Şimdi Ara

sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.052
Cevap
44
Favori
62.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben gopro 3+ black kullaniyorum. Egerki extreme kamerasi icin ayirabilecegim bütce 100$ olsaydi kesinlikle bu kamerayi alirdim. F/P durumu gercekten iyi. 3-5 ayda sorun cikaracagini hic düsünmüyorum acikcasi. Bu arada Gopro Hero cikti 129$ amerika satis fiyati egerki 1-2 ay beklerseniz internete kiyaslama videolari düsecektir.
  • Puhui fiyatı 99$ dedi satıştaki paket için kamera, iki pil ve masaüstü şarjı için. Almayı düşünen kaç kişi var? ona göre elimiz biraz daha güçlenebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bu sabah mesaj attım puhi'ye sj4000+monopod+araç kiti ne kadara verirsin diye cevap bekliyorum şu an fiyatı uygun verirse alacağım
    toplu siparişte belki bir şeyler daha yapabilir,
  • gr4phics kullanıcısına yanıt
    Forumdan bahsedin lütfen ben o kanaldan girdim. böylelikle sayımızın fazla olduğunu görsün ona göre daha düşük fiyat alalım. Ben bana verdiği fiyatı forumda paylaşacağımı söyledim. Ona göre 99$ cepte şu an için. satıştaki paketin fiyatını 90$ civarına düşürebilir miyiz acaba? almayı düşünen var ise onlar da yazsın puhuiye.

• eğer 3 gün içinde alırsam söylediğim 3 parça ürün için %5 indirim yapacağını yazmış biraz daha pazarlık yapmaya çalışacağım
    Bakın isterseniz satışta olan paketi 90 $ yapmaya çalışalım. İstediğiniz ekstraları sonradan alabilirsiniz ona göre. Ben de ekstra pil ve araç kiti istiyorum ama öyle olunca hesap karışıyor. Hepimiz aynı kanaldan gidersek daha iyi olur gibi..

• Puhui %5 indirim yapmış. Fiyat 100$ olmuş. Bu arada başlığı orjinal sj4000 wifi olmak üzere bir satışı daha var puhuinin 94$a ama sjcam logosuz modeli. Binin üzerinde sipariş geçmişler ondan ama açıklamalarda orjinal ürün diye bizim almayı düşündüğümüz sjcam logolu ürüne yönlendirme yapmış. Sjcam logolu ürün ile hd logosu olan ürün arasındaki farkları bilen var mı?

• Güzele benziyor
  • ürünleri hala takip edemiyorum yazmıştım ingilizcesi olan bir arkadaş çevirebilirmi?

do you know there's 7 days China National Holiday?
    GoPro Accessories Expert(2014-10-07 08:25:05)
    the post office is not work
    GoPro Accessories Expert(2014-10-07 08:25:25)
    so it would be some day delay than usual
    GoPro Accessories Expert(2014-10-07 08:26:17)
    I give you so much discount and update the shipping solution
    GoPro Accessories Expert(2014-10-07 08:26:43)
    you tend to give us the negative feedback?
  • Christopher Moltisanti kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadas demiski; (cevap vereninde ingillizcesi pek iyi degil aslinda)
    Cinde 7 günlük ulusal tatil oldugundan haberiniz var mi?
    Kargo ofisi calismiyor bu yüzden normalden bir kac gün daha fazla gecikme olabilir.
    Size indirim veririm ve kargo sorurununu cözerim, bize olumsuz geribildirim verme düsüncesindemisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahşi Hindi Süprizi

Hocam arkadas demiski; (cevap vereninde ingillizcesi pek iyi degil aslinda)
    Cinde 7 günlük ulusal tatil oldugundan haberiniz var mi?
    Kargo ofisi calismiyor bu yüzden normalden bir kac gün daha fazla gecikme olabilir.
    Size indirim veririm ve kargo sorurununu cözerim, bize olumsuz geribildirim verme düsüncesindemisiniz?

by the way ,our latest amazing new product 3-way mount is released

if you and your friend want to buy it ,I'll give you a special discount for it

http://www.aliexpress.com/item/High-quality-precision-CNC-machining-Aluminum-alloy-extension-arm-for-Gopro-Hero3-Hero2-AEE-SD21-SD23/816049359.html?s=p

• Bende 2tane puhui den satın alabilirim. Satın alırken +2 daha pazarlığa ekleyebiliriz.

• Christopher Moltisanti kullanıcısına yanıt
    ""Bu arada "3-way mount"(linkteki ürün) ürünümüz satisa sunuldu.
    Eger sen ve arkadaslarin ürünü almak isterseniz size özel indirim verecegim.""
  • rasmus61 kullanıcısına yanıt
    O zaman size zahmet puhuiye yazar mısınız? Forum linkini de verip aynı kanaldan geldiğimizi söylerseniz sayımızın arttığını görüp fiyatı biraz daha aşağı çekebilir.

Bu arada 106$a satarken 10 $ kâr, 100$a sattığında da 4 $ kâr elde ettiğini yazmış puhui bana. 95$ için diretirken.

Son olarak su an sattığı paketin üstüne bir pil ve bir araba kiti dahil 99$ fiyat talep ettim. Bakalım ne diyecek?

• son olarak bana %5 indirim vermiş birde singapur post service ile bedava ya göndereceğini söylemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: gr4phics

son olarak bana %5 indirim vermiş birde singapur post service ile bedava ya göndereceğini söylemiş

Sizin paket içeriği nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sj4000+monopod+araç kiti hocam
  • Seller send me fake sj 4000 and cam did not work ,I open dispute, aliexpress team solve the problem and i took my Money back after 3 monts later, seller is not trustworthy, and didn't reply my mails after that question " why did you send me fake and useless product" DON'T BUY ANYTHING FROM THEM. Arkadaşlar sakın bu kullanıcıdan almayın sahte ürün gönderdi.

feedbacklerde böle bi yorum gördüm umarım sizinde basınıza gelmez aynı şey.ancak genel yorumlar ürünlerin sorunsuz geldiği yönünde şanş demekki :)

Onun hesabi ile 112$a filan gelir. Siz de ekstradan 2 hediye istiyorsunuz sonuçta 99$a indirim talep edin. Ben de iki ekstra talep ediyorum o fiyata.

• Wifi li olan modelde cekim yaparken ayni zamanda wifi ile izleme ozellikle cep telefonundan izleme yapilabiliyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.