oyun bana çok saçma geliyordu ve zaman kaybı olduğunu düşünüyordum. LoL'e başlamadan önce ne oynadığımı pek hatırlamıyorum. Papers Please, NFS World gibi oyunları hatırlıyorum. Bunların haricinde başka online oyunlar.

Arkadaşlarımın LoL oynadığını duyunca biraz şaşırdım genellikle birlikte NFS oynardık. Onlar bu oyuna daha az zaman ayırdılar böylelikle ben yalnız kalmaya başladım. Sonra sırf arkadaşlarımla birlikte vakit geçirebilmek için biraz LoL maçlarını izledim ve denemek için bir hesap açtım.

Rastgele şampiyon seçtim Miss Fortune çıktı bende aldım. Oyun hakkında hiçbir fikrim yoktu item dizmeyi falan hiçbir şeyi bilmiyordum. MF ile başladığım macerama MF ile devam ettim. Rehberleri okudum ve oyun hakkında temel bilgileri öğrendim.

Sanıyorum ki bir ADC ile başlamamdan kaynaklanıyor, solo veya mid şampiyonlarını pek oynayamıyorum. ADC değilsem o maçta kötü oynuyorum. Şu an çalışıyorum bu konu hakkında.

Sizin League of Legends maceranıza hangi şampiyon ortaklık etti? Maceranız nasıl başladı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lole baslamadan once sadece KO oynardim. Taa ki sinif arkadasim bana lolü anlatana kadar. Eve gittim indirdim. Sanirim sezon 2 nin sonuydu
    TPA yeni 1.olmus kostumleri yeni satişa cikmisti. Tabi knight dan gelmisiz alayina kafa tutariz diyerek kule dibi bile girerdim alismam bir iki hafta mi aldi.sonra zaten knight'i biraktim ve o zamandan beridirde oynuyorum

• 2. sezon sonuna dogru ogrendim oyunu universitedeki genclerden. Baktim guzel gelisime acik basladim , arkadaslarida baslattim ancak oyun gelismedi benin gozumde. Iade sisteni afk sistemi eslesmedeki dengsizlikler beni oyundan soguttu ilk basladigim gunden bu gune oyunu 1500 saat oynamis biri olarak bu kadar vakti hak etmedigini dusunuyorum. 4 ay once biraktim ama arkadaslarimin cogu devam ediyor oynamaya , muhabbetlere dahil olabilmek icin forumda arada gelip dolaniyorum boyle

• İlk okul 6ya giderken sro oynardım lise baslarında genel nba 2k olsun battlefield cod olsun onları oynardım lise 3 gibi boşluğa düştüm hiç oyun oynamadım full yabancı dizi izlemişimdir lise sona geldiğimde ps3 sahibi oldum cok güzel oyunlar oynuyordum takii lolle tanışına kadar basladığımda s3tü silver s4 plat derken s5i gördük.

Beni oyuna başlatanda bu arkadastır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dersinizEMRE -- 24 Haziran 2015; 10:08:57 >
  • 2010 yılında bir forumda 2 kişi bu oyunu konuşuyordu ben de merak ettim indirdim oynadım acayip zevkli geldi ama artık lol sıkmaya başladı
  • Arkadaşım oynuyordu be devamlı şu sesi duyuyordum: milyonlar harekete geçti yani öyle zannediyordum. Sonra bn başladım

• NFS World'den sonrasını okumadım pişman değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kralorti70

quote:

Orijinalden alıntı: SEANmirac

WolfTeam oynuyordum. Bizim liseden mezun olan bir abi bana demişti biz bu oyunu oynuyoruz demişti. Ozamanlar fazla bilinen bir oyun değildi. Hatta internet kafede masaüstündeki oyunlar klasöründe bile değildi. Mezun olan arkadaş oyunun olduğu klasörü açtı bana bunun yüklenmesini bekle üye ol gir oyna demişti. Yüklenmesi baya zaman aldı. Baya bir güncelleme yapmıştı. :D İlk oyunuma girdiğimde hangisini seçeyim dediğimde Katarina al demişti. Yanlış hatırlamıyorsam Katarina ya da Riven oynamıştım ilk maçımda ama Katarina olması lazım. Mezun olan abi Riven güçlü onu oyna demişti. Sonraki maçlarımda full Riven oynadım. Riven bedavadan kalkınca da biraz IP birikmişti. Mağazadan Kayle aldım, özelliklerine baktım saldırı gücü ve yetenek gücü oranı yüksek. Bu iyidir diye aldım. Ozamanlar Sezon 3 başlarıydı, Kayle' nin OP olduğu zamanlar. Aylarca sadece onunla oynadım. Sıkıldığımda da bedavadan bir hero deneyip onu almaya karar verdim. Bedavalarda Zyra vardı, sırf tipi hoşuma gittiği için deneyeyim dedim ama daha ilk maçımdan sanki şampiyonun prosuymuşum gibi oynadım yemin ederim. Başka hiçbir hero almadım aylarca. Sadece Zyra oynuyordum ve her maçı kazanıyordum. Birkaç defa nerflendi.

http://tr.leagueoflegends.com/tr/news/game-updates/patch/313-yama-notlari#patch-zyra

Sezon 3' deki bu nerfle Zyra' yı bitirdiler. Ben de şampiyondan soğudum. Başka şampiyonlara yönelmeye başladım. Ama bu ağır nerfü yapmasalardı belki hala sadece Zyra oynuyordum.

Okudum ,pişmanım

Aynen

• lisedeydik o zaman sene 2009 sıra arkadaşım dedi lol diye bi oyun var o oynuyomuş sen de başla dedi , başladım , hiç bişey anlatmadı bana kendi kendime deneme yanılma yoluyla öğrendim oyunu . o zamanlar oyun hiç yaygın değil ama çevremizde oynayan çok kişi varmış oynamaya başladım sonra arkadaşlarla , hatta çelingir çıktı sınıfımızdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalım -- 24 Haziran 2015; 12:54:07 >
  • Dota dan HON beta ya geçmiştim. Hon Beta dan sonra ücretli hale gelince bıraktım. s2 nin ortaları gibi bir arkadaşı gördüm. Blitz oynuyordu. Dota daki pudge a benzettim bir an. Acaba Hon dota tarzı yeni bir oyun mu diye araştırırken kendimi LOL de buldum. Oyunun detayını falan sordum.
  • Konu dışı bölümünde tavsiye etmişlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winterfox

NFS World'den sonrasını okumadım pişman değilim.

Bende o oyunu bıraktım LoL'ü görünce NFS'nin ne kadar sıkıcı olduğunu anladım pişman değilim.

• İlk oynadığım bilgisayar oyunu Collin Mcrae Rally 2 idi. Sonrasında bizim zamanımızda oynanan en popüler oyunlar Counter Strike ve Knight Online olmuştu. Her birini tek tek oynadım Silkroad,Ultima ve tüm Cod ile NFS serileri. Moba ile tanışmam 2005 yılında Dota ile oldu, halen oynadığım bir oyun olmakla beraber Thresh çıktığı günde Lole başlamıştım. Dotaya ve Lole ne diye başladım kim tavsiye etti hatırlamıyorum ama o senelere tekrar dönsem yine bu oyunları tercih eder saatlerce aralıksız oynardım.
  • 6. sınıf a başlıcaktım sanırsam . Yaz tatilindeydik Antalya'da bir internet cafe ye gitmiştim. Yanımdaki abiler oynuyordu , 5 li takımlar halinde bende bana öğretmesini söyledim bir üyelik açtı ve benim maceram başladı . Sezon 1 di o zamanlar . şu anda 16 yaşındayım .
  • Dotayı öğrenmeye çalışırken internette bu oyunu gördüm League Legends Türkiye serveri açıldı diye.. Daha TR severi açılalı 5 gün felan olmuştu.. Bir heyecanlandım anlatılmazdı yaşanır Başladığımda syndra daha yeni çıkmıştı ilk oynadığım şampiyonda Ryzedi..
  • Abimi izlerdim sezon 2de sezon 3te oynuyormuşum

• vazgectim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clloyd -- 24 Haziran 2015; 22:48:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cod2 oynayan herkes bu oyuna geçiyordu, ben de merak edip başladım. O zamanlar Sezon 1'in başlarıydı

• zac çıkınca başladım

• tabikisi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.