Bildirim
Sizlere YGS-LYS Matematik Çizelgesi Hazırladım (Güncelleme: Fizik eklendi)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Permutasyon 10 olduğu için ygs değil mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: WhiteBlackie
Permutasyon 10 olduğu için ygs değil mi?
Tekrarlı Permütasyon ve Dönel Permütasyon 12. sınıfta artık. Ama haklısın konunun başı 10. sınıfta mevcut. Zaten yıldız var üzerinde onlar YGS'de çıkacak veya çıkabilecek konuları simgeliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ONUR -- 10 Aralık 2016; 15:36:16 > -
Teşekkürler 11 olduğum için onu bilmiyordum -
Güzel bir çalışma olmuş hocam teşekkürler. odamda konular liste halinde asılıydı fakat söküp senin çizelgeyi asasım geldi. Çünkü bu hali listeden çok daha anlaşılır olur. bu arada Trigonometri-1 ygs'de var. -
quote:
Orijinalden alıntı: elonardo
Güzel bir çalışma olmuş hocam teşekkürler. odamda konular liste halinde asılıydı fakat söküp senin çizelgeyi asasım geldi. Çünkü bu hali listeden çok daha anlaşılır olur. bu arada Trigonometri-1 ygs'de var.
Dik Üçgen ve Trigonometrik Oranlar kısmı onu karşılamıyor mu? Karşılamıyor ise yıldızla belirticem onu da? Birşey değil bu arada. -
quote:
Orijinalden alıntı: 07ONUR
quote:
Orijinalden alıntı: elonardo
Güzel bir çalışma olmuş hocam teşekkürler. odamda konular liste halinde asılıydı fakat söküp senin çizelgeyi asasım geldi. Çünkü bu hali listeden çok daha anlaşılır olur. bu arada Trigonometri-1 ygs'de var.
Dik Üçgen ve Trigonometrik Oranlar kısmı onu karşılamıyor mu? Karşılamıyor ise yıldızla belirticem onu da? Birşey değil bu arada.
karşılıyor -
Hocam cok guzel diger dersler icinde yapabilir misiniz acaba trsekurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel olmuş eline sağlık
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
eline sağlık çıkartıp asıcam bunu fen dersleride olursa çok güzel olur -
eline saglik ustadim guzel olmus kaydettim obur derslere de yapabilirsin
Çok iyi olmuş fen yapabilirsen mükemmel olur
eline saglık hocam. -
Sağolun, Fizik için yapmayı düşünüyorum sadece. -
Bugun gittim cikarttim astim fizigide bekliyorum
Fizik eklendi gençler. -
teşekkürler hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: win streak
Bunu bilmeyen sınava girmesin zaten
Amaç ne?
Fenini bekleyenler
Amacın ne olduğu ilk cümlede yazıyor, bir oku istersen. -
quote:
Orijinalden alıntı: win streak
Ne yani sen bunu yapmasan millet ygs diye türeve mi çalışacak
Kitapların içindekiler kısmında yeterince bilgi yok mu
Diğer dersleri yapmanı bekleyen insanlar ayrı komedi
Ne diyorsun gülüm sen? Derdin nedir? Okuyor musun, kimsin? Hangi vasıfla ahkam kesiyorsun?
Amacı ilk cümlede yazıyor dedim okuduğunu anlayamıyorsun sanki? Kitapların ilk sayfalarında yeteri kadar bilgi olduğunu düşünmüyorum, özellikle matematik YGS-LYS Geometri, Analitik geometri şeklinde bölük pörçük durumda.
Bu çizelgeler eksik konuların işaretlenmesinde kullanılabilir, konuları bilme düzeyine renklendirilebilir, genel tablo net bir şekilde öğrencinin karşısında durabilir. -
Sahsim adina pek gerekli gormesem de ellerine saglik. Birilerinin isine yaramis demek ki fenini de istemisler. Meyve veren agac taslaniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- buspon 5 mg kullanıcı yorumları
- kırık obp nedir
- cos4x açılımı
- hukuk okumalı mıyım testi
- milli eğitim bakanlığı ders kitapları nereden alınır
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X