Şimdi Ara

sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.052
Cevap
44
Favori
62.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkexorcist

quote:

Orijinalden alıntı: qezgin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qezgin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

Tatile gideceğim dedim rica ettim hala kargoda bi bilgi yok umarım vermiştir benimkini, mesaj attım tekrar bakalım ne dicek. Bide bir arkadaş sjcam yazmayanlar orjinal değil falan demiş doğru mu bu? Snpai de satılanlarda yazmıyor ama adamların feedback baya iyi ve herkes orjinal olduğunu söylemiş?

Ağustostan sonra üretilen sj4000'lerde sjcam logosu var. Önceden üretilenlerde yok. Snpai'den alacağınız ürün orjinal. Ben de halen snpai'den aldığım sj4000'i kullanıyorum.
    Söylediğim durum sj4000'in wifi özellikli modeli için geçerli. O modelde orjinal üründe sjcam logosu var.

Bana gelen ürün sahteydi. Alanlarda sahte olup olmadığını fark etmedikleri için öyle yorum yazıyorlar. Gece çekimi berbat ötesi gündüzü güzel lafım yok pek ama gece gerçekten berbat.

Sahte olduğuna emin misiniz. Işıksız ortamda gündüz aldığınız verimi alamamanız doğal. Aynı şey gopro için de geçerli. Bilginiz olsun sahte olan üründe en azından cihazın menüsü farklı oluyor. Birçoğunda ön kapaktaki baskılar farklı, bakar bakmaz anlayabiliyorsunuz.

Valla kutusundan anladım resistabt yazıyor kutunun üzerinde ayrıca vidalarıda farklı kılıfının. Menü farklı derken onu okumadım,bilmiyorum.
    D100 karayolunda ışık olmasına rağmen hiç belli olmuyor araçların plakaları etrafta flu gözüküyor.
    NOT:Bendeki ürün SJ4000 diye satılanlardan 2 ay kadar oldu alalı. Ayrıca pili yaklaşık yarım saat dayanıyor fazlası yok.

Hangi linkteki ürünü almıştınız. Keşke itiraz etseydiniz. Para iadesi alırdınız.

Ürünü 3 gün sonra onayladım onayladığımın ertesi günü fark ettim aslında internette gördüm.Sonrasında aliexpress dispute açtırmıyor.
    Aldığım ürün linki buhttp://www.aliexpress.com/snapshot/6114389086.html
    Soruma da cevap vermedi siteye ayrı mail attım yazı yazıp ama ondan da birşey çıkmadı.
     sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qezgin -- 23 Eylül 2014; 13:28:44 >

• 3 model arasında kaldım motorda kaska takıp kullanacagım hangısını alsam acaba karasızım :(

http://www.amazon.com/gp/product/B00MLPNNLA/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1TX825FUXRB4Z

http://www.amazon.com/Looxcie-Streaming-Recording-Social-Camera/dp/B00JZTH8AW/ref=sr_1_9?ie=UTF8&qid=1411468783&sr=8-9&keywords=Looxcie+3

http://www.amazon.com/gp/product/B00MQKNCFC/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A2IPF0LMGRE9BQ

2.linkteki üründe 2 yıl garanti var amazondan aldıgım ıcın 2 yıl boyunca brısey olsa her türlü öttürürüm :)

• Gopro hero 3 düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Açıkcası 50$ lık bir ödeme yapmayı düşünüyorum.Mesaj attım kendisine dönüş yapmasını bekliyorum..İstemez isede her türlü reklamını yaparım

Hocam sizin mesajlar çok bombaymış gerçekten. Elinize yüreğinize sağlık sayenizde elin asyalısı Türk insanının yalana karşı olan hassasiyetini ve tiynetini öğrendi. Bundan sonra daha dikkatli olurlar.
  • asilkan20 A kullanıcısına yanıt
    Şöyle oluyor

• gizmoo G kullanıcısına yanıt
    http://www.banggood.com/95Cm-Extendable-Handheld-Monopod-Pole-For-Gopro-Hero-3-Or-2-Or-1-p-922002.html
    bu biraz daha kaliteli gibi açıldığı kademelerde kilitleniyor sanki boşluklar var üstünde.
  • Snpaiye akşam mesaj gönderdim. Hakkında şikayetler olduğunu JMBsynergiz sj4000 yerine Acmell sd28 gönderdiği konusunu söyledim. Kesinlikle acmelli kabul etmeyeceğimi. Oirjinal jmb synergiz sj400 sjcam istediğimi eğer fake gelirse dispute açıp, uluslararası forumlarda hakkında olumsuz kötü yorumlarda bulunacağımı söyledim. ısrarla orijinal ürün gönderdiğini belirtti bakalım hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamay_aytam

quote:

Açıkcası 50$ lık bir ödeme yapmayı düşünüyorum.Mesaj attım kendisine dönüş yapmasını bekliyorum..İstemez isede her türlü reklamını yaparım

Hocam sizin mesajlar çok bombaymış gerçekten. Elinize yüreğinize sağlık sayenizde elin asyalısı Türk insanının yalana karşı olan hassasiyetini ve tiynetini öğrendi. Bundan sonra daha dikkatli olurlar.

Tamamen mesajınızda ironi yaptığınızı düşünüyorum. Türk insanı yalan karşı hassasiyetli mi :) Tüm dünyada dolandırıcı olarak anılıyoruz. Olsa olsa Çinlilerin 1-2 basamak altındayız bu konuda diyebilirim. Sağ olsun milletimizin aklı sadece çakallığa, gelen turiste her şekilde geçirmeye, ihracatta kaliteli numune gönderip 5 para etmez malzeme göndermeye bastığı için maalesef ki pek bir farkımız olduğunu söyleyemeyecğim. Uluslararası lojistik sektöründe büyük firmalardan birinde çalışıyorum işim gereği sürekli fuarlara katılırım yabancı müşterilerle görüşürüm ve kendi portföyümde yerli&yabancı epey bir müşterim var. Avrupalı firmaların ülkemizdeki üreticilerden yediği kazıkları bir duysanız ve bu kazıklardan sonra Türkiye'den ürün ithal ederken nasıl çekindiklerini bir görseniz hassasiyeti anlarsınız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menzil34 -- 24 Eylül 2014; 9:16:30 >

• 18 Eylülde aldığım Sj4000 Wifi modeli bugün Sweden Post ile gönderilmek üzere yollanmış. Orjinal yolladığına dair mailleşmelerim elimde. Gönderdiği ürün sahte çıkarsa ki sanmıyorum, her türlü hakkımı savunacağım. 90$ para veriyoruz. Oranın şartlarına göre çok iyi bir para.

Evan Online Store

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-2014-NEW-FHD-gopro-1080P-SJ4000-Wifi-RF-Remote-Control-Helmet-Sports-hd-Camera/2021125122.html

• Banggood'da wifili orjinal modelin fiyatı 99dolara inmiş.
    Haberiniz olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafacey

Banggood'da wifili orjinal modelin fiyatı 99dolara inmiş.
    Haberiniz olsun...

link?
  • Christopher Moltisanti kullanıcısına yanıt
    Anlık indirimmiş yeni fiyatı 102dolar
    http://www.banggood.com/SJcam-SJ4000-WiFi-Car-DVR-Camera-Sport-DV-Novatek-Waterproof-p-939976.html
  • quote:

Anlık indirimmiş yeni fiyatı 102dolar
    http://www.banggood.com/SJcam-SJ4000-WiFi-Car-DVR-Camera-Sport-DV-Novatek-Waterproof-p-939976.html

aliexpress ten farkı ne hocam buranın hiç alışveriş yapmadım burdan çek v.s birşey varmı biraz bilgi verirmisiniz? kargo v.s nasıl?
    Aliexpress'te genelde küçük esnaf satış yapıyor. Sahte olma ihtimali yüksek.
    Banggood birçok ülkede deposu olan büyük bir firma. Orjinal diyorsa sözünün arkasında durur. Orjinal olmayanları zaten açıklamalarında belirtiyor. Sahte çıkarsa muhatabın var.

Anlık indirimle gene 99dolara satılıyor.
  • quote:

Aliexpress'te genelde küçük esnaf satış yapıyor. Sahte olma ihtimali yüksek.
    Banggood birçok ülkede deposu olan büyük bir firma. Orjinal diyorsa sözünün arkasında durur. Orjinal olmayanları zaten açıklamalarında belirtiyor. Sahte çıkarsa muhatabın var.

Anlık indirimle gene 99dolara satılıyor.

yeni versiyonmu bu peki? bir ara eski versiyon satıyor diyolardı? 102 dolar yazıyor bende?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Moltisanti -- 24 Eylül 2014; 16:38:26 >
  • banggood ile aliexpress.deki puhui digitalin sattıkları arasında ekstra bir batarya ve desktop charger var sizce şu an nereden almalı?
    Banggood'da wifisiz modelin eski versiyonları satılıyor yani logosuz model. Logolusu da var ama pahalı.
    Wifili modelde bildiğim kadarıyla iki versiyon var. Eski versiyonda sorunlar varmış. Yeni versiyon sorunsuz ve piyasadaki orjinallerin neredeyse hepsi Banggood da dahil yeni versiyon.

Aliexpress'te Puhui'dan alanlar da oldu. Ordan alınanların da orjinal olduğunu onayladı forumdakiler.

Karar sizin.
  • quote:

Banggood'da wifisiz modelin eski versiyonları satılıyor yani logosuz model. Logolusu da var ama pahalı.
    Wifili modelde bildiğim kadarıyla iki versiyon var. Eski versiyonda sorunlar varmış. Yeni versiyon sorunsuz ve piyasadaki orjinallerin neredeyse hepsi Banggood da dahil yeni versiyon.

Aliexpress'te Puhui'dan alanlar da oldu. Ordan alınanların da orjinal olduğunu onayladı forumdakiler.

Karar sizin.

Banggood alalım o zaman anlık 99 dolar yakalayabilirsem alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menzil34

quote:

Orijinalden alıntı: tamay_aytam

quote:

Tamamen mesajınızda ironi yaptığınızı düşünüyorum. Türk insanı yalan karşı hassasiyetli mi :) Tüm dünyada dolandırıcı olarak anılıyoruz. Olsa olsa Çinlilerin 1-2 basamak altındayız bu konuda diyebilirim. Sağ olsun milletimizin aklı sadece çakallığa, gelen turiste her şekilde geçirmeye, ihracatta kaliteli numune gönderip 5 para etmez malzeme göndermeye bastığı için maalesef ki pek bir farkımız olduğunu söyleyemeyecğim. Uluslararası lojistik sektöründe büyük firmalardan birinde çalışıyorum işim gereği sürekli fuarlara katılırım yabancı müşterilerle görüşürüm ve kendi portföyümde yerli&yabancı epey bir müşterim var. Avrupalı firmaların ülkemizdeki üreticilerden yediği kazıkları bir duysanız ve bu kazıklardan sonra Türkiye'den ürün ithal ederken nasıl çekindiklerini bir görseniz hassasiyeti anlarsınız :)

Hocam tabiiki ironi yapıyorum. Görmüyor musunuz hali? Ne denebilir bu duruma? Normalleşti artık ona yanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.