Şimdi Ara

sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.052
Cevap
44
Favori
62.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adonise

Bunlarda benim cihazdan.

sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress

quote:

Orijinalden alıntı: au07

Bu kameranin wireless modelini bebek izleme kamerası olarak kullanmak mümkün olur mu acaba?

Kullanılır hocam. Bende kamera boşta kaldımı öyle kullanmayı düşünüyorum. Bebek odasına kamerayı kat, salonda balkonda telefondan izle.

Ben de öyle düşünüyordum en başta ama sonra bataryalı bir şekilde sürekli şarj sıkıntısı olacak çok pratik değil onun yerine ucuz yollu bir ip kamera olabilir. Ama bir şekilde sürekli besleme ile araç kamerası olarak kullanıldığı gibi yapmayı becerirsek tadından yenmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• TheNorth kullanıcısına yanıt
    inceleme için teşekkürler hocam. bilindikten şaşmamak lazım ozaman. sjcam sj4000 iyi. orjinal wi-fi li uygun rakam gördüm mü alayim bitane
  •  sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress

banggood.com dan aldığım sjcam wifi modeli bu gün elime geçti. Sanıyorum ürün orjinal video kalitesini kontrol ettim gayet iyi. Ayrıca ürün güzel paketlenmiş alacak arkadaşlar 3-5 $ fazla versin en azından kafası rahat olsun site güvenilir.

Edit: Resim linki düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonBrack -- 25 Eylül 2014; 14:30:44 >
  • Banggood sjcam wifi için bekleyenler varsa şu an oldukça indirimli satılıyor. orjinal sjcam versiyonu.

http://goo.gl/3LvnOe

üye olunca %5 indirim kodu alıyorsunuz ya da soldan mail listesine üye olun. 97$'a geliyor.

yoksa sjwifi kuponunu kullanıp 99.99$'a alabilirsiniz.
  • sparcoo kullanıcısına yanıt
    Sjcam alacaksanız Puhui'yi tavsiye ederim.orjinal satıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 25 Eylül 2014; 14:52:42 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Antelope

Bende almayı düşünüyorum arkadaşlar,canımın yanmayacağı şekilde aparatlarıyla beraber en uygun nereden alabilirim.

Yardımcı olabilir misiniz?

Hocam benim aldığım satıcı Puhui Digital linki;

http://www.aliexpress.com/item/SJCAM-Original-SJ4000-WIFI-Action-Camera-Diving-30M-Waterproof-Camera-1080P-Full-HD-Underwater-Sport-Camera/2016716076.html

Bu satıcıdan alan başka arkadaşlar da var. Sizin için fiyatı da uygunsa ben şahsen almak isteyenlere ve size tavsiye edebilirim. Original mi sahte mi diye kuşku olmaz en azından içinizde.

Çünkü sattığı ürün original. Bir çok da aparatıyla geliyor. Pazarlıkla daha uygun fiyata bile alabilirsiniz belki.

Teşekkürler hocam,

106$ diyor siz indirim yaptırabildiniz mi? ve 106$ gümrükten geçiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: burakyalkin

banggood.com dan aldığım sjcam wifi modeli bu gün elime geçti. Sanıyorum ürün orjinal video kalitesini kontrol ettim gayet iyi. Ayrıca ürün güzel paketlenmiş alacak arkadaşlar 3-5 $ fazla versin en azından kafası rahat olsun site güvenilir.

Edit: Resim linki düzeltildi.

Kac gunde geldi hocam sizin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bu kamerayı samsung şarj aletiyle şarj eden var mı ? hızlı şarj eder ama sağlıklı olur mu acaba ?
  • Antelope A kullanıcısına yanıt
    geçiyor satıcıya mesaj olarak bırakın gift olaraktan 21 dolar diye deklare edip yolluyor.
  • Arkadaşlar simdi aliexpressden mi alayım banggoodan mı?
  • quote:

Arkadaşlar simdi aliexpressden mi alayım banggoodan mı?

Banggood daha garantidir orjinal olma konusunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Christopher Moltisanti kullanıcısına yanıt
    Eylülün 10 unda verdim hocam siparişi tam 15 gün sonra elimdeydi ürün.
  • quote:

quote:

quote:

Bende almayı düşünüyorum arkadaşlar,canımın yanmayacağı şekilde aparatlarıyla beraber en uygun nereden alabilirim.

Yardımcı olabilir misiniz?

Hocam benim aldığım satıcı Puhui Digital linki;

http://www.aliexpress.com/item/SJCAM-Original-SJ4000-WIFI-Action-Camera-Diving-30M-Waterproof-Camera-1080P-Full-HD-Underwater-Sport-Camera/2016716076.html

Bu satıcıdan alan başka arkadaşlar da var. Sizin için fiyatı da uygunsa ben şahsen almak isteyenlere ve size tavsiye edebilirim. Original mi sahte mi diye kuşku olmaz en azından içinizde.

Çünkü sattığı ürün original. Bir çok da aparatıyla geliyor. Pazarlıkla daha uygun fiyata bile alabilirsiniz belki.

Teşekkürler hocam,

106$ diyor siz indirim yaptırabildiniz mi? ve 106$ gümrükten geçiyor mu?

Yok hocam da benim bir sonraki siparişlerde indirim yapacağı konusunda anlaşmıştık. Ama siz hangi konuda yaparsınız artık tercih size kalmış hocam.

Faturasını kolinin içine koymuş. O gerekenleri yazar siz rahat olun güvenilir bir satıcı. Dolayısıyla ben de aynı fiyattan aldım sorun olmadan geçti. Herhangi bir gümrük vergisi falan da

ödemedim. O konularda rahat olun, satıcıya 75 £ sınırını hatırlatın o gerisini halleder.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoMMeS

quote:

Bunlarda benim cihazdan.

quote:

Orijinalden alıntı: au07

Bu kameranin wireless modelini bebek izleme kamerası olarak kullanmak mümkün olur mu acaba?

Kullanılır hocam. Bende kamera boşta kaldımı öyle kullanmayı düşünüyorum. Bebek odasına kamerayı kat, salonda balkonda telefondan izle.

Ben de öyle düşünüyordum en başta ama sonra bataryalı bir şekilde sürekli şarj sıkıntısı olacak çok pratik değil onun yerine ucuz yollu bir ip kamera olabilir. Ama bir şekilde sürekli besleme ile araç kamerası olarak kullanıldığı gibi yapmayı becerirsek tadından yenmez

Hocam valla ayarlarda car mode var büyük ihtimalle bataryasız çalışır diye düşünüyorum ama denemedim daha...

• @Vahşi Hindi Süprizi sağolsun dün 92 dolara paypal ile aldık bakalım bügün kargoya verilmiş gözüküyor ama takip no boş.extra batarya ve desktop şarj yok.

http://www.flytexpress.com/ShowTraceInfo.aspx?orderid=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Moltisanti -- 25 Eylül 2014; 18:29:17 >
  • imparatorlak kullanıcısına yanıt
    hocam ben cevap veriyim açıkça banggood.comdan aldım free ship olarak, ilk hafta verdikleri kargo takip no boş göründü hep unknown yazıyodu.
    10 gün sonra transporting yazısı çıktı. 14. gün gümrükte olduğu yazdı. Gümrüğe geldikten sonra zaten ptt nin sitesinden takip edebiliyosunuz. 15. günde kargoyu teslim aldım.
  • Teşekkürler.

Bu arada ebaydan yeni hesap açarak 15 dolar altlimitli 10 dolarlık kupon alabilirsiniz. Kupon 7 gün sonra yükleniyor. Batarya ve sarj ünitesi gibi aksesuarlar alınabilir.
  • Puhui'den alın kafanız rahat olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antelope A kullanıcısına yanıt
    ben puhui den almıştım yaz başında wifisiz olanı 13 günde elime ulaştı pazarlık yapıpı biraz indirim ve birde hediye kafa bandı istemiştim kabul etmişti
    hiç bir şey belirtmediğim halde pakette 21 dolar olarak göstermiş fiyatını , büyük ihtimalle türkiyeye herkese aynı bu taktikle gönderiyo
  • şimdi benim şöyle bi sorum olacak kullanan arkadaşlara...
    acaba bu alete 10-12 saat kesintisiz kayıt için batarya modlaması yapabilir miyiz??
    yani acaba herhangi bir 3.7v yüksek kapasiteli pil taksak (görüntünün çok önemi yok pili kaska falan gömebilirim) cihaza uyar mı acaba??
    ayrıca cihazın sensörü bu kadar uzun kaydı kaldırabilir mi?? (ısınma açısından)
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.