Şimdi Ara

sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.052
Cevap
44
Favori
62.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gadget46

http://www.banggood.com/SJcam-SJ4000-WiFi-Car-DVR-Camera-Sport-DV-Novatek-Waterproof-p-939976.html

ben burdan aldım (wifili modeli). bugün elime geçti (17 eylül'de siparişi vermiştim). bugüne kadar gerçeğini görmemiştim, burdaki yorumlara istinaden aldım. İçinde bir sürü aparat var. bence deneme için bile değer. Bu linkteki orjinal.

Hayirli olsun; insallah birisinden davetiye alip 90 dolara aldiniz kameranizi ..

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzyduzzy

Bekleye bekleye bir hal olduk arkadaş. Dün ptt yi arayip sordugumda kargonun gümrüğe sevk edildigi söylendi. bu şekilde karşılaşan var mıdır ?

Fiyat olarak ne yazdırmştınız? Yüksek bedelli bir fiyat mı yazıyordu? Çünkü kimsenin gümrüğe takıldığını görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gadget46

sağolun.
    sd kart olarak ben aldığımda class 4 8 gb sandisk vardı. ilginç bir şekilde problem yaratmadı. ben hızının yetersiz olacağını düşünmüştüm. tabi class 10 olmasında fayda var.

class 6 ve üstü sd kart yazmış sitesinde. Sanırım full hd (1080p) değildi çekim? Veya kısa süreli çekmiş olabilir misin? Çekimden sonra karta yazmaya devam etmiş olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilotcosmos -- 14 Ekim 2014; 17:49:55 >
  • pilotcosmos kullanıcısına yanıt
    valla arabaya taktım, 1080p idi ve üzerine yazmaya başlamıştı, yani toplamda 2 saatten fazla kayıt yaptım, bir kısmı eskilerin üzerine yazıldı tabii. Yalnız burdan kimseyi yönlendirmiş olmayayım, ben ürün elime geçince denemek için class 4 kart taktım. şuan class10 kullanıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Problem gözükmüyor. Torbaya eklendi yazısı çıktıktan sonra bölgenizdeki posta yoğunluğuna bağlı olarak 3-4 gün içerisinde elinizde olur.
    Bu ifade gümrüğe takıldı anlamına gelmez. Ayrıca 27 eylülde gönderilen ürünün henüz elinize ulaşmamış olması da normal.
    Takipli kargolarda 25 takipsizlerde 45 güne kadar bekleme süresi normal.
  • 20 Eylül'de Puhui'den aldığım SJ4000'den hala ses seda yok arkadaşlar.

Bu şekilde gözüküyor PTT'de:

03/10/14 15:04 2014-10-03 15:04:00 The item was forwarded to the destination country (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) SINGAPORE (Yurt Disi)
    04/10/14 23:50 2014-10-04 23:50:00 Send item abroad (EDI-received) Gonderi yurtdisina sevk edildi SINGAPORE (Yurt Disi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seradonin

quote:

Orijinalden alıntı: ozzyduzzy

Bekleye bekleye bir hal olduk arkadaş. Dün ptt yi arayip sordugumda kargonun gümrüğe sevk edildigi söylendi. bu şekilde karşılaşan var mıdır ?

Fiyat olarak ne yazdırmştınız? Yüksek bedelli bir fiyat mı yazıyordu? Çünkü kimsenin gümrüğe takıldığını görmedim.

Yok gümrük sınırını belirtmiştim ona göre gönderildi. Bakalım birkaç gün daha bekleyip ptt ye gidicem en kötü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar aşağıdaki 2 üründe fiyatlar yakın. ancak birinde estralar olduğu halde diğerinde sadece kamera var. aliexpresdekinde bir sıkıntı yoktur değil mi? bir de deniz içi çekim yapmak için paket içindeki ürün yeterli midir? bir de uzatma çubuğu tavsiyesinde bulunabilir misiniz? aynı fiyata başka f/p ürünü var mıdır? daha çok araçda kullanacağım

http://www.banggood.com/SJcam-SJ4000-WiFi-Car-DVR-Camera-Sport-DV-Novatek-Waterproof-p-939976.html

http://tr.aliexpress.com/item/DHL-free-DIY-SJ4000-Sport-action-camera-full-hd-1080p-30M-waterproof-camera-gopro-head-strap/1779348677.html

• rambetiko R kullanıcısına yanıt
    Aliexpreddten snpai adli uyeden alabilirsin zaten indirimli satiyor ve opazarlik yapabilirsin ustelik masaustu sarj cihazi heduiye ediyor ve swisspostu kullaniyor. Oncek sayfadaki mesajimda linkini bulabilirsin.

• Yeni model kesin olarak cıktı mı?

• 22 Eylülde sipariş ettiğim kameram geldi.Siparişi Victoria store adlı satıcıdan aldım ,

Ali express Victoria store

Extra batarya , araç tutacağı ve hediye olarak tripod göndermiş.Yanında ayrıca monopod satın aldım.Gerçek Sjcam wifi modelidir.

• dogangoxel kullanıcısına yanıt
    Hepsi kaça geldi totalde?

• quote:

Orijinalden alıntı: GulfStream

Hepsi kaça geldi totalde?

İlk sepete eklediğim ürünler 111 $ idi (6 $ indirim yaptı) fakat ben yanlışlıkla sepete yeniden ekleyip öyle sipariş etmişim .Toplamda 117 $ ödedim.Gümrükte sıkıntı olmadı , sadece kargo parası 5 tl ödedim.
  • dogangoxel kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın

• GulfStream kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • kameram geldi sonunda banggood dan almış ayın 25 inde araya çin bayramı kurban bayramı girmesine rağmen 20 günde ulaştı.

güncelleme yükleyip kurdum şimdilik iyi bakalım görüntü kalitesi düşük geldi ama.

https://dashcamtalk.com/cams/sj4000/SJCAM%204000%20WiFi%20Version%20W20140918V02.zip

• Kamerasını satmayı düşünen olursa iletişime geçsin kargoyu beklemek istemiyorum. ankara içi iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogangoxel

22 Eylülde sipariş ettiğim kameram geldi.Siparişi Victoria store adlı satıcıdan aldım ,

Ali express Victoria store

Extra batarya , araç tutacağı ve hediye olarak tripod göndermiş.Yanında ayrıca monopod satın aldım.Gerçek Sjcam wifi modelidir.

Kutu iceriginin resmini koyabilir misiniz enduro icin alacagim kaska montaj icin apart varmi acaba

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.