Şimdi Ara

sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.052
Cevap
44
Favori
62.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rambetiko

quote:

Orijinalden alıntı: marquin

puhui'den sipariş verdim, sonuçları yazarım

toplam 180 dolar yapıyordu 137'ye indirdi en son.

quote:

New Floating Hand Grip Handle Mount Accessory Float for SJ4000 Gopro Hero 1 2 3 3+ $ 9.90

New Generic B Mode Monopole With Adapter For SJ4000 or Gopro Accessories $ 11.20

New Black Shockproof Portable Case For SJ4000 GoPro HD Hero 3+ 3 2 1 Camera Accessory $ 14.50

Chest Harness Mount + Head Belt Strap For SJ4000 or For GoPro HD Hero 1 2 3 Camera Accessories $ 15.99

For SJ4000 HDMI Cable to Micro HDMI Cable Sport Action Camera SJ4000 Camcorder $ 7.99

Mini Tripod for GoPro Hero3+/3/2/1 for SJ4000 action camera $ 5.99

Car holder for Sport DV sport camera SJ4000 window mount DVR holders & USB charger & cable $ 7.99

SJCAM Original SJ4000 WIFI Action Camera Diving 30M Waterproof Camera 1080P Full HD Underwater Sport Camera Sport DV Gopro style $ 106.00

adam indirimi nasıl yapıyor? sepete ekledikten sonra kod mu veriyor ne yapıyor? zaten hemen cevap vermiyor benim de acelem var. 15 güne gelmesi mümkün müdür sizce?

snpai daha aktif ama forumda onun ürünlerinin orijinal olduğunu söyleyen de var olmadığını da. kafam karıştı iyice

siparişi verin ama ödemeyi yapmayın. sonra sipariş numaranızı puhui'ye mesaj olarak atıp inceleyip indirim yapmasını isteyin.

yaptığı ilk indirimden sonra 2-3 dolar daha iner çirkeflik yaparsanız

ayrıca 15 güne gelmesi imkansız gibi.

• teşekkürler arkadaşlar. çirkeflik yapacam tabi :D snpai için ne diyorsunuz? 18 gün sonra ankaraya gideceğim galiba giderken kamera olmayacak

@marquin @GoMMeS
  • banggood daha iyi duruyor.bir sıkıntı çıkmazsa banggood dan alacağım puhui 100 dolar wifi siz. bangood 75 dolar
  • rambetiko R kullanıcısına yanıt
    Aliexpresste sj4000 wifi diye aratıp, sipariş sayısına göre sıralayınca çıkan 7-8 satıcı ile pazarlık yaptım. diğerlerine göre daha uygun fiyat veren puhui oldu. Burdaki arkadaşların çoğu da puhuiden alıp sorun yaşamamış zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogu006

sj4000 pil farklı fakelere uymuyor bazı satıcılar hatta not olarak yazıyor fake ler uymaz diye, bir videoda karşılaştırmasında da gördüm sığmıyordu pil çok ufak bir kalınlık var.

Bizdeki de şans arkadaş ne yapacağım şimdi ben bu kamera ile bakalım birine sorayım aliexpress'ten.Pilde çakma zaten yarım saat bile gitmiyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: marquin

puhui'den sipariş verdim, sonuçları yazarım

toplam 180 dolar yapıyordu 137'ye indirdi en son.

quote:

New Floating Hand Grip Handle Mount Accessory Float for SJ4000 Gopro Hero 1 2 3 3+ $ 9.90

New Generic B Mode Monopole With Adapter For SJ4000 or Gopro Accessories $ 11.20

New Black Shockproof Portable Case For SJ4000 GoPro HD Hero 3+ 3 2 1 Camera Accessory $ 14.50

Chest Harness Mount + Head Belt Strap For SJ4000 or For GoPro HD Hero 1 2 3 Camera Accessories $ 15.99

For SJ4000 HDMI Cable to Micro HDMI Cable Sport Action Camera SJ4000 Camcorder $ 7.99

Mini Tripod for GoPro Hero3+/3/2/1 for SJ4000 action camera $ 5.99

Car holder for Sport DV sport camera SJ4000 window mount DVR holders & USB charger & cable $ 7.99

SJCAM Original SJ4000 WIFI Action Camera Diving 30M Waterproof Camera 1080P Full HD Underwater Sport Camera Sport DV Gopro style $ 106.00

arkadaşlar İngilizce olmadığı için puhui gümrükte takılmaması için faturada ki tutarı düşük tutmasını isteyeceğim. İngilizce olarak bana durumu yazabilir misiniz ? bende yollayım ona..

bu arada 154 usd sipariş geçtim 139 usd indirmiş.

siz iyi pazarlık yapmışsınız. Sizin gibi 180 usd sipariş geçeyim bakalım 137 indirecek mi ? acaba

• Kamera, monopol, tripod, kafa bandi, hdmi kablo, arac kiti, batarya, sarj cihazi 130 dolara maloldu. Puhiden aldim. Hayirlisi olsun bakalim. Singapur posta ile insallah 16 gune gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elimde fazladan batarya , masaüstü şarj, araç kiti var . İhtiyacı olan varsa özel mesaj gönderebilir.
  • Satın aldıgım orjinal sj4000 i satıyorum,ilgilenen arkadaşlar olursa yardımcı olabilirim,ayrıca istanbul içi elden teslim edebilirim,

özellikleri kısaca şöyle
    -çekimi hd gibi bilgilere değinmiycem,bilen bilir,
    -alalı 2 ay oldu,birkaç defa kullandım,satma sebebim nikonun bir modelini beğendim,onu alıcam
    -ürün orjinaldir yani replika değildir,merak eden olursa aliexpress teki satın alma veya satıcının bilgilerimi gönderebilirim,
    -ürünün rengi gri,herhangi çizik veya bir hasarı yok,zaten 2 defa kullandım.
    -kameranın kutusunda gelen tüm aparatları poşetinde hiç kullanılmadı
    -yanında exstradan aldıgım yedek batarya var,
    -yanında exstradan aldıgım batarya sarj cihazı var onuda vericem (pili harici sarj etmek içindir)
    -yanında extradan aldıgım kafa bandı aparatı var

fiyat:220 tl
    pazarlık,takas vs. düşünmüyorum
  • arkadaslar ben nununenin gelmesini bekliyorum bu kamerayi kopyalayan cok kisi var suanda iyi bi kaliteli fabrika bulunca sizede sunacagim saygilarimla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir satici 80dolar fiyat verdi ekstra batarya ve masaüstü şarj ile beraber.Kesin alacak olan bana ulassin belki 3-5 dolar daha indirtiriz

• Ekstra batarya çıkmayan oldu mu daha önce . kargonun 36 günde geldigi yetmiyormuş gibi birde ekstra batarya çıkmadı içinden. puhuiye yazdım bakalim ne diyecek onu bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyduzzy

Ekstra batarya çıkmayan oldu mu daha önce . kargonun 36 günde geldigi yetmiyormuş gibi birde ekstra batarya çıkmadı içinden. puhuiye yazdım bakalim ne diyecek onu bekliyorum.

bas bas söylüyoruz hocam snpaiden alın diye
  • Menzil34 kullanıcısına yanıt
    snpai için birçok kişide fake ürün satıyor diyor . kargo geçikmesinde araya bayram tatili ve ptt nin saçma hareketleri etkili oldu fakat netice 36 gün az degil.sabah yazdim cevap yazmasini bekliyorum.ilgili ve iyi bir satıcı bence puhui , bir çözüm üretecek diye düşünüyorum açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyduzzy

Ekstra batarya çıkmayan oldu mu daha önce . kargonun 36 günde geldigi yetmiyormuş gibi birde ekstra batarya çıkmadı içinden. puhuiye yazdım bakalim ne diyecek onu bekliyorum.

bataryayı ayrı yolluyorlar daha önce bu sorunu yaşayan oldu. bekleyin 3-4 gün gelir.
  • Yok paketin içinde olması gerektigini söyledi nadiren böyle sorunlarla karsılasmislar.bataryayi bugun kargoya verecekmiş bakalım ne zamana gelecek

• Şöyle bir mail geldi bana banggood'dan
    İhtiyacı olan olabilir;
    http://deals.banggood.com/deals/edm/topic/sj4000_3/index.html?utm_design=11&utm_source=emarsys&utm_medium=mailad164_dealalert&utm_campaign=newsletter-emarsys&utm_content=xuxu&emst=GC80Ietmu2_59755_1124688_9

Daha önce burada 300 dolarak cx-20 quadcopter almıştım sorunsuz gelmişti.

• Puhui' de wifi' lı model 106 usd şuanda. ne kadar pazarlık edebiliriz?
  • Banggood.com dan 100$ ve üzeri ürünlerde gecerli olan 10$ lik indirim kuponu icin pm ile iletisime gecebilirsiniz.
    SJ4000 Wi-fi + extra batarya 94$ a geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahsi Hindi Sürprizi -- 24 Ekim 2014; 11:52:57 >
  • Banggood.com orjinal sjcam ürünü satıyor değil mi, sorun yok yani, resmi distribütörü diyor sayfasında?
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.