Şimdi Ara

ŞİZOFREN BİR ANNE İLE YAŞAMAK (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
5
Favori
11.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Üstad annenin dini görüşü nasıl çok yakından ilgili mi?
  • Allah sabır versin
    seninkilerin düzeyinde olmasa da yaşadığım bir takım sıkıntılar sonucu ben de biraz hissizleştim. gerçi bunu hissizlik olarak tanımlamıyorum. sevgilisinden ayrıldığı için zırlayanlar, tam değil de yarım ekmek döner yediği için fakir edebiyatı yapmaya çalışanlar... başta insanların bu kadar basit şeyleri dert edebilmelerine hayret ediyordum. böyle s*k*msonik şeyleri dert edip, dert etmeyenleri hissizlikle suçlayan veya böyle şeyler karşısında zırlamıyor diye o insanın hayatının ultra tozpembe olduğunu sanan insanlar asıl tozpembe hayatı kendilerinin yaşadığının farkında bile değiller. ağır depresyonda olduğum ve sıkıntılarımın üstüme hücum ettiği dönemi çok şükür atlattım. ama bu sefer de hissizliğimden dolayı biraz anormal ve bütün dünya üzerinde tek başıma yalnız halde hisseder oldum. ama böyle hisseden tek kişi olmadığımı görmek bu sıkıntımı biraz giderdi.
    eğer sen de bu hissizliğinin insanlar tarafından anlaşılamadığını hissedersen ve bundan rahatsız olursan beni ve konuya gelen diğer üyeleri hatırla. seni anlayan (umarım küstahlık - çokbilmişlik etmiyorumdur, en azından bahsettiğin hissizlik olayını anladığımı düşünüyorum) insanlar olduğunu hatırla. basit şeylere üzülen ikiyüzlü insanların mazlum edebiyatlarının seni kandırmasına izin verme. dert, cinsel uzuv gibidir. herkes en büyüğünün kendinde olduğunu sanar. eğer çok ileri giderlerse çıkarıp masaya vur. (dertlerini yakınlarının yanında dile getirmek istemiyorsan en azından kafanın içinde çıkarıp masaya vur ve onların ne kadar küçük olduğunu hatırla)

• Konuyu hortlatıyorum. Şimdiki durumun nedir? Bende benzer şeyleri yaşıyor ve hissediyorum. Akıl sağlığımı kaybetmekten korkuyorum. Sen neler yaptın? En sevdiğim şeylerden bile zevk almıyorum artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.