Şimdi Ara

sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.052
Cevap
44
Favori
62.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

quote:

Orijinalden alıntı: acarli

aynı ürünün satışı olan bir sürü link var. Siz hangisinden aldınız veya hangini önerirsiniz? Sipariş vermeyi düşünüyorum

http://www.banggood.com/SJcam-SJ4000-WiFi-Car-DVR-Camera-Sport-DV-Novatek-Waterproof-p-939976.html

biz burdan aldık fakat araya çin bayramı kurban bayramı v.s girdi bizim kameralar yalan oldu.

teşekkür ederim. O zaman sizinkilerin gelmesini bekleyip daha sonra sipariş vermek daha mantıklı olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

araç kamerası olarak kullanılabilir mi?

Araya kaynamış sanırım .

Evet kullanılıyor ben kullanıyorum, car mode diye menüde bir özellik var onu açınca araç kamerası gibi çalışıyor.
  • imparatorlak kullanıcısına yanıt
    http://www.17track.net/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • puhui'den

sj4000+extra battery + desktop charger-usd95
    windows mount-usd5
    monopole-usd7
    head mount-usd7
    floating-usd7
    portable case-usd9
    mini tripod

toplam 128 dolarlık fiyat aldım, aynı ürünlere en düşük 150 dolar veren oldu başka.
  • Evet dün postacı aradı ve pazartesi günü teslimatın yapılkacağını bildirdi. Pazartesi cihazı görücez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menzil34

Evet dün postacı aradı ve pazartesi günü teslimatın yapılkacağını bildirdi. Pazartesi cihazı görücez.

nerden ne zaman almıştınız? kargo hareketlerini atarmısınız.
  • Arkadaşlar konuyu dağıtmak istemezdim ama Schumacher'in geçirdiği kazada beynine asıl zarar verenin kullandığı aksiyon kamerasının aparatı olduğu ortaya çıktı. Ben bilmediğim için soruyorum, bu cihazların kaza esnasında zarar vermeyecek şekilde en iyi nasıl montajı yapılır, bilen arkadaşlar lütfen bizi aydınlatsınlar. Güzel video çekelim derken canımızdan olmayalım.

İlgili haber linki:

http://www.aspor.com.tr/diger/2014/10/11/schuminin-kazasi-ile-ilgili-sok-gercek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

quote:

Orijinalden alıntı: Menzil34

Evet dün postacı aradı ve pazartesi günü teslimatın yapılkacağını bildirdi. Pazartesi cihazı görücez.

nerden ne zaman almıştınız? kargo hareketlerini atarmısınız.

Evet dün postacı aradı ve pazartesi günü teslimatın yapılacağını bildirdi. Pazartesi cihazı göreceğim sonunda :) Swisspost ile kargolandı. Satıcının kendinde olmayan tedarik etmesini istediğim ürünlerde vardır. Eylü 5 te siparişi verdim. Eylil 9 da tracking no çıktı eylül 18 de kargolandı Ekim 9 Türkiyeye geldi. Ekim 10 Yurtiçi torbaya eklendi Ekim 11 dağıtım için dağıtıcıya veridli. Dün alacaktım kargomu fakat iş yeri adresimi verdim ve cuamrtesi çalışmadığım için pazartesi istedim.

• Ben de 18 Eylül'de sipariş vermiştim. 27 Eylül'de İsveç Postası ile gönderdi. Hala PTT Kargoya düşmedi. Beklemedeyim.

Gönderi kodu: RE959268542SE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seradonin -- 12 Ekim 2014; 19:21:44 >
  • Sj4000 aksesuarları, gopro hero ile uyumlu mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toplu alım olacaksa ben de katılaabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanSAYGI

Herkese Merhaba SJ4000 Wi-fi (SJCAM) ile çektiğim görüntüleri montajladım. Çekimleri yaparken HDR Mode sürekli açıktı. WB Auto'daydı. Araç kullanırken Car Mode devredeydi. Sualtı videolarında RED Filtre kullanmadım. Araç içi görüntülerinde Housing kullanmadım. Bana kalırsa f/p açısından en iyi kamera diyebilirim. Kesinlikle beklentileri fazlasıyla karşılıyor. iyi seyirler...

video çekimi gayet kaliteli. peki bunların gps özelliği olanı var mıdır? su altı için hangi aparatı almak lazım. kaş daki deniz güzelliğini çekmem lazım. siz de farketmişsinizdir denizin ne kadar berrak ve temiz olduğunu :)

bu arada kaş ilçesine tatil için mi geldiniz? ben de kaş da görev yapıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 12 Ekim 2014; 19:17:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

quote:

Orijinalden alıntı: CanSAYGI

Herkese Merhaba SJ4000 Wi-fi (SJCAM) ile çektiğim görüntüleri montajladım. Çekimleri yaparken HDR Mode sürekli açıktı. WB Auto'daydı. Araç kullanırken Car Mode devredeydi. Sualtı videolarında RED Filtre kullanmadım. Araç içi görüntülerinde Housing kullanmadım. Bana kalırsa f/p açısından en iyi kamera diyebilirim. Kesinlikle beklentileri fazlasıyla karşılıyor. iyi seyirler...

video çekimi gayet kaliteli. peki bunların gps özelliği olanı var mıdır? su altı için hangi aparatı almak lazım. kaş daki deniz güzelliğini çekmem lazım. siz de farketmişsinizdir denizin ne kadar berrak ve temiz olduğunu :)

bu arada kaş ilçesine tatil için mi geldiniz? ben de kaş da görev yapıyorum :)

Teşekkür ederim. SJ marka olanlarda GPS mevcut değil. Su altı ve güvenlik açısından aşağıda link'ini verdiğim ürün bence daha mantıklı. Kaş'a 25 senedir sürekli giderim. Ailem'de orada yaşıyor. Son 2 yıldır'da gittiğimde su altı çekimleri yapıyorum. Su altında da GoPro Hero 2'den kat kat iyi...
    SAYGILAR.

http://www.aliexpress.com/store/product/New-Floating-Hand-Grip-Handle-Mount-Accessory-Float-for-SJ4000-Gopro-Hero-1-2-3-3/343737_1849158223.html

• bende puhui digitalden eylülün 22sinde aldım hala gelmedi singapur postla
  • Arkadaşlar ürün geldi, Snpai adlı üyeden aldım çok memnunum sağolsun çok ilgilendi güzel bir indirim yaptı kendinin satmadığı araç kitin benim için tedarik etti ve masaüstü şarj cihazı hediye etmiş :) Puhui gibi kargosuda çok gecikmiyor. ve Swisspostu kullanıyor. ve Kargoyla irtibat halinde kendide sorguluyor çok güzel bir seçim alacakra tavsiyem snpai Technology Cohttp://tr.aliexpress.com/store/1196453 buda ana sayfası ürünlere bakabilirsiniz.
    Ve ürün kesinlikle orijinal. Şimdi merak ettiğim bu masaüstü şarjına pili taktım şuan şarjda ve kırmızı ışık yanıyor. Bataryayı bastırırken yan tarafında mavi bir ışık yanıp sönmüştü batarya dolduğunda o mavi ışık mı yanacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menzil34 -- 13 Ekim 2014; 13:49:03 >

• Menzil34 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Kuvvetle muhtemel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25/09/14 23:59 2014-09-25 23:59:00 Send item abroad (EDI-received) Gonderi yurtdisina sevk edildi SWITZERLAND (Yurt Disi)

Bende hala bekliyorum, ses seda yok.
  • lqual kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen önümüzdeki hafta teslimatınız yapılır. Hangi satıcıdan aldınız ?
  • Menzil34 kullanıcısına yanıt
    dx'ten aldım mvproducts adlı satıcıdan.
  • Bekleye bekleye bir hal olduk arkadaş. Dün ptt yi arayip sordugumda kargonun gümrüğe sevk edildigi söylendi. bu şekilde karşılaşan var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kebapVShamburger -- 14 Ekim 2014; 9:11:22 >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.