Şimdi Ara

sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.052
Cevap
44
Favori
62.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hocam %100 orijinal. Eger herhangi bir ürün orijinal degil ise altinda bu ürün orijinal degildir yaziyor, orijinal olani icin link ekliyorlar bu orijinaldir diye, yani fake ürüne orijinaldir demiyorlar. Ve egerki ileride herhangi bir sorun ile karsilasirsaniz sitenin kendi forumu üzerinden hizlica sorunuzu cözümlüyorlar, henüz cözüme ulasmamis herhangi bir sorun görmedim forum sitesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahsi Hindi Sürprizi -- 24 Ekim 2014; 13:37:37 >
  • bu ürünü alıpta kullanıcı incelemsi yapan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

bu ürünü alıpta kullanıcı incelemsi yapan varmı ?

Sj4000 ana konuya bakin burasi ana forum degil diger baslikta bulabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta araç modunda cihazı bayağı bir kullandım fakat şimdi inceleme fırsatım oldu ve bilgisayara bağlayınca bir sorun farkettim. tüm videoları 10 ar dakika çekmiş lakin kontağı kapandığında 10 dakikadan daha kısa ve videolar oluşmuş. tüm videoları izleyebiliyorum fakat bu daha kısa olan videoları bir türlü pcde izleyemiyorum codec hatası veriyor dosya formatı mov. quicktime bile açmıyor en güzel yerleri hep gitmiş. Cihazda bu kısa videolarda sorunsuz izlenebiliyor fakat pcde sasıl açabilirim bu açılamayan videoları? Araç modundayken bu sorunu ortadan kaldırmanın bir yolu varmıdır elbet o kontak bir yerlerde kapanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menzil34 -- 25 Ekim 2014; 23:57:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menzil34

Geçen hafta araç modunda cihazı bayağı bir kullandım fakat şimdi inceleme fırsatım oldu ve bilgisayara bağlayınca bir sorun farkettim. tüm videoları 10 ar dakika çekmiş lakin kontağı kapandığında 10 dakikadan daha kısa ve videolar oluşmuş. tüm videoları izleyebiliyorum fakat bu daha kısa olan videoları bir türlü pcde izleyemiyorum codec hatası veriyor dosya formatı mov. quicktime bile açmıyor en güzel yerleri hep gitmiş. Cihazda bu kısa videolarda sorunsuz izlenebiliyor fakat pcde sasıl açabilirim bu açılamayan videoları? Araç modundayken bu sorunu ortadan kaldırmanın bir yolu varmıdır elbet o kontak bir yerlerde kapanacak.

Hareket sensörü kaynaklı olabiliyor görüntüler arası kopukluk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: InTeRTEcH

quote:

Geçen hafta araç modunda cihazı bayağı bir kullandım fakat şimdi inceleme fırsatım oldu ve bilgisayara bağlayınca bir sorun farkettim. tüm videoları 10 ar dakika çekmiş lakin kontağı kapandığında 10 dakikadan daha kısa ve videolar oluşmuş. tüm videoları izleyebiliyorum fakat bu daha kısa olan videoları bir türlü pcde izleyemiyorum codec hatası veriyor dosya formatı mov. quicktime bile açmıyor en güzel yerleri hep gitmiş. Cihazda bu kısa videolarda sorunsuz izlenebiliyor fakat pcde sasıl açabilirim bu açılamayan videoları? Araç modundayken bu sorunu ortadan kaldırmanın bir yolu varmıdır elbet o kontak bir yerlerde kapanacak.

Hareket sensörü kaynaklı olabiliyor görüntüler arası kopukluk.

Hareket sensörü devrede değil ayrıca görüntüler arası kopukluk yok. maks 10 dakikalık çekiyor araç moduna alacaksan kayıt yenileme modunu açman gerekli. Ben demek istediğim 10 dakika çekilmeyen yani kontak kapandığında biten videoalra bilgisayarda izlenemiyor. diğer yolda giderken 10 dakikası dolmuş videoalrı bilgisayar açabiliyor. Cihazda kısa videolarıda sorunsuz açabiliyor. Bu bahsettiğinizden farklı bir durum.

• rambetiko R kullanıcısına yanıt
    Snpai'den ürün aldım açıklamalarıma bakarsanız cevap bile yazmadı ürünü sahte çünkü diliniz yanabilir. Bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qezgin

Snpai'den ürün aldım açıklamalarıma bakarsanız cevap bile yazmadı ürünü sahte çünkü diliniz yanabilir. Bilginize.

Ben ve 2 arkadaşım daha ürün aldık kesinlikle orjinal ve çok ilgilendi alış satış kargo ve diğer tüm konularda. Siz fake snpaiden almış olmyasınız?
  • Wifilisinin orijinal ve uygun fiyatlı olanın ebay linki varmıdır.
    Wifi gücü 15 metre ni daha uzun mesafemi bilen varmı.

• quote:

Çok ilginç cihazdan izledikten sopnra pcye bağlayınca 2 vdeo düzledi fakat benzer şekilde 10 dakikadan kısa çekilmiş yani kontak kapanınca 10 dakikadan aza çekilmiş benzer 3 video dah var onlarıda cihazda izlememe rağmen pcde açılmıyor nedir bunun çözümü?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qezgin

Ben ve 2 arkadaşım daha ürün aldık kesinlikle orjinal ve çok ilgilendi alış satış kargo ve diğer tüm konularda. Siz fake snpaiden almış olmyasınız?

snpai Buradan aldım yorumlara bakarsanız başkalarına da fake ürün göndermiş arada. Konu ile ilgili fotoğrafları da paylaştım. Sorularıma cevap bile vermedi.

• quote:

quote:

Çok ilginç cihazdan izledikten sopnra pcye bağlayınca 2 vdeo düzledi fakat benzer şekilde 10 dakikadan kısa çekilmiş yani kontak kapanınca 10 dakikadan aza çekilmiş benzer 3 video dah var onlarıda cihazda izlememe rağmen pcde açılmıyor nedir bunun çözümü?

Açılmayan videoalrdan birini facebook'a yükleyince sorunsuz onattı. Pcde oynatamama sebebini anlayamıyorum hala codecler tam. Gom veya quicktime ile deniyorum. 2 sini açmayacak olsa diğer 30unuda açmaz burada farklı bir problem var ve çözmeden rahat edemeyceğim :)

• quote:

quote:

quote:

Açılmayan videoalrdan birini facebook'a yükleyince sorunsuz onattı. Pcde oynatamama sebebini anlayamıyorum hala codecler tam. Gom veya quicktime ile deniyorum. 2 sini açmayacak olsa diğer 30unuda açmaz burada farklı bir problem var ve çözmeden rahat edemeyceğim :)

Sorunum kendi pcmle alakalıymış. İşyerindeki pc hepsini çatır çatır açtı. Bir format çekmek şart oldu.

• Bugün şarjımı bitirmeye çalışırken video seyrediyordum nihayet low battery uyarısı aldım ve izlediğim ekranda dona kaldı bir kararıyor bir aydınlanıyor donuk görüntü.Tuşlar hiçbir işe yaramıyor cihaz ne açılıyor ne kapanıyor. Kabloyu taktığımda mavi ışık yandı fakat aynı ekranda bende düzeltmek adına pili çıkardım bunu nasıl çözebilirim hepsinde böyle mi oluyor yoksa? Harici şarj ünitesiyle şarj ediyordum hep birde benim cihazda pcye bağlayınca şarj işareti çıkmıyor. Mass stroage ve pc camera seçimleri geliyor mass storagei seçiyorum ve mavi ekran geliyor.
  • Menzil34 kullanıcısına yanıt
    Selam sj4000 kamera yı Araça bağlayınca batarya yı çıkarıyormusunuz, bu konuda bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman33

Selam sj4000 kamera yı Araça bağlayınca batarya yı çıkarıyormusunuz, bu konuda bilginiz var mı?

Selam istediğin gibi kullanabilirsinin bataryasızda çalışıyor bataryalıda. 2 türlüde denedim problem yok.
  • Aliexpress'den Evan Online Store'dan aldığım SJ4000 Wifi elime ulaştı. Ürün orjinal. Ekstra batarya ve masaüstü şarj aleti ile birlikte 90$ gibi uygun bir fiyata aldım. Ürünün ışıklı ortamlardaki performansı müthiş. Fotoğraf makinesi olarak bile iş yapar. Videoları da harika. Düşük ışıklı ortamlarda da fena değil. Bu fiyata alınabilecek en iyi aksiyon kamerası.

Aldığım link:http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-2014-NEW-FHD-gopro-1080P-SJ4000-Wifi-RF-Remote-Control-Helmet-Sports-hd-Camera/2021125122.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seradonin -- 27 Ekim 2014; 20:40:47 >

• coolman33 C kullanıcısına yanıt
    Güzel soru olmus bende araç kamerası olarak almayı düşünüyorum lazim olursa da aksiyon cam. Olarak kullanırım diye.merak ettiğim soruydu cevap veren arkadasada tskler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar her gün yeni bir sorun ile karşı karşıyım :D Dün araç modunda işe giderken ve dönerken kullandım. fark ettiğim olay 7-8 saniyede bir gelen ritmik nefes alma yada nitro kullanırken çıkan ses gibi :) Bir ses geliyor ve sürekli devam ediyor. Bazı cihazlarda da aynı problem varmış ama kimse bir çözümünü bulamamış. Hafıza kartım Sandisk 32 gb class 10. Takıntılı bir insan olduğum için beni rahatsız edecek gibi :) Bu sorunu çözebilen arkadaşlar var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_of_lovers

arkadaşlar ben 75 eur sınırını bilmeden,daha doğrusu biliyordum ama o an nasılsa unuttum :S
    116 usdlik sipariş verdim :s
    bu gümrükten geçer mi ?

http://www.aliexpress.com/snapshot/6269583350.html

Ürün elime dün geçti.5 oct siparişimi vermiştim.Şimdi bu ürünün orjinalliğini nasıl tespit edebilirim ?
    belirttiği gibi her şeyi göndermiş.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.