Şimdi Ara

Sizinle birkaç resmimi paylaşmak istedim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • size oyuna ilk başladığım günden itibaren olan resimlerimi göstermek istedim;

oyunu arkadaşımda gördüm aldım cd sini kurdum ve ilk gece lvl 40 yaptım
    ama sanırım biraz öğrenmem gerekiyodu;
    > Resim 1

daha sonra lvl 48 olduk tabi ve herkez gibi para hayalleri kuruyoruz derken abyss den beklediğim para geldi;
    > Resim 2

sonra bir event başladı ve güzel bi hediye aldım;
    > Resim 3
    (kalleş gm geri almasaydı şimdiye dual shard+8 'im vardı onun sayesinde)

daha sonra pazarcılığa atılıp elimdeki parayı değerlendiriyim derken yeni bir event daha oldu moradonda ve ben o an pazardaydım, hemen kesmeye başladım ve partisiz bi kutu düşürerek büyük bi başarı gösterdim;

> Resim 4
    > Resim 5
    (çıkan itemi 250m ye sattığım zaman çok sevindmiştim) (mykoda iyi para ediyodu)

sonra bir olay oldu ve serverde rollback'ı açık bıraktılar bir süre herkez upgradeye koşuştu bende tabi, ama serverin geri alınacağını bildiğimiz için sorun yoktu herkez birsürü şey yaptı..... (bende tabi) ;
    > Resim 6

daha sonra eX clanına girdim ve hayatıma renk geldi;

> Resim 7 ( luferde kesilmemiş npc bırakmamıştık bea )
    > Resim 8 ( tabi her hafta delosu korumak şart ) ( bu hafta en sıkıcı olanıydı, millet dışarıda kapışıyo biz CA yı koruyoz hesapda)
    > Resim 9 ( orc town a girip inn i kesmekten zevklisi yok ) [ hayattra girmem]
    > Resim 10
    > Resim 11

o sıralar tabi moradonda yeni bir event (hiç bulaşmadım gm kesebilinecek şeyler koymadı) (dts ve lich ler en basitleriydi) ;
    > Resim 12

tabi bide boss keserken çektiğim resimler;
    > Boss 1 (burda df kesiyorum lvl 68 bi rogue ile ve priest yok sadece minor kullanıyorum :p )
    > Boss 2
    > Boss 3
    > Boss 4

daha birsürü resim var ama hepsinin tek tek anıları var yazmak zaman alır şimdilik idare edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedShade -- 23 Mayıs 2006; 18:56:50 >

• char'ın gerçekten cok güzel
  • ne kadar zamanda yaptın bu kadar lwli ve parayı? ve de itemler ben çook uzun zamandır oynuyom daha eziğim yha
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightmarE_6

char'ın gerçekten cok güzel
    Myko da güzel bi char ..Yalnız bi ara rollback gelicek dedin die bi yer var orda +8 shardlar Elf Earing cart curt full item onları nerden buldun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightmarE_6

quote:

Orjinalden alıntı: NightmarE_6

saol arkadaşım

--------------------------------------------

quote:

Orjinalden alıntı: MoHaİr

ne kadar zamanda yaptın bu kadar lwli ve parayı? ve de itemler ben çook uzun zamandır oynuyom daha eziğim yha

5 ay ama zamanımın %85 ini pazarda geçirdim... hoşumada gitti

--------------------------------------------

quote:

Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

Myko da güzel bi char . .Yalnız bi ara rollback gelicek dedin die bi yer var orda +8 shardlar Elf Earing cart curt full item onları nerden buldun ?

arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

Myko da güzel bi char ..Yalnız bi ara rollback gelicek dedin die bi yer var orda +8 shardlar Elf Earing cart curt full item onları nerden buldun ?

Alıntıları Göster
    mykoda hangi serverdesin ben deimosdayım karus seni hiç görmedim de odin desin sanırım... Güzel char benim lvl daha 55 ezikk

• quote:

Orijinalden alıntı: SaikaZede

ne kadar zamanda yaptın bu kadar lwli ve parayı? ve de itemler ben çook uzun zamandır oynuyom daha eziğim yha
    deli etmişsin adamı oyunu bitirmişsin maşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLaVeRSnOT

mykoda hangi serverdesin ben deimosdayım karus seni hiç görmedim de odin desin sanırım... Güzel char benim lvl daha 55 ezikk

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SLaVeRSnOT

ben odin servrindeyim. deimos'un pek iyi olmadığını duydum ama hiç bakmadım..

--------------------------------------------------------------------------

quote:

Orjinalden alıntı: AAbAAzAA

sana öyle geliyo! istersen bi np kısmına bak :) daha lvl kasmaktan item kasmaktan cz ye çıkamadım 65 skill'im açıldığı ve clandan item desteği geldiği an cz de bitecem ama şimdillik sadece kasıyorum kasıyorum kasıyorum

----------------------------------------------------------------------------

bu arada bu resmide biraz önceki apos partisinde çektim lvl 64 deki ilk resmim;

> Lvl 64 cz apos partisi

• quote:

Orijinalden alıntı: RedShade

quote:

ben odin servrindeyim. deimos'un pek iyi olmadığını duydum ama hiç bakmadım..

--------------------------------------------------------------------------

quote:

Orjinalden alıntı: AAbAAzAA

sana öyle geliyo! istersen bi np kısmına bak :) daha lvl kasmaktan item kasmaktan cz ye çıkamadım 65 skill'im açıldığı ve clandan item desteği geldiği an cz de bitecem ama şimdillik sadece kasıyorum kasıyorum kasıyorum

----------------------------------------------------------------------------

bu arada bu resmide biraz önceki apos partisinde çektim lvl 64 deki ilk resmim;

> Lvl 64 cz apos partisi

Alıntıları Göster
    ya kardeş bişi dicem ama kırılma o blue dragon necklace +5 i kesinlikle dupesiz bulamazsın göstermeseydin bari dupeci olduğun belli olmasaydı ama o blue dragon necklace yakışmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: NowOrNever

ya kardeş bişi dicem ama kırılma o blue dragon necklace +5 i kesinlikle dupesiz bulamazsın göstermeseydin bari dupeci olduğun belli olmasaydı ama o blue dragon necklace yakışmamış

Alıntıları Göster
    beyler pekı bu mykoyu nerden indircez ve nerden uye olcaz
    lutfen soyleyınn

• quote:

Orijinalden alıntı: NowOrNever

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: harun___

>>>>>http://forum.donanimhaber.com/m_5345587/mpage_1/key_/tm.htm

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: harun___

>>>>>http://forum.donanimhaber.com/m_5345587/mpage_1/key_/tm.htm

Alıntıları Göster
    ya off mykoyu nerden indircemmmmm

• quote:

Orijinalden alıntı: spike_lee

ya off mykoyu nerden indircemmmmm

Alıntıları Göster
    MYKO da lwl daa mı kolay kasılıo!!

Char süpermiş!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: MythicForces

MYKO da lwl daa mı kolay kasılıo!!

Char süpermiş!!!

Alıntıları Göster
    bir nevi kolay kasılıyo eslant da macro yapmak serbest o yüzden daha güzel lvl kasabilirsin, ama herkezin itemleri çok sağlam olduğu için 70 olup noob olan çok insan var!
  • quote:

bir nevi kolay kasılıyo eslant da macro yapmak serbest o yüzden daha güzel lvl kasabilirsin, ama herkezin itemleri çok sağlam olduğu için 70 olup noob olan çok insan var!

Alıntıları Göster
    Gerçekten Güzel Char !
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Uqu®.

Gerçekten Güzel Char !

Alıntıları Göster
    mükemmel yaa söylecek söz bulamıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIRIP_GECiREN

Alıntıları Göster
    ii
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIRIP_GECiREN

Alıntıları Göster
    çok güzel char
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoGuEmAn

çok güzel char

Alıntıları Göster
    myko serverini

www.knight--online.com.my adresinden indirebilirsiniz aradaki trelerden birini silin...

Bu arada ya Deimos pek iyi sayılmaz ama çok sağlam adamlar yok değil özellikle warrior yönünden sağlam adamlar var çekişmeli de geçiyor savaşlar cz de desen her zaman olay ben zamanımdan biraz erken çıktığım için np mi bitidim :D

Ama odin çok iyi diyorsan yeni bir servere geçmeyi düşünüyorum. Myko dahilinde tabiki. Diğer serverler pek çekici gelmiyor Myko da lag olmasına rağmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: SLaVeRSnOT

myko serverini

www.knight--online.com.my adresinden indirebilirsiniz aradaki trelerden birini silin...

Bu arada ya Deimos pek iyi sayılmaz ama çok sağlam adamlar yok değil özellikle warrior yönünden sağlam adamlar var çekişmeli de geçiyor savaşlar cz de desen her zaman olay ben zamanımdan biraz erken çıktığım için np mi bitidim :D

Ama odin çok iyi diyorsan yeni bir servere geçmeyi düşünüyorum. Myko dahilinde tabiki. Diğer serverler pek çekici gelmiyor Myko da lag olmasına rağmen.

Alıntıları Göster
    evet odin iyidir deimosdan kat kat...

quote:

myko serverini

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.