Şimdi Ara

Sizlere YGS-LYS Matematik Çizelgesi Hazırladım (Güncelleme: Fizik eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
11
Favori
1.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: win streak

Valla ne yazarsan yaz boş iş

Gülüm ''ne yazarsan yaz'' dediğin anda zaten kendinle ilgili fazlasıyla bilgi vermiş oldun. Senin buraya gelip bunları yazman ne kadar gerekli onu hiç sorguladın mı? DH'de forumda takılıyorsun, neyin gerekli neyin gereksiz olduğuna dair ahkam kesebilecek durumda değilsin. Ancak şunu dersen olabilir: ''ben MF ilk 5000'deyim, bu çok gereksiz bence''. Ki o zaman bile bu senin öznel tercih ve görüşün olarak kalacaktır, genelleme yapamazsın.

Git üniversite oku, yüksek lisans falan yap da dilini biraz törpülesinler. Fazla ukalasın.

• quote:

Bunun saçmalığını görmek için derece yapmama gerek yok.Senin yardımcı olmaya çalıştığın adam gerçekten bunlara ihtiyacı varsa neden internete YGS-LYS konuları yazmıyo da senin yeni çizelgeni bekliyo? Ya da sen neden yeni çizelge hazırlıyosun internette yüzlerce varken? Sonuç olarak GEREKSİZ

İnternetteki YGS-LYS konusu olan sayfaların büyük çoğunluğu güncel değil. Yüzlerce var dediğin şeylerin 99 tanesinde polinom hala LYS konusu olarak gözüküyor. Benim yaptığım şekilde bir çizelge görebilmiş değilim, onu da belirteyim. Konuları Talim Terbiye Kurulu'nun müfredatına göre gruplandırıyorum ben, bu şekilde sistematik olarak veren bir yer bile görmedim. Sen boş konuşmaya devam et, çok biliyorsun çünkü(!)

• Ulan iyilikte yaramıyor ne nankörsünüz lan beğenmiyorsanız geçin konuyu. İnternette ygs-lys konularını bu düzende veren bir liste yok. Sağolsun adam karşılık beklemeden uğraşmış yapmış ihtiyacı olanlar için foruma koymuş buna bile bok atma peşindesiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ya kardeşim uzatma şu sınava ucundan çalışan adam bile bilir neyin ygs neyin lys olduğunu yapma gözünü seviyim

Ben zaten insanlar YGS-LYS konularını karıştırıyor demedim ki... Çizelgelerin yapılma amacı konuları bir bakışta görebilmek. Bu kadar işte, bunun nesini anlayamıyorsun? İnternette bu şekilde a4'e basılacak çizelge var mı? Varsa göster. İnternetteki mevcut listeler senin için yeterli olabilir, benim için yeterli değiller. Ben sınava hazırlanmıyorum, kardeşimin durumunu takip ediyorum. Her seferinde MEB'in 30-40 sayfalık müfredat dosyalarını açmaktan bıkınca güncel müfredatı doğru bir şekilde tek bakışta görebileceğim bu çizelgeleri hazırlamaya karar vermiştim. Tamamen bir ihtiyaçtan ötürü ortaya çıkan şeyler bunlar. Gereksiz falan değiller.

Söylediğin şeylerin anlamsız ve yanlış olduğunu anlatan her cevabım sonrası konuyu başka bir noktaya çekiyorsun. İlk önce internette var dedin, internettekiler yanlış deyince doğrusunu zaten herkes bilir dedin. Belli ki ben susana kadar susmayacaksın. O nedenle bu sana son cevabımdı.

• Transformatörlerle sürekli ygs denemelerinde karşılaşıyorum, ygsde yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immoskau -- 14 Aralık 2016; 0:52:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: immoskau

Transformatörlerle sürekli ygs denemelerinde karşılaşıyorum, ygsde yok mu?

Ortaokul konusu olduğu için YGS'de çıkabilir. Atlamışım onu. Başka var mı gözüne çarpan konu?
  • Hocam güzel çalışma olmuş sen bazılarına kulak asma boş boş konuşuyorlar

• Eline sağlık takipteyiz gayet yararlı.

• Eline sağlık

• Çok yararlı konu.
  • Harika olmuş elinize sağlık. Geometriden de yapabilirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.