Şimdi Ara

Sizinle birkaç resmimi paylaşmak istedim... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SENİ GÖRÜNCE OYUNU BIRAKMAYA KARAR VERDİM
  • YA KNİGHT I BİTİRMİŞİN İŞTE DAHA NE KALDI BE BAK SİLİN ŞŞU TOPİCİ YOK SA OYUNU BIRAKACAGIM BE BEN NE ZAMANDIR KASIYOM TAA ESKİ KNİGHTTSN BERİ VAR DA (ZATEN 30 A KADAR 6 AYDA OLDUM )
    DA SEN NASIL YAPTIN BU KISA SÜREDE
  • bır gun gelecek bnde bole olucam
  • süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  • yorumlar için saolun!!

quote:

Orjinalden alıntı: kaan_42

YA KNİGHT I BİTİRMİŞİN İŞTE DAHA NE KALDI BE BAK SİLİN ŞŞU TOPİCİ YOK SA OYUNU BIRAKACAGIM BE BEN NE ZAMANDIR KASIYOM TAA ESKİ KNİGHTTSN BERİ VAR DA (ZATEN 30 A KADAR 6 AYDA OLDUM )
    DA SEN NASIL YAPTIN BU KISA SÜREDE

arkadaş bana göre daha yeni başlıyo şimdi %87 im ve 65 olmak üzereyim ozaman cz ye çıkacam işte ozaman knight başlamış olacak benim için, ayrıca okadar kısa sürede yapmamın sırrı ise sadece pazarcılık!

• REDSHADEX.. BİŞEY TAM ANLAMDIM ESLANTA MACRO SERBEST DEDİN .. YANİ ORDA KOXP DAN BAN YENİMYO MU ... YENİMİYOSA NEDEN..İZİN VERİLİYOO Kİ???
  • official sitesinde öyle yazıyo... neden olduğunu bilmiyorum sanırım önemli olanın lvl değil item olduğunu göstermeye çalışıyolar
  • Charın cok guzel cok saglam Helal olsun!
  • EET iyi bir charın var birazda şanslısın boss keserek helal yoldan para kasmışsın bu hale gelmişsin

resimlere baktımda boss keserken hiç ksye maruz kalmamışsızı keşke bu durum aresde de olsada bizde biraz para kassak
  • orası tam benllikmiş ama burdaki arkadaslarımı bırakamam
  • çok güsel iii çarmış helal olsun valla
  • char çok güzel inş 70olursun clan güzel bide şanşlısın ne diyimmi sana helal valla kıskandım benimde assasian var 63 %80 az kaldı ass en
  • manyak resimler aga saoll

• RedShade şu imzanda bulunun resmi hangi siteden yapılyıor adres verirsen sevinirim.

Charın baya iyi. USKO ya göre. myko da o ne derece alır bilemem.
  • idare eder..
  • idare eder? nedir idare eden diye açıklama yaparsan daha iyi olur
    ne daha iyi olabilir yada ne olmazsa daha iyi olur diye

şuan defans harici kötü olan bişi yok onuda clandan alacağım itemlerle halledecem başkada bişi kalmıyo..

quote:

Orjinalden alıntı: wejder

idare eder..

-----------------------------------

www.ko_np_tracker.com da bulabilirsin gerçekten çok hoşlar!! ( aradaki _ leri silmen gerekli )

quote:

Orjinalden alıntı: polter

RedShade şu imzanda bulunun resmi hangi siteden yapılyıor adres verirsen sevinirim.

Charın baya iyi. USKO ya göre. myko da o ne derece alır bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedShade -- 28 Mayıs 2006; 23:22:21 >

• sonunda olduk bi 65 :) ama resim koyma anca şimdiye nasip oldu

eslantda bi boss avında ash knight a bi spike çakayım dedim;

http://img149.imageshack.us/img149/1458/pkpkpk9xc.jpg
  • aga sen ii atmıssın bea "oyunu arkadaşımda gördüm aldım cd sini kurdum ve ilk gece lvl 40 yaptım
    ama sanırım biraz öğrenmem gerekiyodu"
    1 gecede lvl 40 mı olunur
  • sabaha kadar oyna görürsün

quote:

Orjinalden alıntı: freadom

aga sen ii atmıssın bea "oyunu arkadaşımda gördüm aldım cd sini kurdum ve ilk gece lvl 40 yaptım
    ama sanırım biraz öğrenmem gerekiyodu"
    1 gecede lvl 40 mı olunur
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.