Şimdi Ara

sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.052
Cevap
44
Favori
62.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sağolun.
    sd kart olarak ben aldığımda class 4 8 gb sandisk vardı. ilginç bir şekilde problem yaratmadı. ben hızının yetersiz olacağını düşünmüştüm. tabi class 10 olmasında fayda var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gadget46

http://www.banggood.com/SJcam-SJ4000-WiFi-Car-DVR-Camera-Sport-DV-Novatek-Waterproof-p-939976.html

ben burdan aldım (wifili modeli). bugün elime geçti (17 eylül'de siparişi vermiştim). bugüne kadar gerçeğini görmemiştim, burdaki yorumlara istinaden aldım. İçinde bir sürü aparat var. bence deneme için bile değer. Bu linkteki orjinal.

hocam kargo hareketlerini yada takip noyu paylaşabilirmisiniz.25 elülde aldım bende hala malezyada gözüküyor kargo.

• banggood dan almayın arkadaşlar şuan sıkıntı var kargolarda herkeş şikayetçi ben dahil.

http://forum.banggood.com/forum_topic.html?tid=19072&page=89
  • araç kamerası olarak kullanılabilir mi?
  • Christopher Moltisanti kullanıcısına yanıt
    Kargolardaki gecikme banggood ile alakalı değil. Hem Çin'de bir haftaya yakın resmi tatil vardı hem de Çin gümrük çıkışındaki olaylar yüzünden gecikmeler yaşanıyor.
    Bilgilerinize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafacey

Kargolardaki gecikme banggood ile alakalı değil. Hem Çin'de bir haftaya yakın resmi tatil vardı hem de Çin gümrük çıkışındaki olaylar yüzünden gecikmeler yaşanıyor.
    Bilgilerinize...

iyide sadece 1 tanesi çin diğer kargolarım malezya ve işveç postası onlarda da sıkıntı var.yada phui gibi başka bir yol bulacaklar ems yada dhl ile çalışacaklar bu şekilde aylarca onların postasını mı beklicez.
    Banggood da Çin dışından gönderim yapıyor. Benim kargolarım çoğunlukla Almanya'dan geliyor. Ayrıca İsveç'ten gelen hiçbir kargom 2 aydan kısa sürede gelmedi:)
    Eğer Malezya'da da aynı gümrük sorunu yoksa farklı satıcılar denenebilir.
  • bi arkadaşa fake ürün gönderilmiş sanırım feedbacklerde görülüyor
  • en fazla kaç gb hafıza kartı destekliyor bu ürün arkadaşlar? 32 gb mı 64 gb mı?
    ben ayın 17sine sipariş verdim, ayın 19una bana tracking no verildi. ama görünüşe göre ayın 25ine müşteriden alınmış aslında.
    ayın 25ine verdiğim sipariş de var ama hala yurtdışına gönderildi yazıyor. çin tarafında tatil varmış. ona takıldık sanırım (25ine verdiğimiz siparişler için).
    detaylar şöyle..

2014-10-10 08:53
    TÜRKIYE, DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI
    2014-10-10 03:14
    TÜRKIYE, Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    2014-10-09 17:24
    TÜRKIYE, Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi, Receive item at office of exchange (Inb)
    2014-09-27 20:30
    MALAYSIA, Gonderi yurtdisina sevk edildi, Send item abroad (EDI-received)
    2014-09-26 09:17
    MALAYSIA, Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden), The item was forwarded to the destination country (Otb)
    2014-09-25 17:34
    MALAYSIA, Gonderi musteriden alinmistir, Receive item from customer (Otb)

• quote:

ben ayın 17sine sipariş verdim, ayın 19una bana tracking no verildi. ama görünüşe göre ayın 25ine müşteriden alınmış aslında.
    ayın 25ine verdiğim sipariş de var ama hala yurtdışına gönderildi yazıyor. çin tarafında tatil varmış. ona takıldık sanırım (25ine verdiğimiz siparişler için).
    detaylar şöyle..

2014-10-10 08:53
    TÜRKIYE, DAGITICIYA VERiLEREK DAGITIMA ÇIKARILDI
    2014-10-10 03:14
    TÜRKIYE, Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    TÜRKIYE, Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi, Receive item at office of exchange (Inb)
    2014-09-26 09:17
    MALAYSIA, Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden), The item was forwarded to the destination country (Otb)
    2014-09-25 17:34

2014-10-09 20:30
    2014-10-08 23:29
    2014-10-08 22:44

bende 25 inde vermiştim o zaman şerefsizler yeni mi verdi kargoya ne olduysa ayın 8 inde müşteriden alınmıştır yazıyor daha.

2014-10-09 20:30

acaba diğer kargonuz şu ibareden kaç gün sonra yurda girdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Moltisanti -- 11 Ekim 2014; 7:13:57 >

kamera 12 gün sonra giriş yapmış ama ayın 25ine verdiğim siparişi ikiye bölmüşler. biri 8 ekim diğeri9 ekimde yurtdışına gönderildi diyor. tabi yurtda giriş yok henüz. ayın 23-24ünden önce gelmez daha benimkiler.

• banggood'dan 18/09 tarihinde verdiğim sipariş dün geldi. hatta şöyle diyeyim. dünden önceki gece kargo sorgulaması yaptığımda halen daha malezyadan yurtdışına gönderildi çıkıyordu son durum olarak. 1 gün içinde ürünün türkiyeye geldiği ve posta dağıtım merkezine ulaştığı bilgisi işlendi ptt'nin sisteminde. bayram nedeniyle sisteme işlenmemiş olabilir yani son durumlar.

ayrıca wifi'li alet epey güzelmiş. ben çok memnun kaldım. şurdan da dün yapmış olduğum deneme çekimini görebilirsiniz. :)

http://www.youtube.com/watch?v=U7v5KXIU6Wc
  • quote:

kamera 12 gün sonra giriş yapmış ama ayın 25ine verdiğim siparişi ikiye bölmüşler. biri 8 ekim diğeri9 ekimde yurtdışına gönderildi diyor. tabi yurtda giriş yok henüz. ayın 23-24ünden önce gelmez daha benimkiler.

sizin elinize ulaşan kameranın kargo hareketlerini paylaşırmısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Moltisanti -- 11 Ekim 2014; 11:13:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsalk

banggood'dan 18/09 tarihinde verdiğim sipariş dün geldi. hatta şöyle diyeyim. dünden önceki gece kargo sorgulaması yaptığımda halen daha malezyadan yurtdışına gönderildi çıkıyordu son durum olarak. 1 gün içinde ürünün türkiyeye geldiği ve posta dağıtım merkezine ulaştığı bilgisi işlendi ptt'nin sisteminde. bayram nedeniyle sisteme işlenmemiş olabilir yani son durumlar.

ayrıca wifi'li alet epey güzelmiş. ben çok memnun kaldım. şurdan da dün yapmış olduğum deneme çekimini görebilirsiniz. :)

http://www.youtube.com/watch?v=U7v5KXIU6Wc

kargo hareketlerini paylaşırmısınız aldığınız tarih ile.

yukarıda paylaştığım hareketler kemaraya ait hareketler hocam.

• Ayın 25 inde bende banggooddan sipariş verdim. fakat
    quote:

RC008017761MY
    bu takip nosundan herhangi bir sonuç çıkmıyor.
    Siparişin içinde ikinci bir takip numarası daha var. Onda da;

quote:

Order Number: A000361409252337

Shipment Travel History

Departured at 2014/10/3 15:28:21 from Flytexpress Sorting Center location
    Electronic data received at 2014/9/25 23:46:31, Flytexpress Sorting Center

Takibi tam olarak nerden yapıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: imparatorlak

Ayın 25 inde bende banggooddan sipariş verdim. fakat
    quote:

RC008017761MY
    bu takip nosundan herhangi bir sonuç çıkmıyor.
    Siparişin içinde ikinci bir takip numarası daha var. Onda da;

quote:

Order Number: A000361409252337

Shipment Travel History

Departured at 2014/10/3 15:28:21 from Flytexpress Sorting Center location
    Electronic data received at 2014/9/25 23:46:31, Flytexpress Sorting Center

Takibi tam olarak nerden yapıyoruz?

http://www.17track.net/en/result/post.shtml?nums=RC008017761MY

• aynı ürünün satışı olan bir sürü link var. Siz hangisinden aldınız veya hangini önerirsiniz? Sipariş vermeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: acarli

aynı ürünün satışı olan bir sürü link var. Siz hangisinden aldınız veya hangini önerirsiniz? Sipariş vermeyi düşünüyorum

http://www.banggood.com/SJcam-SJ4000-WiFi-Car-DVR-Camera-Sport-DV-Novatek-Waterproof-p-939976.html

biz burdan aldık fakat araya çin bayramı kurban bayramı v.s girdi bizim kameralar yalan oldu.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.