Şimdi Ara

Sizin Tercihiniz Hangisi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dijital fotoğraf makinesi almaya karar verdim ve herkesin başına geldiği gibi ben de karasız kaldım; elemelerim sonucu şu makinalar kaldı(sizin tavsiyelerinize de açığım 1000 YTL'ye kadar):

-Canon Powershot A620
    -Sony W100
    -Sony W70
    -Sony W30

forumlardan edindiğim bilgiler doğrultusunda makina olarak Canon ve Nikon hep önde gidiyor...
    ama Sony nin W serisi de kağıt üzerinde oldukça iyi gibi duruyor...

bu makinalar arasında Canon ile elde edeceğim kaliteli fotoğraflardan şüphem yok ama Sony ile de aynı kalitede fotoğraflar elde edebilir miyim acaba ?

bu makinalar arasında dizayn ve taşıma kolaylığı olarak Sony bir adım önde duruyor; bu avantaj Canon'u bırakıp Sony almaya değer mi sizce ?

NOT: fotoğrafçılığa yeni başlıyacam...elde edeceğim fotoğraf kalitesi kadar olmasa da makinanın taşıma kolaylığı da önemli benim için.

• bir de arkadaşlar Sony'nin T serisi hakkındaki yorumlarınız nedir ???
    tip olarak belki de piyasadaki en güzel dijital fotoğraf makinaları Sony'nin T serisi...

Sony T serisini manuel olarak kullanma imkanım var mı ??? Fotoğraf çekerken keyif verir mi ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazarus9909 -- 30 Mayıs 2006; 17:05:46 >
  • ben seni yanıltmayım ama dostum herkes canon diyecektir emin ol...burada kimse canon a kötü demez en azından ben görmedim

bu arada ben de sony w30 var çok memnunum.(bende yeni başladım foto olayına)
  • peki W30 ile istediğin kalite de fotolar elde edebildin mi ???

bir de manuel olarak istediğin her ayarı yapabiliyor musun ???
  • ya bak dostum ben okadar profesyonel biri deilim oyüzden sana rakamlarla yada terimsel açıklamalarda bulunamam ama sana şöle söyleyim manuel mod da color(normal.rich,natural,sepia,b&w)..focus(multi af,center af,0.5m,1.0m,3.0m,7.0m,sonsuz)..metering mode(multi,center,spot)..white bal(auto,daylight,cloudy,fluorescent,incandescent,flash)..iso(80,100,200,400,800,1000)..rec.mode(normal,burst,multi burst)..contrast..sharpness..

gibi ayarlamaları yapabiliyorsun..(bunlar manual modda menu ye girdiğinde karşına çıkacak olan ayarlamalar)

manuel in yanında iso,, gece,, gece potre,,kar,,kumsal,,manzara,,arka plan,, modlarıda bulunmakta..ve bu modlar a girildikten sonra menü süne bakınca herbiri için farklı ayarlamalar karşına çıkıyor..

bilmem yardımcı olabildimmi....kal salıcakla..

edit: üstteki soruyu cvp layım..bana yetecek kalitede fotolar elde ettim..sonuçta ben fotografçıda gidip tab ettiriyorum(normal bi boyutta) bana yetiyor...ben de almadan buradaki arkadaşlarıma danışmıştım onlarda bana afiş yaptırmayacaksan yeter demişlerdi..ben çok memnunum,,benim almam daki en büyük özelliğide gerçekten çok kibar dizaynı çok hoş olması..(elimde gören herkesin dikkatini çekiyor ve ilk söledikleri sözde bu oluyor..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi audioslave -- 30 Mayıs 2006; 17:32:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bunların hangisi iyidir
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.