Şimdi Ara

Sizin tercihiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yeni cıkan hiçbir şeyi alma. Ati alacaksan şunu bil bazı oyunları oynarken sıkıntı cekebilirsin bunun sebebi ekran kartından değil sadece sponsorlarından coğu oyunun sponsoru malum ekran kartı firması. Şunuda söyleyeyim ramleri saymazsak ekran kartlarının geneli aynı sayılır sadece hızları değişir. örnek verirsek hepsi at arabası ama bazılarında daha cok at var. gideceğin yere gidersin ama biriyle 1 saatte gidersin diğeriyle 1 günde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joujoi

Yeni cıkan hiçbir şeyi alma. Ati alacaksan şunu bil bazı oyunları oynarken sıkıntı cekebilirsin bunun sebebi ekran kartından değil sadece sponsorlarından coğu oyunun sponsoru malum ekran kartı firması. Şunuda söyleyeyim ramleri saymazsak ekran kartlarının geneli aynı sayılır sadece hızları değişir. örnek verirsek hepsi at arabası ama bazılarında daha cok at var. gideceğin yere gidersin ama biriyle 1 saatte gidersin diğeriyle 1 günde.

sagol kardesim galiba dedigin probşlemi yasiyorum aynene dedigini ayagini bastin kaldir:D sagol kardesim simdi bana benimkinden ustun ama boyle 100 ve 150 arasi veya benim ekran kartimi verecem ustune 100 papel verecegim bi ekran karti onersen benim ki ati hd 3450 256 bit 1 gb
  • HD 3450 256bit bir kart değil hocam Sen Pm ile ulaş bana yardım ediyim ben sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: efndy

HD 3450 256bit bir kart değil hocam Sen Pm ile ulaş bana yardım ediyim ben sana

ok kardes aksam iseden geldigimde atarim sagol:D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.