Şimdi Ara

sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.052
Cevap
44
Favori
62.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bu ilk vermiş olduğunuz linkteki orjinal sjcam filan değil, başka bir ürün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokan

Arkadaşlar merhaba
    ben 2 yıldır çin shenzhende yaşıyorum bu kameradan sizlere göndermek istiyorum,istediğiniz gibi paket yapabilirim isterseniz uygun fiyatlı hafıza kartı ile yollarım göndermeden öncede test edip öyle yolluyorum her ürünü zaten

Hocam wi-fi ve normal sj4000 için fiyat verirmisiniz?

• şu puhi bi türlü cevap vermiyor ya. 19 gün sonra uzun yolculuğa çıkacağım hemen sipariş vermem lazım. geç bile kaldım galiba. yoksa snapdan siparişi verecek gibiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

şu puhi bi türlü cevap vermiyor ya. 19 gün sonra uzun yolculuğa çıkacağım hemen sipariş vermem lazım. geç bile kaldım galiba. yoksa snapdan siparişi verecek gibiyim

Ben her türlü güvence veririm snpaiden gönül rahatlığıyla alabilirsin ben 2 arkadaşım daha aldı son sipariş veren arkadaşımızında bu hafta geldi hepimizinki orijinal ürün.
  • Menzil34 kullanıcısına yanıt
    Dostum link verir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: yubilsal

Seller send me fake sj 4000 and cam did not work ,I open dispute, aliexpress team solve the problem and i took my Money back after 3 monts later, seller is not trustworthy, and didn't reply my mails after that question " why did you send me fake and useless product" DON'T BUY ANYTHING FROM THEM. Arkadaşlar sakın bu kullanıcıdan almayın sahte ürün gönderdi.

feedbacklerde böle bi yorum gördüm umarım sizinde basınıza gelmez aynı şey.ancak genel yorumlar ürünlerin sorunsuz geldiği yönünde şanş demekki :)

sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress

Arkadaşlar daha önceki sayfalarda yazdım sahte ürün satıyor bu arkadaş benim yazdığım maillere de cevap vermedi. Haberiniz olsun uzak durun sıkıntılı satıcı.

• Arkadaşlar benim bir sorumda fake model. sj4000'nin orjinal pilini alsam cihaza uyar mı? Bilgi sahibi olan var mı? Pil yarım saat gidiyor fazlası yok .2 adet yedek pil almak istiyorum ebatları aynı mıdır?

Bir diğer sorumda geçen cihaz cebimden yere düştü başka birşey çıkartmaya çalışırken montun cebinden içinde toshiba class10 mini sd vardı o kart daha çalışmıyor. 2 laptopta denedim sesi geliyor fakat kart açılmıyor. 2 tane de cihazda denedim ne bu sj4000 ne de diğer telefon görmedi kartı. Sizce kart gümledi mi? Böyle birşey başınıza geldi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qezgin -- 20 Ekim 2014; 3:43:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donnie Brasco

Arkadaşlar konuyu dağıtmak istemezdim ama Schumacher'in geçirdiği kazada beynine asıl zarar verenin kullandığı aksiyon kamerasının aparatı olduğu ortaya çıktı. Ben bilmediğim için soruyorum, bu cihazların kaza esnasında zarar vermeyecek şekilde en iyi nasıl montajı yapılır, bilen arkadaşlar lütfen bizi aydınlatsınlar. Güzel video çekelim derken canımızdan olmayalım.

İlgili haber linki:

http://www.aspor.com.tr/diger/2014/10/11/schuminin-kazasi-ile-ilgili-sok-gercek

Bence kafandan ayrı bir yere takman en mantıklısı bu kullandığın motor,bisiklet tarzı birşeyse üzerine ya da eline takıpta kayak yapanların videosu vardı o geldi aklıma. Başından uzak durması şart en güvenli yol benim aklıma gelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qezgin -- 20 Ekim 2014; 3:45:04 >

• puhui'den sipariş verdim, sonuçları yazarım

toplam 180 dolar yapıyordu 137'ye indirdi en son.

quote:

New Floating Hand Grip Handle Mount Accessory Float for SJ4000 Gopro Hero 1 2 3 3+ $ 9.90

New Generic B Mode Monopole With Adapter For SJ4000 or Gopro Accessories $ 11.20

New Black Shockproof Portable Case For SJ4000 GoPro HD Hero 3+ 3 2 1 Camera Accessory $ 14.50

Chest Harness Mount + Head Belt Strap For SJ4000 or For GoPro HD Hero 1 2 3 Camera Accessories $ 15.99

For SJ4000 HDMI Cable to Micro HDMI Cable Sport Action Camera SJ4000 Camcorder $ 7.99

Mini Tripod for GoPro Hero3+/3/2/1 for SJ4000 action camera $ 5.99

Car holder for Sport DV sport camera SJ4000 window mount DVR holders & USB charger & cable $ 7.99

SJCAM Original SJ4000 WIFI Action Camera Diving 30M Waterproof Camera 1080P Full HD Underwater Sport Camera Sport DV Gopro style $ 106.00

• quote:

Orijinalden alıntı: GulfStream

Dostum link verir misin?

http://www.aliexpress.com/store/1196453

Hocam store bu pek cok cesitli urun var wifide var non wifide.

• Arkadaşlar,

Wi-fi özelliği olan modelin avantajı nedir?
    kameralar ortalama 100 usd 'ye satılıyor. Bu da 75 Eur'dan biraz fazla yapıyor, gümrüğe takılma oluyor mu?
  • qezgin kullanıcısına yanıt
    sj4000 pil farklı fakelere uymuyor bazı satıcılar hatta not olarak yazıyor fake ler uymaz diye, bir videoda karşılaştırmasında da gördüm sığmıyordu pil çok ufak bir kalınlık var.
  • dogangoxel kullanıcısına yanıt
    dostum monopod nasıl kaliteli birşey mi, kullanışlı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

kameram geldi sonunda banggood dan almış ayın 25 inde araya çin bayramı kurban bayramı girmesine rağmen 20 günde ulaştı.

güncelleme yükleyip kurdum şimdilik iyi bakalım görüntü kalitesi düşük geldi ama.

https://dashcamtalk.com/cams/sj4000/SJCAM%204000%20WiFi%20Version%20W20140918V02.zip

hangi modeli aldınız link verebilirmisiniz ? kalitesi nasıl ?

• stevan kullanıcısına yanıt
    Gayet güzel , iş görür yani.Ben 1 tanede bluetooth kumandali aldim selfie icin ;) Aynı monopod eminönü yeralti carsisinda 40 tl sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogangoxel -- 20 Ekim 2014; 17:40:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewr

quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

kameram geldi sonunda banggood dan almış ayın 25 inde araya çin bayramı kurban bayramı girmesine rağmen 20 günde ulaştı.

güncelleme yükleyip kurdum şimdilik iyi bakalım görüntü kalitesi düşük geldi ama.

https://dashcamtalk.com/cams/sj4000/SJCAM%204000%20WiFi%20Version%20W20140918V02.zip

hangi modeli aldınız link verebilirmisiniz ? kalitesi nasıl ?

http://www.banggood.com/SJcam-SJ4000-WiFi-Car-DVR-Camera-Sport-DV-Novatek-Waterproof-p-939976.html

bu ürünü aldım gayet güzel fakat sesi az kaydediyor nedense duyulmuyor nerdeyse konuşmalar.

• Christopher Moltisanti kullanıcısına yanıt
    banggooddan ben başka ürünler satın alıyorum rc için. tamda ileride almayı düşündüğüm modeli almışsınız. Ürün feedbacklerinde ses ile ilgili bir problemden bahsedilmemiş hiç. cihazda sorun olabilirmi ? banggoodla görüştünüz mü ? bide üstteki mesajınızda görüntü çok çok ii dememişiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewr

banggooddan ben başka ürünler satın alıyorum rc için. tamda ileride almayı düşündüğüm modeli almışsınız. Ürün feedbacklerinde ses ile ilgili bir problemden bahsedilmemiş hiç. cihazda sorun olabilirmi ? banggoodla görüştünüz mü ? bide üstteki mesajınızda görüntü çok çok ii dememişiniz..

urive albatros 2 araç kamerası var bende ona göre kalite düşük geldi bana fazla deneme şansım olmadı daha detaylı bakamadım işten güçten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marquin

puhui'den sipariş verdim, sonuçları yazarım

toplam 180 dolar yapıyordu 137'ye indirdi en son.

quote:

New Floating Hand Grip Handle Mount Accessory Float for SJ4000 Gopro Hero 1 2 3 3+ $ 9.90

New Generic B Mode Monopole With Adapter For SJ4000 or Gopro Accessories $ 11.20

New Black Shockproof Portable Case For SJ4000 GoPro HD Hero 3+ 3 2 1 Camera Accessory $ 14.50

Chest Harness Mount + Head Belt Strap For SJ4000 or For GoPro HD Hero 1 2 3 Camera Accessories $ 15.99

For SJ4000 HDMI Cable to Micro HDMI Cable Sport Action Camera SJ4000 Camcorder $ 7.99

Mini Tripod for GoPro Hero3+/3/2/1 for SJ4000 action camera $ 5.99

Car holder for Sport DV sport camera SJ4000 window mount DVR holders & USB charger & cable $ 7.99

SJCAM Original SJ4000 WIFI Action Camera Diving 30M Waterproof Camera 1080P Full HD Underwater Sport Camera Sport DV Gopro style $ 106.00

adam indirimi nasıl yapıyor? sepete ekledikten sonra kod mu veriyor ne yapıyor? zaten hemen cevap vermiyor benim de acelem var. 15 güne gelmesi mümkün müdür sizce?

snpai daha aktif ama forumda onun ürünlerinin orijinal olduğunu söyleyen de var olmadığını da. kafam karıştı iyice

• rambetiko R kullanıcısına yanıt
    Ödeme yapmadan önce sipariş no yu bildirirsiniz, ona göre fiyatları değiştiriyor. Sepete atın istediğiniz ürünleri sonraki aşamalara geçin ödeme yapmayın.sipariş noyu bildirin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.