Şimdi Ara

Sizin tercihiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ben mu online oymamayi seven bi kisiyim ancak bendeki ekrankartinda bi ayarsizlikwar ogrendigime gore benim ekran kartim ati hd 3450 1 gb 256bit mıdır nedir bi ekran karti oynadigim zaman ekran karti aktimdag surucusu windows 7 dede familiy readon yanit vermeyi kesti ve budurumdan kurtuldu diye bi yazi gelior ben bu yuzden ekran kartimi boyle 150 200 milyonluk bi ekran karti almak istedin tabi ki benimkini iiyi bi fiyata verip kendime guzel temiz bi ekran karti almak istiyorum sizin onerilerinizi ve goruslerinizi alabilirmiyim rica etsem
    bilgisayarcilara sordugumda biri diyo ge force al biri ati diyo sizce hangisini almaliyim ge forcemi iyi yoksaati mi ve hangi modeli oneririsiniz ben ati hd 4650 alacaktim dedim bide bu forumda soleyiyim belki arkadaslar daha iyi bilir ve memnun kaldiklari bi ekran kartini oneririler benim pc intel pentium core2 duo islemci ddr3 4gb ram ati hd 3450 ekrna karti 1gb +512 ayrilmis belek falan filan:D Simdiden cevplariniz icin tesekuler

• cevap yoqmu:D
  • ati alma nvidia al
  • sagol ozan ama ufak bi istek hangisini hangi modelini tavsiye edersin
  • ucuz bişiler ariosan ATI radeon x1650 series 512mb ekran kartı al.. şiddetle tavsiye ederim sana

edit: tabi paran varsa yüksek model bi ekran kartı al ati hd 5970 olabilir. oda şiddetle tavsiemdi GTA4 veya assasin creed 2 oynayıp haka dansı yapmaya birebir bi kart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h4pp3 -- 3 Şubat 2010; 13:17:13 >
  • sagol kardesim tavsiyen icin aradigim ekran karti 100 le 200 milyon arasi bisey zati bendeki ati hd 3450 ekran karti bunun daha yuksegi aliyim diyorum ama ati mi yoqsa geforce mi yoıqsa asus mu hangi si daha iyi :D tavsiyen icinde tesekurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrenS_39

sagol kardesim tavsiyen icin aradigim ekran karti 100 le 200 milyon arasi bisey zati bendeki ati hd 3450 ekran karti bunun daha yuksegi aliyim diyorum ama ati mi yoqsa geforce mi yoıqsa asus mu hangi si daha iyi :D tavsiyen icinde tesekurler

Tam performans istiyorsan Nivida.
    Oyun Performansı istiyorsan Ati.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siz Olsanız Ne Alırdınız?
    13 yıl önce açıldı
    Siz hangisini seçersiniz
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nvidia Ge Force 4MX Sana tam performans şiddetle tavsiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: h4pp3

ucuz bişiler ariosan ATI radeon x1650 series 512mb ekran kartı al.. şiddetle tavsiye ederim sana

edit: tabi paran varsa yüksek model bi ekran kartı al ati hd 5970 olabilir. oda şiddetle tavsiemdi GTA4 veya assasin creed 2 oynayıp haka dansı yapmaya birebir bi kart

len bi yürü git 750 sene önceki kartı öneriyo bak

9800gt falan al kardeş senin işine yarar ama ati alma oyunlarda bayılır kalırsın.

• sagol tavsiyelerini zicin ndvia almaya karar verdim ozanin gaziyla:D nsallah ati gibi hata vermez yoqsa metod seni oyunda yakalamiyayim:D
  • quote:

sagol tavsiyelerini zicin ndvia almaya karar verdim ozanin gaziyla:D nsallah ati gibi hata vermez yoqsa metod seni oyunda yakalamiyayim:D

aaa madem bilgisayar parçası alıcan burda bu işlerden anlayan biri var

• quote:

Orijinalden alıntı: efndy

quote:

sagol tavsiyelerini zicin ndvia almaya karar verdim ozanin gaziyla:D nsallah ati gibi hata vermez yoqsa metod seni oyunda yakalamiyayim:D

ADAMİM DAHA BUGUN ALACAq TİM ZODAC 9600 CD sen ne tavsiye ediyon dUde

• quote:

quote:

quote:

ADAMİM DAHA BUGUN ALACAq TİM ZODAC 9600 CD sen ne tavsiye ediyon dUde

9600 modası geçti dostum sen bana pm ile ulaş hallederizzz

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

quote:

Orijinalden alıntı: h4pp3

ucuz bişiler ariosan ATI radeon x1650 series 512mb ekran kartı al.. şiddetle tavsiye ederim sana

len bi yürü git 750 sene önceki kartı öneriyo bak

9800gt falan al kardeş senin işine yarar ama ati alma oyunlarda bayılır kalırsın.

arkadasım ben bilmem kaç sene önceki ekran kartı olduğunu. fiyatı ve performans olarak tavsiye ettiğim bi ekran kartı. yazımın başındada belirtmişim "UCUZ" anladinmi

• ağzı olan konuşmuş atinin bazı kartları nvdia kartlaı sollar geçer
    bilmiyosak yorum yapmayalım
  • quote:

ağzı olan konuşmuş atinin bazı kartları nvdia kartlaı sollar geçer
    bilmiyosak yorum yapmayalım

sen ne yavsiye ediyon
  • bütcene göre kardeşim alıcaksın dahili bileşenlere konu aç yada pm den gel.
    GTS 250 olabilir HD5870 olabilir GTX275 HD4890
  • Senin saydığın o kartların hepsi extreme kartlar bir tanesi hariç hepsinin 0 ları uçuk fiyattalar. Alacaksan Msi NX8800 almayı düşünebilirsin hem yeni revizyon hemde bu kartla 1.5-2 sene High quality graphics oyun oynayabilirsin.3D marks puanıda çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faewox` -- 2 Nisan 2010; 14:06:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faewox`

Senin saydığın o kartların hepsi extreme kartlar bir tanesi hariç hepsinin 0 ları uçuk fiyattalar. Alacaksan Msi NX8800 almayı düşünebilirsin hem yeni revizyon hemde bu kartla 1.5-2 sene High quality graphics oyun oynayabilirsin.3D marks puanıda çok iyi

extreme felan değil kardeş gir bak bakalım bi dahili bileşenler bölümüne 8800 modası geçti artık

• Bana gore fiyatlar çok uçuk.. NX8800 en son revizyon zaten 8800 serisinin en iyi kartı bi kaç teste bak anlarsın ne demek istediğimi.Ama bu kart üstüne biraz daha para verip iyisini alabilirim diyorsan. Zotac AMP! Gts 250 daha Türkiye satışı başlayalı 1-2 ay oldu çok sağlam kartlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.