Şimdi Ara

Hikayelerimi Nerede Paylaşabilirim? Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Forumda bilen bilir amatörce hikayeler yazıyorum... Bu hikayelerin sadece burada sınırlı kalmasını istemiyorum. Aklımda birkaç fikir var. Sizce; facebook sayfası mı kursam? Bir blog mu açsam? Yoksa bir youtube hesabı açıp, hikayeleri seslendirsem mi (uygun müziklerle birlikte) Hangisini yaparak hikayelerimi daha fazla insana ulaştırabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozzy Manson -- 18 Ocak 2017; 1:5:52 >

• Youtube ve face olabilir daha fazla insana ulaşmak açısından

Az ve öz olması için ise blog tercih edilebilir kanımca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 18 Ocak 2017; 0:57:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Youtube ve face olabilir daha fazla insana ulaşmak açısından

Cevabınız için teşekkür ederim Youtube bana daha mantıklı geliyor ama insanlar görsel olmadan sadece hikaye dinlemek ister mi?
  • Bence blog dar. YouTube da kimse ses dinlemez hikayeyi çizeceksen belki izlenir. Geriye Facebook kalıyor en iyi hikayeni büyük bi sayfada üstü kapalı reklam yaptırırsan dikkat çekersin belki
  • Blog olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozzy Manson

quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Youtube ve face olabilir daha fazla insana ulaşmak açısından

Cevabınız için teşekkür ederim Youtube bana daha mantıklı geliyor ama insanlar görsel olmadan sadece hikaye dinlemek ister mi?

Rica ederim

Sadece youtube tan insanlara ulaşmak zor olur diye düşünüyorum. Face sayfasında bu işe başlayıp, belirli bir sayıya ulaşınca, youtube a geçebilirsiniz.

Youtube üzerinde ise videonun ilgi çekici hale gelmesi için görselle desteklenmesi gerekiyor bir nokta da, tamamen siyah bir ekran görmemeli insanlar, yoksa dediğiniz gibi insanlar sadece hikaye dinlemek için kanalınıza abone olur mu bilemiyorum.

• incisözlük

en çok ilgiyi orada çekersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @221B baker street Çizim yapamam ama hikayeye uygun görseler bulup onları kullanabilirim. Cevabınız için teşekkür ederim

@SonictheHedgehog-MZ Facebook ve Blog ile başlayıp sonra bir Youtube kanalı alabilirim. Sadece siyah bir ekran dediğiniz gibi insanları sıkar, hikayeler uygun görseler kullanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozzy Manson -- 18 Ocak 2017; 1:23:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revion

incisözlük

Kuzenime atladim tarzi hikayeler dikkat çekiyor orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: 221B baker street

quote:

Orijinalden alıntı: Revion

incisözlük

Kuzenime atladim tarzi hikayeler dikkat çekiyor orda

çok sağlam hikayeler de var. 3-4 sene önce bıraktım inciyi takip etmeyi şuan velet kaynıyor.
  • Amaç sadece böyle ortamlarsa paylaş hocam ama kitap çıkarma işiyse beklentiyi fazla yüksek tutma. Yayınevleri bile artık sosyal medyada takipçi sayısına göre falan kitap çıkarıyor. Göz kanatan,sıradan yazılar yazan bir arkadaşım bu sayede kitap çıkarmıştı. Kötü çocuk gibi kitapların fazla okunduğu yerde ne beklenir bilmiyorum.
  • Youtube ve blog sayfası kulağa güzel geliyor. Hele youtube sayfası açıp birde hikayelerini uygun müziklerle seslendirirsen beğenilebilir.
  • @HarveyBullock Aslında niyetim bir kitap yazmak ama kendimi daha tam anlamıyla hazır hissetmiyorum. Amacım böyle kısa hikayeler yazıp paylaşmak... Wattpad sitesini de bu yüzden istemiyorum; hep aşk hikayeleri okunuyor.

@Don Atari Blog veya Facebook sayfası açmayı düşünüyorum ilk önce ardından bir Youtube kanalı. Hikayeleri uygun müziklerle ve görsellerle süslerim
  • Ozzy Manson kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle yazma olayı nasıl geldi aklınıza bir hobi olarak mı yapıyorsunuz yoksa ne bileyim öğrenciyseniz edebiyat filan mı okuyorsunuz.

Ben kafamda senaryolar üretim hayal etmeyi severim.
  • Don Atari kullanıcısına yanıt
    Tamamen hobi olarak yazıyorum hocam. 5 - 6 Yıl önce başlamıştım yazmaya; tabii o zaman yazdıklarım bi hayli kötüydü (Şuan da iyi diyemem ama eskiye nazaran çok daha iyi yazıyorum) Amacım bir kitap yazmak ama kendimi henüz yetersiz buluyorum; o yüzden kitabını yazacağım hikayeyi burada paylaşacağım (Ama ilk önce Hannibal Vs Sherlock hikayesini bitirmem lazım ) Yorumunuz için teşekkür ederim
  • Watpad i neden düşünmedin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qzerty

Watpad i neden düşünmedin?

Hocam orada hep aşk hikayeleri okunuyor
  • Hannibal vs Sherlock hikayenizi okudum ve begendim. devamini bekliyorum. Hikayelerini blog, facebook ve ozellikle Watpad'te paylasirsan daha cok kitleye ulasir diye dusunuyorum. hangilerinde paylasirsaniz haber verirseniz sevinirim @Ozzy Manson
  • Billaben kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim. Beğenmenize sevindim Sanırım Blog ve Wattpad hesabı açacağım; açtığım zaman buradan linkleri paylaşırım
  • Arkadaşlar şimdilik şöyle bir blog kurdum;http://ozzyhikaye.blogspot.com.tr/ bunun yanında bir de Wattpad hesabı açmayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.