Şimdi Ara

sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.052
Cevap
44
Favori
62.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cmshn

Arkadaşlar Puhui'nin kargolarında çok sıkıntı yaşıyorum. Başka hangi satıcıyı önerirsiniz?

Sıkıntı nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GulfStream

quote:

Arkadaşlar Puhui'nin kargolarında çok sıkıntı yaşıyorum. Başka hangi satıcıyı önerirsiniz?

Sıkıntı nedir?

Fazlasıyla geç geliyor, Singapur Post ile. Ayrıca takip edemiyorum.
  • cmshn kullanıcısına yanıt
    Diyelim kargo kayboldu, gelmedi, geri para ödemesi oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: GulfStream

Diyelim kargo kayboldu, gelmedi, geri para ödemesi oluyor mu?

tabi ki. ürün size ulaşmadı ise dispute açıp paranızı geri alırsınız.
  • quote:

Hocam ben hiç yaşamadım. Hatta çinde bütün satıcılar şunu söylüyor: gümrükte sıkıntı var kontrolu sıkı tutuyorlar. Kaçakçılık falan olmuş ondan ki doğru söylüyorlar bende biraz yerel olarak araştırdım haber sitelerine bakmıştım dolandırıcılık ve kaçakçılık yapılmış gümrükten hatta uyuşturucu dahi yakalanmış. Gümrük memurları yaptıkları için şimdi bütün kargoları sıkı denetimde kontrol ediyorlar, eskisi gibi değil. Yine de tabi ki siz bilirsiniz. Beni yanlış anlamayın sadece bilgilendirmek amaçlı yazdım. İyi alışverişler.

• Puhuiye pazarlık amaçlı mesaj gönderen kaç kişi var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yubilsal

Seller send me fake sj 4000 and cam did not work ,I open dispute, aliexpress team solve the problem and i took my Money back after 3 monts later, seller is not trustworthy, and didn't reply my mails after that question " why did you send me fake and useless product" DON'T BUY ANYTHING FROM THEM. Arkadaşlar sakın bu kullanıcıdan almayın sahte ürün gönderdi.

feedbacklerde böle bi yorum gördüm umarım sizinde basınıza gelmez aynı şey.ancak genel yorumlar ürünlerin sorunsuz geldiği yönünde şanş demekki :)

sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress

snpai mi o tırsmaya başladım şimdi :)

• Değil çakması acmell..

Orjinal sj4000 Wifi olanlarda üst ok düğmesinde wifi işareti var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kernel Panic

Değil çakması acmell..

Orjinal sj4000 Wifi olanlarda üst ok düğmesinde wifi işareti var..

tşkler hocam fiyat uygun olunca alacaktım ama içimde de bi kurt vardı iyiki sormuşum
  • GoMMeS kullanıcısına yanıt
    Hocam benim mesaja cevap yazmış.
    Paket + windows mount set + monopole handheld= 112 $ diyor.
    Fiyat çok güzel zaten indirimli, kaçırma filan demiş.
    Hocam size fiyat olarak ne demişti? Bana doğru düzgün bir indirim yapmamış.

• GulfStream kullanıcısına yanıt
    şu anki fiyat üzerinden (100$) car charger and holder veriyor ekstra. size monopol fiyatını indirimsiz vermiş. herkes 100$'lık paket ve iki ekstra hediye için bastırsın. aynı kanaldan geldiğimizi söylesin. ancak bu şekilde düşer. çoğu kişi ulaşmadı herhalde puhuiye. o nedenle elimiz zayıf kalıyor.
  • Arkadaşlar ürün geldi. Versiyon görüntüsünü ekte gönderdim. sizce orjinal mi? Hediye olarak küçük bir tripod ve masaüstü şarjı göndermiş.

Hediyeler

• Eğer wifili modeli ise; aşağıdaki ilanda fake/orjinal kıyaslaması yapılmış. Oradan kontrol edilebilir...

menüden gördüğüm kadarıyla orjinal gibi duruyor.

http://www.ebay.com/itm/Gopro-Style-Genuine-SJCAM-SJ4000-WiFi-HD-1080P-Helmet-Sports-Action-Camera-DVR-/281436782057?pt=UK_CamerasPhoto_DigitalCameras_DigitalCameras_JN&hash=item4186f07de9

@aRM05

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilotcosmos -- 9 Ekim 2014; 17:08:31 >

• Arkadaşlar kargom bugün gelmiş yarın torbaya eklenir Fatihe gidip kendim alabilir miyim acaba? Cumartesiye yetişmesi lazım balık safarisine çıkacağım. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menzil34 -- 9 Ekim 2014; 20:50:17 >
  • arkadaşlar bende puhui den aşağıdaki ürünler için indirim istedim bana şöyle bi cevap attı.
    Hello, noted with thanks.
    SJ4000 WIFI + extra battery + desktop charger : USD100
    Monopod: USD7
    Car kit: USD5
    Chest mount + head mount: USD10
    Total is USD122.
    Free singapore Post.
    normalde sitede 134 dolar tutuyor bu ürünler sizce bu fiyat iyimi alayımmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enihat -- 9 Ekim 2014; 21:18:39 >
  • Arkadaşlar gopro hero3 black edition kullanıyorum. Yanına birde deneme amaçlı ve 2 kamera çalışmak için sj4000 düşünüyorum. En güvenilir kaynak neresi bu ürün için?
  • cnspnky kullanıcısına yanıt
    http://www.banggood.com/SJcam-SJ4000-WiFi-Car-DVR-Camera-Sport-DV-Novatek-Waterproof-p-939976.html

ben burdan aldım (wifili modeli). bugün elime geçti (17 eylül'de siparişi vermiştim). bugüne kadar gerçeğini görmemiştim, burdaki yorumlara istinaden aldım. İçinde bir sürü aparat var. bence deneme için bile değer. Bu linkteki orjinal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gadget46

http://www.banggood.com/SJcam-SJ4000-WiFi-Car-DVR-Camera-Sport-DV-Novatek-Waterproof-p-939976.html

ben burdan aldım (wifili modeli). bugün elime geçti (17 eylül'de siparişi vermiştim). bugüne kadar gerçeğini görmemiştim, burdaki yorumlara istinaden aldım. İçinde bir sürü aparat var. bence deneme için bile değer. Bu linkteki orjinal.

hayırlı olsun

bu kamera için 32 gb hangi kartı önerirsiniz arkadaşlar?

• Eğer toplu olarak pazarlık yapıyorsanız beni de ekleyin. Yurtdışından daha önce alışveriş yapmadım. Sizler bayağa tecrübelisiniz anladığım kadarıyla. buradan aldığınız satış linkini paylaşırsanız ben de alırım
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.