Şimdi Ara

sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.052
Cevap
44
Favori
62.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çakma olduğunu nasıl anlıyoruz arkadaşlar? önemli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rasmus61 kullanıcısına yanıt
    hocam hayırlı olsun.. benim kargo da hala uçakta görünüyor.. bekliyorum bakalım..

bi çakma muhabbeti var.. aynı satıcıdan aldık kamerayı.. sizce çakma mı? nerden anlaşılır bilmiyorum ama.. ayrıca nasıl kamera kurcalama fırsatı buldunuz mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanalog

hocam hayırlı olsun.. benim kargo da hala uçakta görünüyor.. bekliyorum bakalım..

bi çakma muhabbeti var.. aynı satıcıdan aldık kamerayı.. sizce çakma mı? nerden anlaşılır bilmiyorum ama.. ayrıca nasıl kamera kurcalama fırsatı buldunuz mu?

Hocam çakma olduğunu nasıl anlarım bilmiyorum ama kutunun hiçbiryerinde sj 4000 yazmıyor. :)
    Şimdi şarjda dolunca kullanacağım haberdar ederim sizi.
  • rasmus61 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim..

şimdi youtube dan unboxinglere baktım da banggood un bile çektiği videodaki kutuda sj4000 ibaresi görmedim. neresinden anlamışlar ona da cevap gelmedi.. sanırım satıcıyla yapılan konuşmada satıcı gopronun çakması olduğundan bahsetmiştir diye düşünüyorum.. iletişim hatası olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanalog

teşekkür ederim..

şimdi youtube dan unboxinglere baktım da banggood un bile çektiği videodaki kutuda sj4000 ibaresi görmedim. neresinden anlamışlar ona da cevap gelmedi.. sanırım satıcıyla yapılan konuşmada satıcı gopronun çakması olduğundan bahsetmiştir diye düşünüyorum.. iletişim hatası olabilir..

O değilde sj 4000 diye yazıp arama yaptığında bu ürün çıkıyor.
    Ayrıca çin den bir arkadaşım getirdi onunkindede sj 4000 diye bir ibare yok,artık kim nereden uydurduysa. :)
  • Orijinal SJ4000 üzerinde Sj4000 ibaresi bulunmuyor zaten. Çakma olup olmadığını sadece alış fiyatından anlarsınız. Bir tane eleman vardı indirim günü en ucuzu 88 Dolar olmasına rağmen 77 dolara satıyordu sonra millet baya sipariş verdi ben ona orijinal mi diye sordum. Oda bana sj4000 kamerasının bir klonu olduğunu söyledi. Burada Gopro çakması demedi sj4000 çakması dedi. İtibarı yüksek olan satıcılar çakma ürün satmaz. Normal fiyata aldıysanız sıkıntı yapmayın.
  • Arkadaşlar ürün elime ulaştı.Orjinal cihaz.İçiniz rahat olsun
  • Ben ebay dan almıştım 9 Haziran'da kargoya verildi yazıyor 24 Haziran'da ise gönderi yurt dışına sevk edildi (giden) diye bir ibare yazmışlar ptt sayfasında.. Sizde de böylemi yazdı arkadaşlar? Benim paket gerimi gitti nedir anlam veremedim yazılana
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr0663

Ben ebay dan almıştım 9 Haziran'da kargoya verildi yazıyor 24 Haziran'da ise gönderi yurt dışına sevk edildi (giden) diye bir ibare yazmışlar ptt sayfasında.. Sizde de böylemi yazdı arkadaşlar? Benim paket gerimi gitti nedir anlam veremedim yazılana

sıkıntı yok, geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukozer4444

Size Sj4000'den 2 tane kısa sualtı videomu paylaşayım: :) :) (HD izleyiniz)

paylaşım için tşkler
    görüntü hiç fena değil
    dkk da kaç mb yer dolduruyor.örnek verebilir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan681

quote:

Orijinalden alıntı: cnr0663

Ben ebay dan almıştım 9 Haziran'da kargoya verildi yazıyor 24 Haziran'da ise gönderi yurt dışına sevk edildi (giden) diye bir ibare yazmışlar ptt sayfasında.. Sizde de böylemi yazdı arkadaşlar? Benim paket gerimi gitti nedir anlam veremedim yazılana

sıkıntı yok, geliyor.

Teşekkürler içim içimi yiyordu kaç gündür bekliyoruz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kamerayı en ucuza nerden alırız ya.. Şu fiyatları bir yakalayamadık..
  • Arkadaşlar ben bu satıcıdan aldım. Gerçek sj4000 sahte değil.

http://www.aliexpress.com/item/Sport-mini-Action-Camera-Diving-30Meter-Waterproof-Camera-1080P-Full-HD-SJ4000-Helmet-Camera-Underwater-Cameras/1756965445.html

Gayet ilgili. 9 haziranda gönderildi kargo 18 haziranda Türkiye'ye geldi. Gümrük ve ptt sağolsun bugün 26 haziranda elime geçti. 3 lirada neden olduğu bilinmeyen bir para ödedim ptt'ye.

Bu arada 12 MP fotoğraf muhabbeti yalan. Ürün yine 5 MP çekiyor ama size 12 MP gibi yedirtiyor. Yani 5 MP ile çekin yeriniz size kalsın.

Gel gelelim sahte olayına. Arkadaşlar ürün sj4000 ama üzerinde sj4000 diye yazmıyor zaten aliexpr. veya dx gibi sitelerden arattığınızda da böle bir yazı olmadığını göreceksiniz.

Evet sahteleride var ürünün ve kesinlikle itibar etmeyin. Genellikle 85$ altı büyük ihtimal sahte. Ayrıca internette bazı videolarda mevcut . Bu videolarda kamera inanılmaz dalgalanmalar yapıyor işte bunlar sahte olanlar. Ama bide şöyle bir durum mu var diye denedim. Ürün ayarlarında titreşim önleyici (anti shaking) diye bir seçenek var. Bunu açtığınızda acaba oluyor mu böle bir dalgalanma diye baktım ama olmuyor gayet stabil çekiyor videoyu.

Yani anlayacağınız eğer videolarınızda böle rahatsız edici bir dalgalanma varsa sj4000'iniz malesef sahte.

Ayrıca 40sn FULL HD bir video 80mb yer kaplıyor makinada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myrit -- 26 Haziran 2014; 16:36:54 >

• Arkadaşlar SJ4000 videoları çok bombeli çekiyor sakın balık gözü ile çekilmiş gibi görünüyor. Normal çekme durumumuz var mı? Deneyebilen oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goku2 -- 26 Haziran 2014; 17:37:46 >
  • kamera geldi , kullanim kitapciginin bazi kisimlatinda sj4000 yaziyor yani bosina paranoya yaptik gayet kaliteli geldi cihaz. yarin motosikletimle cekim yapicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • helluri kullanıcısına yanıt
    1dk da 100-110 mb oluyor ortalama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 6 Haziranda verdiğim ve 18 Haziran da Türkiye ye giriş yapan kameramı bugün teslim ettiler. Gümrük kontrolüne girmiş paketi açmışlar ve sonra paketin üstüne "Gümrükçe Kontrol Edilmiştir" bandı yapıştırmışlar. 2.6 TL gümrük e sunma masrafı aldı ptt kargo elemanı.

Ürünün orjinal olduğunu düşünüyorum kaliteli bir malzemesi var aksesuarları da o şekilde. Kitapçığında sj4000 olarak belirtilmiş bazı alanlarda ancak kutunun üzerinde ya da cihaz üzerinde her hangi bir marka model belirtimi yok. Şarja taktım akşam eve giderken motorsikletle ilk çekimi yapıcam görüntüleri paylaşırım.

Oldukça küçük bir cihaz multinet yemek kartı ile boyutunu anlamanız için fotoğrafını çektim.

sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress

• snpai denmi aldınız side sipariş geçiçem geçiçem bir türlü geçemedim :) kararsızlık zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: re_death

snpai denmi aldınız side sipariş geçiçem geçiçem bir türlü geçemedim :) kararsızlık zor

evet snpai den aldım. bende çok kararsız kalmıştım alım sürecinde ama şimdi gelince iyi ki almışım dedim:)
  • Kamera'da FPS sorunu yaşayan varmı ? Karelenme oluyormu ? Atıyorum ben kayak yaparken kullanıcam ve hızlı kaydığım zamanlarda kamera sürekli elimdeo ynayacak , titreşim olacak.. Burada karelenme yaşansın istemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.