İzmir Shell-gas, aygaz 1,66 ytl, İzmir-Ayrancılar mevkinde shell-gas ı 1,58 ytl ye satan istasyon var.
Bu fiyat farklılıkları satılan gazın kalitesinden mi kaynaklanıyor, yoksa bayiler arasında yaşanan rekabet fiyatlara mı yansıyor? Bu konuda bilgisi olanlar bu sorumu yanıtlarlarsa çok memnun olurum. Saygılarımla.
1.72
İzmir 22.12.07 1.75 litre fiyatı
1780 sivas merkez,daha üstü olan varmı?
BURSA AYGAZ 1,75 YTL
Wolf; 1,76 ya nerden hangi firmadan alıyorsun... gerçekten haketmiş
quote:
Orjinalden alıntı: wolf_HKN
1.76
Bu Lpg yi Benzine yetişdirecekler belli bize ucuz ekmek yedirtmezler belli 1 metre küp doğalgazın fiyatı yanılmıyorsam 0.6 ytl 1 lt lpg 1.7 ytl bir mala değerinden fazla fiyat ödersen a malın fiyatı katlanır ve enflasyon olur. Aslında almıyacan gaz maz bak nasıl düşüyor fiyatlar çaktırmadan gaza iteliyolar üçer beşer
LPG’ye uygulanan yüksek ÖTV nedeniyle Derneğimize yapmış olduğumuz şikayet e-posta mesajınızı aldık , bizlerde sektör olarak duygularınızı aynen paylaşıyoruz.
Gerek Türkiye LPG Derneği, gerekse sektörün önde gelen tüm LPG Dağıtım şirketleri ve kuruluşları devletin ilgili birimleri ile temaslarda bulunmakta, sıkıntılarımız defalarca kendilerine iletilmektedir. Bu şikayetlerimiz yazılı ve görsel basın ile de paylaşılmakta ve LPG üzerindeki haksız uygulamalar dile getirilmektedir.
LPG üzerine uygulanan bu adaletsiz vergilendirme ile ilgili basında çıkan haberleri Derneğimiz web sitesinde (www.tlpgder.org.tr) Güncel’in altında bulunan Basında LPG bölümünde bulabilirsiniz.
Türkiye LPG Derneği olarak , üye dağıtım şirketlerimizin ve siz değerli LPG kullanıcılarının haklı sıkıntılarını ilgili mercilere bir kez daha ileteceğimizi bildiririz.
Saygılarımızla,
Türkiye LPG Derneği
ne yapsak tüpcüden tüp alıp bizim cihaza mi aktarsak
kırıkkale de nerdeyse bütün istisyonlarda farklı en düşük 1.10 YTL en yuksek 1.32 YTL genelde ise 1.18 YTL.
lpg nin doğum yeri yarımca kocaeli tüpraş.shell ipragaz 1,55 opet aygaz 1,57 cok cok fazla.
istanbul avrupa yakası milangaz 1.59 yinede çok
Ankarada 1,22 ytl ile 1,143 ytl arasında değişen fiyatlar var.
Ankara Atisan Sanayi Girişindeki KaleGaz İstasyonunda 1.19 ben buradan kullanıyorum ve cok memnunum...Bilginize...
Adana da sunpet yücel otogaz 1.45 daha ucuzunu da görmedim. Yalnız Adana_Mersin yolunda daha düşük fiyatlar bulmak mümkün.
quote:
Orjinalden alıntı: aykut-ilsay
Ankara Atisan Sanayi Girişindeki KaleGaz İstasyonunda 1.19 ben buradan kullanıyorum ve cok memnunum...Bilginize...
Ocak'tan bu yana birşey değişmemiş demekki. Hala 1,19. Ancak Performans aşırı derecede düşüyor.
BP Autogas Istanbul Avrupa
1.64
SİVAS ta hemen hemen tüm gazlar 1,67 ama bugun pompacıyla konuşurken çocuk bu geceden itibaren benzinde 200 kuruş indirim olacak dedi peki lpg de olacakmı deyince öyle bişey yok ama olursa sanırım 1.43 çekilecek dedi.bilmiyorum ne olur HERKESE SAYGILAR