Şimdi Ara

sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.052
Cevap
44
Favori
62.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Puhuiye 95$ dan gönderirse alacağını ve onun reklamını yapacağını söyle.Gerekirse buranın linkini ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoMMeS

Bir mesaj daha yazdık bakalım. 95 $ meselesinden bahsettim. Az da olsa kurun yükselmesinden de... sjcam wi-fi sipariş sayısı en çok olan diğer 4 firma ile de yazışıyoruz. En çok düşen 3 pil, araç seti ve masaüstü şarjını 108$'a veren thronhowe co.ltd oldu.

Satıcı döndü mü size? 95$'ı kabul ediyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkexorcist kullanıcısına yanıt
    henüz bakamadım. işyerinde filtre var açamıyorum. yoğunlukta var. akşama yazarım buraya.
  • şu 95 dolar meselesini biri kesin dille yazsa güzel olur sınır 100 dolar mı yoksa 75 euro kurundan 95 dolarmı benim alışverişim tam arada 98 dolar çözemedim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalorx -- 30 Eylül 2014; 16:52:35 >
  • darkexorcist kullanıcısına yanıt
    4 satıcıdan da cevap gelmemiş. Orada bayram filan mi demişti birileri. bekleyelim biraz elbet dönecektir.

• kalorx K kullanıcısına yanıt
    Bizim bahsettiğiniz 95$ alacağımız ürünün fiyatı. Elemanla daha ucuza almak için pazarlık yapıyoruz. Gümrük muafiyeti için 75€ altında görünmeli alışveriş. Bunu da satıcı ile iletişimde geçip düşük göstermesini isteyerek sağlayabilirsiniz.

• Kernel Panic kullanıcısına yanıt
    Reklam ve forumdan bahsettim elbet.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoMMeS

4 satıcıdan da cevap gelmemiş. Orada bayram filan mi demişti birileri. bekleyelim biraz elbet dönecektir.

Yarın yani Çarşamba 1 haftalık tatilleri başlıyor Çinlilerin. Haberinizin olsun
  • Herkese Merhaba SJ4000 Wi-fi (SJCAM) ile çektiğim görüntüleri montajladım. Çekimleri yaparken HDR Mode sürekli açıktı. WB Auto'daydı. Araç kullanırken Car Mode devredeydi. Sualtı videolarında RED Filtre kullanmadım. Araç içi görüntülerinde Housing kullanmadım. Bana kalırsa f/p açısından en iyi kamera diyebilirim. Kesinlikle beklentileri fazlasıyla karşılıyor. iyi seyirler...

• ilk önce 240p de kalmış görüntü bu kadar kötümü diyordum son anda 1080p yapmak aklıma geldi görüntü çok güzel çok hoşuma gitti

bu arada güzel bir çalışma olmuş eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: gr4phics

ilk önce 240p de kalmış görüntü bu kadar kötümü diyordum son anda 1080p yapmak aklıma geldi görüntü çok güzel çok hoşuma gitti

bu arada güzel bir çalışma olmuş eline sağlık

Teşekkür ederim dostum.
  • Benimde bu cihazdan alma vaktim gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanSAYGI

Herkese Merhaba SJ4000 Wi-fi (SJCAM) ile çektiğim görüntüleri montajladım. Çekimleri yaparken HDR Mode sürekli açıktı. WB Auto'daydı. Araç kullanırken Car Mode devredeydi. Sualtı videolarında RED Filtre kullanmadım. Araç içi görüntülerinde Housing kullanmadım. Bana kalırsa f/p açısından en iyi kamera diyebilirim. Kesinlikle beklentileri fazlasıyla karşılıyor. iyi seyirler...

Car Mode ne işe yarıyor hocam?

• Merhaba,

Arkadaşlar makinenin fotoğraf kalitesi nasıl, bilgi verebilir misiniz?

Eğer bu fiyata daha iyi bir fotoğraf çekme kalitesine sahip makine bulabilirsin diyenler öneride bulunabilir mi?

Teşekkürler.
  • CanSAYGI kullanıcısına yanıt
    Dostum bu cihazın sağlamlığı,dayanıklılığı nasıldır, çabuk arıza verir mi yoksa uzun yıllar kullanılabilir mi,kullananların tecrübeleri nasıl?
    Siz kaça aldınız cihazı, bütün aparatlar fiyata dahil mi?
    Gopro hero 3 mu yoksa bu cihaz mi sizce?

• Beyler size de soruyorum,wifi model cihaz sağlam mi, arıza filan durumu nasıl bu cihazın, gopro 3 mu yoksa bu cihaz mi sizce, abd den uygun fiyat alabilecegimiz bir yer var mı veya bildiğiniz muadil daha iyisi de olabilir?
    Acil tavsiyelerinizi bekliyorum.

• wifili cihaz daha çoğu kişinin eline yeni geçti bir ay olmadı pek arıza durumu ile fikir veren olmaz heralde bana da 19 eylülde ulaştı şimdilik kullanmıyorum sonuçta çinli bir firmanın üretimi bir cihaz gopro dayanklılığı olurmu bilemem. yalnız pil kapağı çok dandik, kapağı tutmayınca fırlayıp gidiyor. fiyatına göre iyi bir cihaz.
  • cmshn kullanıcısına yanıt
    Car mode arabanın çakmaklığına bağlı iken SJ4000 araç çalıştırıldığında veya stop ettiğinde otomatik olarak kayıda giriyor ve çıkıyor.
    SAYGILAR...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GulfStream

Dostum bu cihazın sağlamlığı,dayanıklılığı nasıldır, çabuk arıza verir mi yoksa uzun yıllar kullanılabilir mi,kullananların tecrübeleri nasıl?

Açıkçası dogu006'da dediği gibi Wi-fi olan modeller daha çok yeni 1 ay olmadı geleli o yüzden net bir şeyler söylemek doğru olmaz. Tabiki de Gopro kadar dayanıklı olacağını da sanmam. Fiyat olarak 106$'a aldım ben diğer video'da bahsi geçen aparatlar hariç. Eğer sadece hobi amaçlı kullanılacaksa ben öneririm kesinlikle f/p açısından iyi bir kamera. Bu arada Wi-fi ile bağlandığında Mobil cihazlara GoPro'dan kat kat hızlı canlı gösterimi bu kadarını da beklemezdim açıkçası...

• quote:

Orijinalden alıntı: CanSAYGI

quote:

Orijinalden alıntı: GulfStream

Açıkçası dogu006'da dediği gibi Wi-fi olan modeller daha çok yeni 1 ay olmadı geleli o yüzden net bir şeyler söylemek doğru olmaz. Tabiki de Gopro kadar dayanıklı olacağını da sanmam. Fiyat olarak 106$'a aldım ben diğer video'da bahsi geçen aparatlar hariç. Eğer sadece hobi amaçlı kullanılacaksa ben öneririm kesinlikle f/p açısından iyi bir kamera. Bu arada Wi-fi ile bağlandığında Mobil cihazlara GoPro'dan kat kat hızlı canlı gösterimi bu kadarını da beklemezdim açıkçası...

@dogu006
    @CanSAYGI
    Videoyu izledim, çok başarılı. Beni düşündüren dayanıklılık konusu, 100-105$ da az değil, 3-5 ay sonra arıza yaparsa yazık olur. Gopro 3 hero 199$, sizce gopro mu bu mu?
    Peki Wi-Fi olmayan eski modelin dayanıklılık durumu nasilmis, sonuçta Wi-Fi model de ona yakın olacaktır bu hususta?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulfStream -- 4 Ekim 2014; 21:26:04 >

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.