Şimdi Ara

sızın n95ınızın sarjı ne kadar gıdıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar n95 yenı aldım sarzı 1 gun gıdıyor sızınkı ne kadar gıdıyor mesj ve bıraz uygulama kullanıyorum

• Bende bi ara kullanmıştım 1 gün gidiyor
    8GB ise 2 gün gidiyor
  • sabah şarjdan çekerdim akşamına biterdi 1 gün bile değildi..
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: kralkobra_kralkobra

sabah şarjdan çekerdim akşamına biterdi 1 gün bile değildi..

• Bugün itibariyle n95 8gb için 2000mah lık batarya aldım. Arkası baya bir çıkıntılı (yanında pil kapağı veriyorlar) görünüşü bozuyor ama sanırım pil sorunum kalmadı artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SorrowOcean

Bugün itibariyle n95 8gb için 2000mah lık batarya aldım. Arkası baya bir çıkıntılı (yanında pil kapağı veriyorlar) görünüşü bozuyor ama sanırım pil sorunum kalmadı artık.

Kardeş bi kaç fotoğrafını yollarmısın telefonun yeni halinin?
  • 1 gün.
  • Şöyle anlatayım arkada 0.5cm lik bir çıkıntı kapak düşünün.

http://img10.imageshack.us/my.php?image=pilx.jpg

wlan-bluetooth-.... vs vs açık parlaklık en fazlada slide helper ve best birthdays programı aktif....
    ilk şarjdan itibaren 64 saat içinde yaptıklarım:
    4 saatlik konuşma
    30-40 dakikalık mp3 dinleme
    bluetoothla 2-3 şarkı gönderme
    10 dakika oyun
    15 resim çekme

Pil durumu 2/14'te şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowOcean -- 24 Nisan 2009; 9:23:04 >

• ben gunde en az 10 gorusme yapiyorum bir iki uygulama acik arada bazen muzik aksama bir iki tirnak gidiyor ama nete baglaninca yada youtubedan video izleyince yada navi aciksa daha cabuk bitiyor noral kulllanan bir kisiye 3 gun gider ama ben iki tane yedek batarya aldim yuzde yuz orjinal degil ama genede hayat kurtariyor 15 lira piyasada tavsiye ederim
  • benim de 1-2 gün falan gidiyordu. ancak son yazılım güncellemesini yaptıktan sonra (V 31.0.017) bariz bir şekilde bu süre uzadı. Ben çok fazla internet, navigasyon, müzik dinleme falan yapmıyorum ama sık konuşuyorum. Şu an şarzım 4 gün kadar gidiyor. Siz de son güncellemeyi yapın belki işinize yarayabilir.
  • Son yazılım güncellemesiyle bendede süre uzadı.Gün boyunca 200-300 arası mesaj atıyorum onun dışında yaptığım çok birşey olmuyor fotolara bakmak bluetooth kullanmak falan.

Eskiden 1 gün yetmiyebiliyordu.Dün biraz gps ile uğraştım müzik dinledim hoparlörden falan ona rağmen 2 gün gitti.

Yazılım güncellemesi şart :)
  • güncellemeden önce 1 gün bile gitmez iken güncelleme yaptım 2-3 gün gidiyor:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.