Şimdi Ara

sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.052
Cevap
44
Favori
62.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pc de oynatmada zorluk çeken arkadaşlar windowstan disk taraması yaptırmayı denediler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menzil34

Arkadaşlar her gün yeni bir sorun ile karşı karşıyım :D Dün araç modunda işe giderken ve dönerken kullandım. fark ettiğim olay 7-8 saniyede bir gelen ritmik nefes alma yada nitro kullanırken çıkan ses gibi :) Bir ses geliyor ve sürekli devam ediyor. Bazı cihazlarda da aynı problem varmış ama kimse bir çözümünü bulamamış. Hafıza kartım Sandisk 32 gb class 10. Takıntılı bir insan olduğum için beni rahatsız edecek gibi :) Bu sorunu çözebilen arkadaşlar var mı ?

arkadaşım cihazına orijinal deyip durma. bak kafanı sorunlardan kaldıramıyorsun işte. orijinal kameralarda sjcam diye markası yazar. yazmıyorsa sahtedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

quote:

Orijinalden alıntı: Menzil34

Arkadaşlar her gün yeni bir sorun ile karşı karşıyım :D Dün araç modunda işe giderken ve dönerken kullandım. fark ettiğim olay 7-8 saniyede bir gelen ritmik nefes alma yada nitro kullanırken çıkan ses gibi :) Bir ses geliyor ve sürekli devam ediyor. Bazı cihazlarda da aynı problem varmış ama kimse bir çözümünü bulamamış. Hafıza kartım Sandisk 32 gb class 10. Takıntılı bir insan olduğum için beni rahatsız edecek gibi :) Bu sorunu çözebilen arkadaşlar var mı ?

arkadaşım cihazına orijinal deyip durma. bak kafanı sorunlardan kaldıramıyorsun işte. orijinal kameralarda sjcam diye markası yazar. yazmıyorsa sahtedir.

ahahaha çok komiksin :) Cahil bilmez uydurur. Sorun dediğim ilk problem tamamen kendi pcmle alakalı bir problemdi onuda postumda belirttim. 2. Sjcam yazmayan ürünler fake değil ilk sürüm bunu phuiden üretici jmbsynergize kadar teyit edebilirsin :D Mikrofon problemi genel bir problem ritmik tiiz bir ses. Ortamda ses varken belli bile olmuyor. en kötü söker kalite bir mic takarım ne var yani :D Cihazımın orjinal olmasına niye bu kadar atarlandın bilmiyorum ama bu sebebpten için içini yiyiorsa fotoğraflarını gönderirim firmwaresine kadar seni rahatlatabilirim :D :D Sen beni güldürdün FSM'de seni güldürsün.

• sadece ben desem alınacağım ama diğer birçok kişi de dedi. o zaman şu firmware veya ne ile kanıtlayacaksan beni rahatlatırsan çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: villaturk

Satın aldıgım orjinal sj4000 i satıyorum,ilgilenen arkadaşlar olursa yardımcı olabilirim,ayrıca istanbul içi elden teslim edebilirim,

özellikleri kısaca şöyle
    -çekimi hd gibi bilgilere değinmiycem,bilen bilir,
    -alalı 2 ay oldu,birkaç defa kullandım,satma sebebim nikonun bir modelini beğendim,onu alıcam
    -ürün orjinaldir yani replika değildir,merak eden olursa aliexpress teki satın alma veya satıcının bilgilerimi gönderebilirim,
    -ürünün rengi gri,herhangi çizik veya bir hasarı yok,zaten 2 defa kullandım.
    -kameranın kutusunda gelen tüm aparatları poşetinde hiç kullanılmadı
    -yanında exstradan aldıgım yedek batarya var,
    -yanında exstradan aldıgım batarya sarj cihazı var onuda vericem (pili harici sarj etmek içindir)
    -yanında extradan aldıgım kafa bandı aparatı var

fiyat:220 tl
    pazarlık,takas vs. düşünmüyorum

wifi var mı hocam

• Şuan çok mutlu oldum @Esyar07 isimli üyemiz p myolu ile araç kitinde kullandıkları çakmaklık girişinin ve kablosununun sebebiyet verdiğini eğer o kabloyu kullanmadan video çekersem sorunun ortadan kalkacağını söyledi ve hakikatten öyle imiş şuan 10 dakikalık bir çekim yaptım ve en ufak bir problem yok. Bu fiyata bu performans gözlerimi yaşarttı teşekkürler çinli kardeşler sizleri seviyorum :D

Bunlarda çektiiğim test videoalrım. Ve örnek resimler. Hepsi ham hali ile yayınlanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menzil34 -- 28 Ekim 2014; 20:49:17 >

• seecantehere arkadaşım bunlarda senin için. ilk resimdeki Housing ve kutuyu Sj4000 ile çektim Telefonumnun mercek dışındaki kabı zedelendiği için f/w sürümü net okunmayabilir aşağıya yazayım resimle eşleştirmeyi yaparsın.
    N2014110729V02
    SJCAM-SJ4000

• Almak istesem güvenilir mi arkadaşlar?

doğru ürün gelir mi?
  • 64 gb hafıza kartı desteliyor mu arkadaşlar? elinde 64 gb kart olan varsa deneyebilir mi?
    ona göre kart alacağım ?
  • farukdanis F kullanıcısına yanıt
    ben denedim ilk başta çalıştı sonra memory error verdi
  • arkadaşlar puhui digitalden 10.10.2014 tarihinde siparişi geçtiğim ürün 30.10.2014 tarihinde elime ulaştı, ürün orjinal, puhui dediklerinde durdu, eksiksiz bir biçimde gönderdi

aldıklarım;

sj4000 wifi yanında ekstra batarya ve masaüstü şarj aleti
    monopod
    araç içi aparatları
    hediye olarakta tripod göndermiş

toplam 116 dolara almıştım.

• gr4phics kullanıcısına yanıt
    gule gule kullanın dostum.
  • sj6000 diye yeni bir fake model çıkarmışlar banggod reklamlarında gördüm 2 inç ekran var güzel olmuş ama kalitesi hakkında bir şey diyemeyeceğim :)

http://www.banggood.com/1080P-Full-HD-Wifi-Car-DVR-Sports-Camera-Waterproof-2_0-Inch-LCD-p-945901.html?utm_source=facebook&utm_medium=fb_cpc&utm_campaign=SJ6000-rm&utm_content=tracy

• saol dostum sen ne yaptın aldın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gr4phics

saol dostum sen ne yaptın aldın mı?

Benim bu aralar çok harcamam oldu alamadım, 15-20 gün içinde alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,
    Memory olarak hangi markanın ürününü tercih ettiniz ?
    Sandik Extreme ile Sandisk Ultra arasında kaldım.
    Araştırma yaparken 45m/s okuma ve yazma hızı olmalı şeklinde birkaç yorum gördüm.
    Sizin düşünceleriniz nedir ?
    Teşekkürler.
  • Arkadaşlar ürünü türkiyeden hızlı bir şekilde almak istiyorsanız sanalpazardaki bu mağazada uygun fiyatlı SJCAM SJ4000 ve SJ4000 wifi modelleri var.
    http://www.sanalpazar.com/dukkan/Maxitekno__u1389729
  • Go pro hero benzer fiyatlarayken, bunu gelir mi gelmez mi korkusuyla almak mantıksız olmuyor mu?
  • aekadaşlar selam
    2 adet sj4000 almam gerekli. bir arkadaş banggood dan aldığım sahte çıktı yazmış. puhui digitalden mi banggood dan mı alsam karar veremedim ?
  • puhui'den aldığım sj4000 gümrükte kaldı sanırım, 50 dolar altı gösterin diye uyarmıştım bir de.

bakalım ne kadar vergi çıkacak.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.