Şimdi Ara

sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.052
Cevap
44
Favori
62.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: diegoforlan

quote:

Orijinalden alıntı: re_death

snpai denmi aldınız side sipariş geçiçem geçiçem bir türlü geçemedim :) kararsızlık zor

evet snpai den aldım. bende çok kararsız kalmıştım alım sürecinde ama şimdi gelince iyi ki almışım dedim:)

aslında alıp almama konusunda kararsızım, deneme fırsatın oldumu görüntü kalitesi nasıl kafaya bağlasak koşarken çok titreşim yaparmı diye merak ediyorum aslında
  • Snapai den almayin yalanci duzenbazin teki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _passenger_

Snapai den almayin yalanci duzenbazin teki

bir sorun mu yasadiniz benim siparisim sorunsuz geldi

• Şu an en uygun satıcı neresi arkadaşlar, link verir misiniz

• quote:

quote:

Mevzu çok uzun merak edenler aşağıdaki linkten bakabilirler.
    http://forum.donanimhaber.com/m_74336625/mpage_9/f_//tm.htm#93865071
  • quote:

quote:

quote:

Mevzu çok uzun merak edenler aşağıdaki linkten bakabilirler.
    http://forum.donanimhaber.com/m_74336625/mpage_9/f_//tm.htm#93865071

Hocam sizin diğer konuyuda okudum ama bence satıcı size yanlış takip kodu vermiş o kadar.Burada bir sürü kişi aynı kişiden bu kamerayı aldı.Sadece bir kişiye yanlış takip numarası vermesi normal bir durumki üründe sizin elinize ulaşmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Kamera'da FPS sorunu yaşayan varmı ? Karelenme oluyormu ? Atıyorum ben kayak yaparken kullanıcam ve hızlı kaydığım zamanlarda kamera sürekli elimdeo ynayacak , titreşim olacak.. Burada karelenme yaşansın istemiyorum.

yazılım güncellemesi yaptıktan sonra titreşim olayı azaldı. Ben motosiklette kullanıyorum çok çok memnunum tek sorun tek batarya yetmemesi. Yedek batarya almak lazım
    motosikletle 130-140 yaptığımda bile karelenme görmedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuilde

quote:

Kamera'da FPS sorunu yaşayan varmı ? Karelenme oluyormu ? Atıyorum ben kayak yaparken kullanıcam ve hızlı kaydığım zamanlarda kamera sürekli elimdeo ynayacak , titreşim olacak.. Burada karelenme yaşansın istemiyorum.

yazılım güncellemesi yaptıktan sonra titreşim olayı azaldı. Ben motosiklette kullanıyorum çok çok memnunum tek sorun tek batarya yetmemesi. Yedek batarya almak lazım

Kamera'yı alırsam yazılım güncellemesi hakkında destek isterim o zaman..

• bu nasıldır sizce iş görür mü?http://m.aliexpress.com/item-desc/1899222509.html

• Benim kameram da geldi (Snpai'den almıştım) ama maalesef bataryası bozuk çıktı. Sadece şarjdayken fonksiyonları çalışıyor, şarjdan çekinde kapanıyor. Neredeyse 24 saat şarjda kaldı ama nafile. Bir yandan da inşallah problem bataryadır diyorum tabi...
    Batarya'yı ya yine aliexpressten yada Türkiye'den makul fiyata satan varsa ondan alacağım artık.
  • kaç metreye kadar su geçirmiyor bu alet
  • benim ebaydan aldığım sj4000 de geldi az önce, kutu içeriği dolu dolu insanın gözüne güzel gözüküyor :) bende kutu içeriğine hafıza kartı da dahildi, transcend 16 gb Class 4 kartı kutulu şekilde geldi orijinal hafıza kartına benziyor. Hafıza kartının orijinal olup olmadığını nasıl öğrenebileceğimize dair bir site varmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr0663

benim ebaydan aldığım sj4000 de geldi az önce, kutu içeriği dolu dolu insanın gözüne güzel gözüküyor :) bende kutu içeriğine hafıza kartı da dahildi, transcend 16 gb Class 4 kartı kutulu şekilde geldi orijinal hafıza kartına benziyor. Hafıza kartının orijinal olup olmadığını nasıl öğrenebileceğimize dair bir site varmı?

aldığın linki atabilirmisin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotblastmain

Benim kameram da geldi (Snpai'den almıştım) ama maalesef bataryası bozuk çıktı. Sadece şarjdayken fonksiyonları çalışıyor, şarjdan çekinde kapanıyor. Neredeyse 24 saat şarjda kaldı ama nafile. Bir yandan da inşallah problem bataryadır diyorum tabi...
    Batarya'yı ya yine aliexpressten yada Türkiye'den makul fiyata satan varsa ondan alacağım artık.

Merhaba. Satıcıya mesaj atın. Yeni batarya gönderecektir. Istmek hakkiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: propes

quote:

Orijinalden alıntı: cnr0663

benim ebaydan aldığım sj4000 de geldi az önce, kutu içeriği dolu dolu insanın gözüne güzel gözüküyor :) bende kutu içeriğine hafıza kartı da dahildi, transcend 16 gb Class 4 kartı kutulu şekilde geldi orijinal hafıza kartına benziyor. Hafıza kartının orijinal olup olmadığını nasıl öğrenebileceğimize dair bir site varmı?

aldığın linki atabilirmisin hocam

http://www.ebay.com/itm/310920935899 bu linkten aldım, herhangi bir gümrük ücretinde ödemedim adam pakete 12 dolar yazmış, siz alacaksanız eğer mesaj atın daha yüksek bir rakam yazsın, paket incelemeye girse kimse inanmaz 12 dolar olduğuna başımız ağrıyabilirdi. Benim pakete araç tutucu araç şarj cihazı yedek batarya ve 16 gb kart dahildi full paket aldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tuilde

quote:

hangi yazılım ile güncellediniz paylaşmanız mümkün müdür
  • Arkadaşlar alacağım ama kampanya devam ediyor mu? Şuan alsam tl ile kaça geliyor?
  • GoPro varken digerleri ancak amatör eglendirir, paranizi car cur etmeyin biraz daha kenara koyarak gopro veya sony action alin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahsi Hindi Sürprizi -- 30 Haziran 2014; 13:00:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahşi Hindi Süprizi

GoPro varken digerleri ancak amatör eglendirir, paranizi car cur etmeyin biraz daha kenara koyarak gopro veya sony action alin

Sj4000 tam bir f/p urunudur. Durumu iyi olan, marka dusgunlugu olan yada kamerayi sık sık asiri zorlu sartlarda kullanacak kisiler tabiki gopro alabilir ama fiyat olarak ucurum var aralarinda..

• Bence de. 165 liraya bunu alacağınıza 835 lira daha koyun gopro alın. Hem ekranı da yok ne çektiğinizi anlamazsınız. Hem de sabitleme aksesuarlarını zevkinize göre ayrı ayrı satın alma keyfini yaşarsınız

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.