Şimdi Ara

sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.052
Cevap
44
Favori
62.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: barut78

Wifi li olan modelde cekim yaparken ayni zamanda wifi ile izleme ozellikle cep telefonundan izleme yapilabiliyormu

Evet. O şekilde kullanabiliyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoMMeS

Bakın isterseniz satışta olan paketi 90 $ yapmaya çalışalım. İstediğiniz ekstraları sonradan alabilirsiniz ona göre. Ben de ekstra pil ve araç kiti istiyorum ama öyle olunca hesap karışıyor. Hepimiz aynı kanaldan gidersek daha iyi olur gibi..

90 biraz zor gibi ama 95 olabilir bence mevcut ekstralarla beraber. Öyle olursa iki adet de ben alırım.

• Ben de 1 tane talibim, organizasyon yapabilirseniz uyarız, yalniz extra ne istiyorsak hepimiz mutabakat sağlayalım, kafamiza gore yol çizersek zor olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bakın isterseniz satışta olan paketi 90 $ yapmaya çalışalım. İstediğiniz ekstraları sonradan alabilirsiniz ona göre. Ben de ekstra pil ve araç kiti istiyorum ama öyle olunca hesap karışıyor. Hepimiz aynı kanaldan gidersek daha iyi olur gibi..

Ben de yedek pil ve diğer basit aksesuarlarla birlikte bir tane alabilirim.
    Toplu alımda haber ederseniz sevinirim.
  • sevmiyorum bu yurtdışı alışverişi arkadaş 25 inde aldık ürünü daha kargoyu takip edemiyoruz nerde? birde extra para verip sözde singapur post ile istedik oda ayrı bir saçmalık.1,5-2 ay beklemeyi göze alanlar alsın öyle 1 hafta 2 hafta efsanelerine inanmayın 2 haftadır daha sisteme düşmedi bırak gelmeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Moltisanti -- 7 Ekim 2014; 22:59:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gr4phics

sj4000+monopod+araç kiti hocam

Hocam ben bu satıcıya mesaj attım, 3 gündür cevap vermiyor, yoğun mu yoksa indirime mi yanaşmıyor?

• bilemiyorum hocam bana geri dönüş yapıyor,
  • siz de puhui den mi aldınız ?
  • Arkadaşlar tek bir kişinin toplu pazarlık yapması çok inandırıcı olmayabilir. Onun yerine herkes tek tek aynı forum başlığından geldiğimizi söylersek daha iyi olur diye düşünüyorum. Bazı arkadaşlar mevcut paketi istiyor ben dahil bazı arkadaşlar da 2 ekstra istiyor. o zaman mevcut satışta olan paketi (kamera + pil +desktop şarjı) 95$ olacak şekilde, benim gibi ekstra iki tane daha aparat isteyenler de 99$ olacak şekilde pazarlık yapalım hepimiz puhui ile... Lütfen herkes talebini ve hangi kanaldan geldiğini puhui ile paylaşsın bugün.

• quote:

Arkadaşlar tek bir kişinin toplu pazarlık yapması çok inandırıcı olmayabilir. Onun yerine herkes tek tek aynı forum başlığından geldiğimizi söylersek daha iyi olur diye düşünüyorum. Bazı arkadaşlar mevcut paketi istiyor ben dahil bazı arkadaşlar da 2 ekstra istiyor. o zaman mevcut satışta olan paketi (kamera + pil +desktop şarjı) 95$ olacak şekilde, benim gibi ekstra iki tane daha aparat isteyenler de 99$ olacak şekilde pazarlık yapalım hepimiz puhui ile... Lütfen herkes talebini ve hangi kanaldan geldiğini puhui ile paylaşsın bugün.

Merhaba,

sj4000+monopod+araç kiti
    içeriği ile ben de toplu alıma - olursa - dahil olmak isterim.
  • arkadaşlar ben 75 eur sınırını bilmeden,daha doğrusu biliyordum ama o an nasılsa unuttum :S
    116 usdlik sipariş verdim :s
    bu gümrükten geçer mi ?
  • aldığın kişiye faturayı düşük göstermesini söyle
  • peki yılda 5 kere mi mal alabiliyoruz arkadaşlar yoksa ona dikkat edilmiyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: savatager

quote:

Arkadaşlar tek bir kişinin toplu pazarlık yapması çok inandırıcı olmayabilir. Onun yerine herkes tek tek aynı forum başlığından geldiğimizi söylersek daha iyi olur diye düşünüyorum. Bazı arkadaşlar mevcut paketi istiyor ben dahil bazı arkadaşlar da 2 ekstra istiyor. o zaman mevcut satışta olan paketi (kamera + pil +desktop şarjı) 95$ olacak şekilde, benim gibi ekstra iki tane daha aparat isteyenler de 99$ olacak şekilde pazarlık yapalım hepimiz puhui ile... Lütfen herkes talebini ve hangi kanaldan geldiğini puhui ile paylaşsın bugün.

Merhaba,

sj4000+monopod+araç kiti

Ben de makine+pil+Çanta+monopol+head Belt strap+Masaüstü sarji seklinde alicam masaüstü şarj olmadan 148dolar ekleyince kaç oluyor bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: I AM MONGOL

quote:

Orijinalden alıntı: savatager

quote:

Merhaba,

sj4000+monopod+araç kiti

Ben de makine+pil+Çanta+monopol+head Belt strap+Masaüstü sarji seklinde alicam masaüstü şarj olmadan 148dolar ekleyince kaç oluyor bilmiyorum

Beni de ekleyin.

• bende talibim... makine yanında yedek batarya-araç kit-masaüstü şarj- deniz kılıf
  • Bu ürünün fake olanııda çok piyasada. Çinli öpmesin bizi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CanSAYGI kullanıcısına yanıt
    Video çok başarılı elinize sağlık.
    Bu makinanın sarsıntı önleyici modu yok mu? Kask çekimlerinde sanki çok sarsıntı varmış gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaçatı

Video çok başarılı elinize sağlık.
    Bu makinanın sarsıntı önleyici modu yok mu? Kask çekimlerinde sanki çok sarsıntı varmış gibi geldi.

Teşekkür ederim. Makinede sarsıntı önleyici var ama çokta bir şey beklememek gerekiyor onlardan. Bir de kafamda kask yok yani kafa bandı var o yüzden sarsıntı oluyor kask'a monteli olsa sarsılmaz bu kadar...
  • Arkadaşlar Puhui'nin kargolarında çok sıkıntı yaşıyorum. Başka hangi satıcıyı önerirsiniz?
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.