bir 56 yuksek oran. 2.30 motorin. arada bisey kalmamıs
İzmirde gaza bi kaç ay içinde % 7-8 civarında zam gelmiş. Devlet çalışanlarına % 4 ü bir yılda veriyor. bu nasıl hesap
quote:
Orjinalden alıntı: ankarametinerr
bir 56 yuksek oran. 2.30 motorin. arada bisey kalmamıs
2.40 sanırsam eurodizel . bence dizel fiyatları benzine çok yaklaşacak. çünkü dünyanın heryerinde durum böyle . bence gazıda yakın bir zamanda 1.60a çıkarırlar . ama bunun ykselmesi için öncelikle benzininde dizelinde aynı şekilde yükselmesi gerekli . yine lpg ile kullanamak daha ucuza gelir
konya 1530-1550 ısparta 1510-1540 arası değişiyor
bütçede açık varmış, ötv yi arttırıp, kapatıcaklarmış...
Herşey bizim cebimizden çıkıyor, adamlar da 2.5 - 3.0 benzinle mercedeslere biniyorlar, hepsini dizel e çevirseler belkide bu artışa gerek kalmaz ama kimin umurunda , paramız çok nasıl olsa
istasyonun bulunduğu yere göre değişebiliyor.milangaz fiyat/performans/menzil olarak en iyisi
Sivas merkez Aygaz 1530 ykrş.
istanbul gopta 1,53 shell
devlet hangi gerekçe ile lpg'ye zam yaptı
bodrumdayım ve 1.40 lardan şimdi 1.54
koyun gibi gidip alıyoruz. 1.70 yapsınlar yine sesimiz çıkmaz
Bayram zammı herhal bunlar. Düzce Akçakoca Ereğli 1,50 -- 1,55 arası markaya göre değişiyor
Ya beyler gerçekten ne yapmak lazım? Bi lpg kaldı elimizde oda artık özelliğini yitirmeye başladı. Ne yapabiliriz bilen varmı? Böyle giderse 2 ytl çok rahat olur öbür yıl.
Bütün araçların yekıt sarfına göre km başına aynı parayı yakacak şekilde düzenlemeye mi çalışıyolar ne
Anlamadım bunların derdini.
Ya bide mutfak tüpü 12kg = 22 -- 23 lt eder 37 ytl tüp olsa ; 1 lt si = 1,6 ytl ye falan geliyo. Eskiden mutfak tüpü daha ucuzdu arabaya ondan bassak nası olur dycem ama o daha pahalı. km ne yapar acaba ? Eskiden mutfak tüpü kullanan varsa km olarak bi tüple ne kadar gidyodu bi yazıversin çok merak ettim. Gaz içerikleri aynı ise aynı gider ama mutfak tüpünün daha enerjik olduğunu düşünüyorum..
Hocam Allah sabır versin size ne diyeyim.
quote:
Orjinalden alıntı: cankart
konya 1530-1550 ısparta 1510-1540 arası değişiyor
11 ekimde Ankara keçiören girişinde Aygaz 1. 44 tü.
İzmir kiraz Akpet,bp ve Po da 1.52 dıydı dün itibariyle
arkadaşlar bu fyat farkı neden kaynaklanıo? yanı ben 1.28lik gaz aldıgımda arabama bi zarar verir mi? yanı bunlarında katkı maddeleri var mı fiyat ona göre mi değişio? bu konuda bilgi verirseni çok sevinirim..
akşam 7 de fulledim shellgas. 1.38
aygaz ve milangaz hariç neredeyse hepsi 1.38 eskişehir yolunda.(ankara- şehiriçi)